- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kıslar nasılsınnız bende şubat 1 de iş başı yaptım çok zor yavrumu bırakmak çok özlüyorum işe bile ilk hafta adapte olamadımm eyvahedigeldismile
ya cnm bende mart da başlıycam cok zoruma gidiyor -bu tarifi mümkün olmayan küçük mucizemi bırakmak nasıl dayandın desteğe i:ecrin_bebek:htiyacım var birde benim 12 sene üzerine oldu :)
selam kıslar nasılsınnız bende şubat 1 de iş başı yaptım çok zor yavrumu bırakmak çok özlüyorum işe bile ilk hafta adapte olamadımm eyvahedigeldismile
ya cnm bende mart da başlıycam cok zoruma gidiyor -bu tarifi mümkün olmayan küçük mucizemi bırakmak nasıl dayandın desteğe i:ecrin_bebek:htiyacım var birde benim 12 sene üzerine oldu :)
bende dün başladım bütün gün ağlıyorum çok mutsuzum bebeğimi bırakmak istemiyorum...benim bebeğim meme de almıyor. şimdi işe de başlayınca acaba beni unutur mu. yani diğer insanlardan bi farkım kalacak mı allam çok fenayım.nası dayanacam:sinifsinif:
ise baslayacak ve baslamis olan arkadaslarim size cok sabir diliyorum Allah yardimciniz olsun gercekten cok zor bende gelecek eylulde uniye geri dönecegim 1 yilim kalmisti simdiden stres icindeyim nasil birakacam bebegimi aklim hep onda kalacak( ama neyseki bakacak olanlar annem ve ablalarim yabanciya vermicem o yönden rahatim ama yinede kimse benim gibi bakamaz hemde oglumsuz yapamam diye düsünüyorum ve üzülüyorum mafoldumben
iyi akşamlar kızlar ne zamandır giremiyorum..ev aldık onun işleriyle uğraşmaktan bitap düştüm..haftasonuna taşınmayı düşünüyorum kısmet olursa...bide bunun üstüne geçen hafta sonu aile boyu hasta olduk...yeğenim bizdedydi çocuk akşam aniden kusma ve karın ağrısı yaşadı..ertesi akşam oğlum ve ben karın ağrısı ve kusma derken geceyi gece ettik..3 4 saat sonra berrada kusmaya başladı..eyvah dedim biz bittik..ben çok kötü oldum bütün vücudum ağrıdı..ertesi sabah berrayı dr a götürdüm ama dr berra yerine beni hastaneye yatırdı..serum takıldı biraz düzeldim..sonra eşimede bulaştı ...oğlum ve berrada düzeldi ama kızım yemeden kesildi..hiçbişey yemiyor benide emmiyor..çok üzülüyorum suratı kaşık kadar kaldı..büyük ihtimalle kiloda kaybetti... yarında böyle devam ederse dr a gidicem tekrardan..yani bir kusma ishal ailece bizi mahvetti..işte böyleeee kızlar aman kendinize dikkat edin etrafta bu hastalıktan yatan çok kişi var...
buğün doktora gidip aşılarımızı yaptırdık.Aşıdan sonra günü bayağı huzursuz geçirdikEk gıda vermedi....................
slm kızlarr.. face olmasaydı keşkem tadı kaçtı buranın(( ne güzel çene çalardık halbuki eskiden..
zeynep hayırlı olsun ewiniz,wede geçmiş olsun noolmuş böle birden aile boyu..
deryam halamı iileşmediniz ya..hiç giremiyorum nete bırakmıo zillim..
aşı olduk bugün..kırıym dizimi 2 lokma uyuyim demio zillim kudurukluk tam gaz dewam:)) bende elma suyu werdim geçen gün,ilk kaşıkta önce bi ekşitti yüzünü soora çok sewdi..bitince mızmızlandı baya:))
zuzum katılıyorum sana buranın eski tadı yok artık, paylaşım çok azaldı...
cnm şükür daha iyiyiz elanın hırıltısı geçmeyince cumartesi doktora götürdük antibiyotik ve 2 tane daha şurup verdi peditusu bıraktırdı...
maşallah berramayesinde büyüsün yarasın kuzuma
bize dr. sadece anne sütü alıyor dimi dedi, evet diyince aynen böle 6. aya kadar devam dedi ek gıda yok diyor(
cnm yavrum ek gıda yerine kaşıkla şurup vere vere daha yokmu diye kaşığa dikiyo gözlerini:kedi:
2 kaşıkçık elma suyu ek gıda sayılmas bebeiimm..tadını alsın yawrucak..wer gitsiin:)) o yoğurt moğurt yedirme demiştir:)ben daha doktora sormadım..cmts gitcektik kaldı önümüzdeki cmts gitces...
dün gaza geldim halıları fırçaladım kollarım tutmuyo bugünn..berra kuzusu kucak istemese çok bari gibi bi komik hayal peşindeyim:)))