zeynep niye iştahsız bebiş ya ne güzel sütünd e varken diye emmiyor ki cadı hay allah. sağıp saklasan dicem ama saklamak da pek sağlıklı bişey değil en iyisi memeden emmesi diyor dr.
yok olmadı binbir zahmet bulduğumuz meşhur fatoş emzikte ne yazıkki hüsranla sonuçlandı bebiş hiç almadı geceden beri uğraşıyorummm
zeynep niye iştahsız bebiş ya ne güzel sütünd e varken diye emmiyor ki cadı hay allah. sağıp saklasan dicem ama saklamak da pek sağlıklı bişey değil en iyisi memeden emmesi diyor dr.
jasminellam gözün aydın cnm çok sewindim bebikeopuyorumnanaktan
yasemin adamlarda haklı ama yapcak bişi yok bebişlernenyapsınlar pazarlıklarını:)
Selammmmmmm,
Canımm benimki de hiçbir emziği tutmuyordu Avent'i tuttu bitekk denesene onu...
Onu da tutmadı kafayı yicem , sütümü sağıp bıraksam biberonuda almıyor, tıkıldım eve çok bunaldım artık:sinifsinif:
ohhh ne guzell masallhh beyazcım ben en fazla 3 saat yattıgını gordum oglumun geceSlm güzellerrrrrrrr,Yeni topicimiz hayırlı olsunnn
Ekim bebişleri dün gece nasıllardı bakalım?
Biz 1 gibi emiştik uyuduk 6ya geliyodu uyandığımızdaaaaaaaaa:lepi:
yeni sayfamız hayırlı olsun
beyazcım evet artık kuzularımızın uykuları uzuyor bizim 1 haftadır bu şekilde ne kadar sürer bilmiyorum gerçi
canım yaa Allah yardımcın olsunn yapışmış resmen senin kız sanaselam kızlar
benim kızımd a hep kucakta, hiç oyalanmıyor kendi kendine bazen çok sinirleniyorum bunalıyorum sabır diyorum napayım . anaklucağının üstünde oyuncaklar var ,müziğini açıyorum en fazla 10 dk sonra yine başlıyor ağlamaya al beni kucağına diye. akşam olunca babişe vereyim biraz diyorum ama onda da durmuyor çok zor valla ya.
bi de geceleri çok zor geçiyor ya kucak kucağa yatıyoruz, asla yatağında uyumuyor bu duruma deli oluyorum. dün gece yine 03:30 a kadar sallanan sandalyeye oturdum ayaklarımı koltuga uzattım kızı da kucagıma alıp memeyi ağzına verdim öyle uyudu. 3 ten 6 ya kadar da ayagımda salladım. 6 da kalktı 7 bucuga kadar oynadı . hava aydınlanınca yatagında uyuyor ama gece hep benim tepemde bu durum cok sınırımı bozuyor. koltuk tepelerinde sandalye tepelerinde gece geçer mi allahaskına ya niye böyleoluyor anlamadım. anakucagında uyutuyorum 10 dk sonra bi sıçrıyor uyanıyor hemen. kucagımda olunca uyanmıyor ama ben bu defa cok yorgun ve perişan oluyorum her yerim ağrıyor ve uykusuz kalıyorum. gündüz yatagında uyudugu gibi gece de uyusa ne olur sanki ya..
bende cvp yazdımn gönlünü aldım aşkım bugece denerim erken yatırmamayı dedim kızı olmazsa sen geç yatcan bebegim artık ömrümüzde böyle bir gül var hep güzel kokusuyla olcak degil ya dikenleride olsun babası bize dedim hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
jasminellam gozun aydın canım cok sukur bişi cıkmamış
sen mama veriyrmsun canımm ahh ne guzelll uyumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?