• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

benımde nerdeyse belımde saçım bıraz aldırcam kırıklarını falan iyice süpürge sapıba döndü şaç kremı yetmıyooo.. uzun diyeee

Kabız olmaktann iyidir agrılı olmuyrsa normaldir galiBa :)) kaydirigubbakcemile4
naz ne guzel cesaretin keske bende cesaret etsem kIsa Kestirebilsem ohh kus gibi hafifliyr insan

valla baya cesaretliymişsin hemde:)
güle güle kullan valla
ben doğumdan sonra değişiklik yapıcam rengini fln da kociğin aklını başından alam:jeyyar:

yemek derdim yok ana kucaa gibisi yok vallaopuyorumnanaktan

Kabız olmaktann iyidir agrılı olmuyrsa normaldir galiBa :)) kaydirigubbakcemile4
naz ne guzel cesaretin keske bende cesaret etsem kIsa Kestirebilsem ohh kus gibi hafifliyr insan

valla bn saç konusunda bıraz cesurum sanırım:) acayıp hafıfledım keske yazın basında kestırseydım.hem doğum yaklasıyo bakımı da kolay olur dıye düşündüm .fönsüz de ii duran bı model ;)

güle güle kullan valla
ben doğumdan sonra değişiklik yapıcam rengini fln da kociğin aklını başından alam:jeyyar:

bn sac rengımı sectım bile dergıden kestım aylar önce kocam delımısın dedı :)))) kendımle oynamayı değişikliği seviyorum..

ahh ahh anacım bnmde haftasonu gelcekkaydirigubbakcemile2

aybike yakısır bencee kabarmıyorsa kestir bencee istediginde toplar istedigin de acık bırakırsın kociş yakıstırmıs sana

benimki uzun ama supurge gibi :)))) kısa olsun bakımlı olsn

güle güle kullan valla

Naz gule gule kullan memnun kalırsın inş.En iyisini yapmıssın ya
Aybike bende dogumdan sonra degişiklik yapcam bayaa kısa kestircem :)))) renginide degiştiririm belki bende
Toplu degişiklik yaparız gene dogumdan sonra zemuszemus

kısslar bilisyarın sarjı bitmiş kapanmıs hem mutfakta yemek yapıyom hem size laf yetiştiriyom :))) arkamı i döndüm ekaran kararmıs:)))) nesse sac muhabbetine dalmıssınız sanırım ben de kestirecem ve röfle yaptıracam insallah...

Back
X