2009 Ekim Anneleri

gunaydin..kis zuzu sende tek bakiodun minnosa deil mi? yaf nasil yapiosun?dun beni cildirtti bu zilli.sabah 7 gibi kalkti aksam 10 civari uyudu.oda banyo yaptirdikta oyle zorla uyudu.uyumak nedir bilmio yaa.hep kucakta.canim cikti valla mafoldumben

aynen buketcim..bazen dayanamıyo gibi oluyorum ya sabır diyip dewam..bi iki gündür anakucağına koyuyprum..bi 10 dk filan duruyo..sora başlıyo yine..seninkisi de eminim gazdan ağlıyo..rahat diiller sıkıntıları war kucakta sıcacık tebi..ohh gel keyfim gel.bi de kucaktada oturarak filan durmuyo ayakta gezcen hep..hele bugün hiç halim yok..dökülüyorum resmen..azcık uyusa ne güzel olurr

yok olmadı binbir zahmet bulduğumuz meşhur fatoş emzikte ne yazıkki hüsranla sonuçlandı bebiş hiç almadı geceden beri uğraşıyorummm

Slm güzellerrrrrrrr,Yeni topicimiz hayırlı olsunnn
Ekim bebişleri dün gece nasıllardı bakalım?
Biz 1 gibi emiştik uyuduk 6ya geliyodu uyandığımızdaaaaaaaaa:lepi:

yeni sayfamız hayırlı olsun
beyazcım evet artık kuzularımızın uykuları uzuyor bizim 1 haftadır bu şekilde ne kadar sürer bilmiyorum gerçi

selam kızlar
benim kızımd a hep kucakta, hiç oyalanmıyor kendi kendine bazen çok sinirleniyorum bunalıyorum sabır diyorum napayım . anaklucağının üstünde oyuncaklar var ,müziğini açıyorum en fazla 10 dk sonra yine başlıyor ağlamaya al beni kucağına diye. akşam olunca babişe vereyim biraz diyorum ama onda da durmuyor çok zor valla ya.
bi de geceleri çok zor geçiyor ya kucak kucağa yatıyoruz, asla yatağında uyumuyor bu duruma deli oluyorum. dün gece yine 03:30 a kadar sallanan sandalyeye oturdum ayaklarımı koltuga uzattım kızı da kucagıma alıp memeyi ağzına verdim öyle uyudu. 3 ten 6 ya kadar da ayagımda salladım. 6 da kalktı 7 bucuga kadar oynadı . hava aydınlanınca yatagında uyuyor ama gece hep benim tepemde bu durum cok sınırımı bozuyor. koltuk tepelerinde sandalye tepelerinde gece geçer mi allahaskına ya niye böyleoluyor anlamadım. anakucagında uyutuyorum 10 dk sonra bi sıçrıyor uyanıyor hemen. kucagımda olunca uyanmıyor ama ben bu defa cok yorgun ve perişan oluyorum her yerim ağrıyor ve uykusuz kalıyorum. gündüz yatagında uyudugu gibi gece de uyusa ne olur sanki ya..

zeynep niye iştahsız bebiş ya ne güzel sütünd e varken diye emmiyor ki cadı hay allah. sağıp saklasan dicem ama saklamak da pek sağlıklı bişey değil en iyisi memeden emmesi diyor dr.

zeynep niye iştahsız bebiş ya ne güzel sütünd e varken diye emmiyor ki cadı hay allah. sağıp saklasan dicem ama saklamak da pek sağlıklı bişey değil en iyisi memeden emmesi diyor dr.

ah bir bilsem canım o kadar üzülüyorumki..hep benim zorumla emiyor oda 2 dk yı bulmuyor bile...işin tuhafı mamayıda yemiyor..yani iştahsız bir bebek..seninki uyumuyor ya benimkide anca uyusun ..yemek bile aklına gelmiyor..

Selammmmmmm,

Ahh ahhh eski günleeerrr...ne kadar gevezeydik baksanıza başa dönmüşüz, herkese yeni sayfamız hayırlı olsuuunnn kaydirigubbakcemile3

Benimki de dün gece deli etti bizi, gece onbuçukta zor uyuttuk, banyo yaptığı halde ama sabah 7'ye kadar deliksiz uyudu valla artık gece uykuları düzene giriyor sanırım kaydirigubbakcemile3

aaaaa bu arada bugün kuzumun testlerini yaptırdık çok şükür hiç bişey çıkmadı beyin ultrasonuna gerek yok dedi sadece kan testi yaptılar nasıl ağladı yavrum kan alınrken hemşireye uçan tekme koyacaktım zaten az kalmıştı lülülülülülü

yok olmadı binbir zahmet bulduğumuz meşhur fatoş emzikte ne yazıkki hüsranla sonuçlandı bebiş hiç almadı geceden beri uğraşıyorummm

Canımm benimki de hiçbir emziği tutmuyordu Avent'i tuttu bitekk denesene onu...

Valla ben saklıyorum napayım çalışmaya başlayınca lazım olacak başka çarem yok :gitme:

aaaa gizemcim o soğan meselesi bildiğim kadarıyla iltihap yapınca yapılıyor ben bile yapmıştım ilk zamanlar ; ağrıyı alıyor yani bi soğanı ikiye bölüp kaynatıyorsn sonra dayanablceğin kadar sıcakken göğsüne sarıyorsun ağrıyı alıyor walla koca karı ilacı ama :)) Allah yardımcın olsun canım çok zor valla

selam ksılar nasılsınız ben biraz üzgünüm eşim sitemkarca bi msj attı ama gülerek attı ama sitem var içinde dediki yavrum gündüzleri kızı uyutmada gece uyusun yakınlaşamaz olduk dedi haklıda 8ay herley yasaktı bize cinsel açodan bide 80gün adam cagız kanamamı bekledi kız şuan 3aylık ama biz toplam 2kere beraber olmuşuzduır kardeş gibi oldu sitem ediyo haklı olarak ben kızımı gece uykusuna nasıl alıştırcam 2den aşagı uyumuyo

jasminellam gözün aydın cnm çok sewindim bebikeopuyorumnanaktan

yasemin adamlarda haklı ama yapcak bişi yok bebişlernenyapsınlar pazarlıklarını:)

jasminellam gözün aydın cnm çok sewindim bebikeopuyorumnanaktan

yasemin adamlarda haklı ama yapcak bişi yok bebişlernenyapsınlar pazarlıklarını:)

bende cvp yazdımn gönlünü aldım aşkım bugece denerim erken yatırmamayı dedim kızı olmazsa sen geç yatcan bebegim artık ömrümüzde böyle bir gül var hep güzel kokusuyla olcak degil ya dikenleride olsun babası bize dedim hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Slm güzellerrrrrrrr,Yeni topicimiz hayırlı olsunnn
Ekim bebişleri dün gece nasıllardı bakalım?
Biz 1 gibi emiştik uyuduk 6ya geliyodu uyandığımızdaaaaaaaaa:lepi:
ohhh ne guzell masallhh beyazcım ben en fazla 3 saat yattıgını gordum oglumun gece

yeni sayfamız hayırlı olsun
beyazcım evet artık kuzularımızın uykuları uzuyor bizim 1 haftadır bu şekilde ne kadar sürer bilmiyorum gerçi

mama veriyormusunuz kızlarr

canım yaa Allah yardımcın olsunn yapışmış resmen senin kız sana (
biximkide boyle huysuz uyanıksa huzursuz kucak istyr bazen kucakta bile sızlanıp aglıyorr ahahh
hiçbir iş yapamıyorm ben biryere de cıkamıyorum ((((( anlıyorm senii ya nasıl alışacaklar

aynennn bizde oyleyiz kardeş gibi geliyor işten ilgenmiyrz birbirimizle daha sitemini ben duymadım kocişin ama yakındır yakınması :sinifsinif:

jasminellam gozun aydın canım cok sukur bişi cıkmamış

sen mama veriyrmsun canımm ahh ne guzelll uyumuş

AMıNN inş. canımm inş.
benim oglan nie uyumuyor ondan merak ettim canm yaa uzamadı uyku suresi gitti hiç sevmiyr uykuyuu

Gündüz uykusu nasıl canım? Biz de gündüz maksimum 2 saat uyuyor diye söylenirken bugün doktorumuz şöyle söyledi: bebekler iki şekilde uyur ya gündüz ya gece uykuları iyi olur diye saygın tuna gündüz de mi uyumuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…