seni endişeye sokmak istemem ama tecrübemide paylaşmam lazım geçen günlerde bi arkadaşım 33+4 ken işyerinde karın ağrısı adet sancısı şikayeti olduğunu söyledi 1 gün önce yediklerinin dokunduğunu düşündü kasılma başladı iş çıkışı dr a gitti meğer doğum başlamış ve o gece 10 da doğum yaptı. bebeğide gayet sağlıklı 2 gün ne olur ne olmaz küvezde durdu 2500 kg doğdu hemde.
kızlar herkesin haberi olsun adet sancısı gibi beliniz ağrırsa doğum habercisi olabilir. bu arkadaşımında bikaçgün sürmüş. musyas kramp oluyormu onu takip et belkide hepis basit bir üşütme ama sen bol dinlenmeye bak.
cnm doktorumda uyardı beni agrın olursa 35te alırım çok acı çektin 8aydır dedi seni zorlamıcam daha dedi yani 2hafta sonra alabilir bebegi bu şikayetlerimi söylicem ve buarada evet bende kramp çok buaradün hemşirede dedi saglık ocagında okramp haberci ihmal etme dedi belim ikigündür full agrıyo zor kalkıyom yataktan kaburgam batıyo çok yatamıyom ve bukarın agrıısı ve karnımdaki taş gibi sertleşme ters bişiye işaret sanki ben kötüye yormak istemiyom ama hayırlısı
kızşar gunaydın
ben doktora gıdıyorum coook uzun zamandır paşamı gormuyorum bakalım ne kadar olmuş ssıpam heyecandan doktora soracaklarımı bılem unuttum opt hepınızı........
cnm güsel haberlerini bekliyoz paşanla senin inş herşey yolundadır muck bebişe sana