2009 Ekim Anneleri

kizgin yagla mi yaktin akannehir
ben kaynar suyla bacagimi yakmistim da neler cektim.o zaman seninki cok ciddi deil Allahtan.ben acile gitmistim.yaklasik 1 yil cektim

cnm cıddı kabardı kocaman oldu kolum su doldu doktor merhem verdı baska yapacak bısı yokkı ne yazıkkı bende bı yıkılmadım ayaktayım fobısı var sezeryanda bıle 1 de dogurdum obur gun 12 de taburcu oldum ne agrı kesıcı ıgne ne hap ıctım ama kıymetım bılınmıyo ıste naz yapmayıncada aman canı acıyordur dıyıpte yardım eden yok

yaa kocam dun gece aş erdı bana hamur mayalattı pişi yaptırdı tavadan koluma yuklu bır mıktarda ya atladı tava dusuyordu yakalayım derken bana olan oldu gogusumdede ufak tefek var sonra ayak parmagımdada ısın kotusu dunde bana tetenoz yaptılar ve kolum sıstı agrıyo obur kolumda yanık allahtan benımkı ole aşıda fılan ağlamıyor yaa iğne vururken bıle ağlamıyo yaa bı ılac yakıyo heralde ona vızırdanıyo oda sırınga cıkardıgın an bıtıyone ataes yapıyo ne bısey bana cekmıs heralde bende oleymısım babamız ıse ben vururlurken bıle bayılcak gıbı oluyo dun dıyo oğlum sen bende dayanıklısın masallah utandım sımdı dıyo :D atesı cıkmadan fıtıl fılan atma cnm nazlanıyordur sana zılloş onun ole bı havası var cunku benım yıyenıme annem ne yaptılar oğlum sana dedıklerınde bıle ınlıyordu:D

ayyh çok geçmiş olsun canım.Düşününce bile fena oldum akannehir
bable geçmiş olsunn..canımı istettin kızzz..dün kocimde istedi ama çok yorgunum kreple geçiştirdim:)

pempeeemm naberrr...ısırcam o yanakları o olcek he:)) maşallh ceydama yaaa

Anam ne hamaratsınız yaw.Kreple geçiştirdim diyo. Valla biz bisüreliğine kapalıyız istek şarkı almıyosss.Sadece canımızın istediklerini yapıyos.Ama bu gidişle kociş bizi boşar mı bilemeyosss kaydirigubbakcemile3

tesekkur edrım hepınıze cnm sızlamazmı sızlıyo ama elden ne gelır kadın olmak zor zanaat yaa adamlara ufacık bısı oluyo herseyı onune beklıyorlar sana ne olursa olsun cocugada sen bakıyosun yemekte temızlıkte hepsı sana bakıyo yapamıyorum dıyıncede yapma ben yapmı dıyorum dıyo ama batırmasını bılıyo sende ıyıce dagılmasın dıye acı fılan sallamayıp ısını gucunu yapıyosun

cnm cıddı kabardı kocaman oldu kolum su doldu doktor merhem verdı baska yapacak bısı yokkı ne yazıkkı bende bı yıkılmadım ayaktayım fobısı var sezeryanda bıle 1 de dogurdum obur gun 12 de taburcu oldum ne agrı kesıcı ıgne ne hap ıctım ama kıymetım bılınmıyo ıste naz yapmayıncada aman canı acıyordur dıyıpte yardım eden yok

anlamadim ki.sezeryande bende sen gibiydim.3.gununde evimi temizledim.benimki 2.dereceden yanikti ama.2 hafta sargida kaldi.gun asiri pansuman yapildi deri yuzuldu iz kalmasn die

Anam ne hamaratsınız yaw.Kreple geçiştirdim diyo. Valla biz bisüreliğine kapalıyız istek şarkı almıyosss.Sadece canımızın istediklerini yapıyos.Ama bu gidişle kociş bizi boşar mı bilemeyosss kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anlamadim ki.sezeryande bende sen gibiydim.3.gununde evimi temizledim.benimki 2.dereceden yanikti ama.2 hafta sargida kaldi.gun asiri pansuman yapildi deri yuzuldu iz kalmasn die
ben dun soymustum o kabarık yerlerı zaten sılverdınle bepanthen surmustum sarmıstım gıttıgımde onlarda doğru yapmıssın dedı su topladıkca yuzuceksın dedı amerıcam tendırdıyotuyla temızlıyıp sılverdınle bepanthen sur dedıler ben bı tendırdıyotla temızlememısım yanı

haklısın ya ev hanımlığı ne zormuş çalışmıyorm şuan bıraktım acaba geri mi dönsem diyorum...senden kıymetli mi boşver ya ahhhh kadınlar ahhh anneler

ben dun soymustum o kabarık yerlerı zaten sılverdınle bepanthen surmustum sarmıstım gıttıgımde onlarda doğru yapmıssın dedı su topladıkca yuzuceksın dedı amerıcam tendırdıyotuyla temızlıyıp sılverdınle bepanthen sur dedıler ben bı tendırdıyotla temızlememısım yanı

neyse cok gecmis olsun bunla kalsin.benim dedigim yuzme isle farkliydi ama.....umarim tez zamanda gecer

cnm yaa senınkı daha kotudur bılemıyorum kı yanı zaten yanıkta yarıstırmıyorum yanı ben sadece anlatıyorum ben jıletle yuzdum dedemden bılıyorum onuda o yuzden yaptım ama ole hastanelık bı durum yok yanı doktora gıttık gosterdık o kadar

ben gecıstıremıyorum resmen hamıle kadın gıbı yaa her aksam canı bısı ıstıyo koltuga yatıyo ustune battanıye yattıgı yerden sunu yapsana bunu yapsana yapmayıncada uyuzluk yapıyo gecen katmer actım 12 de dusun yanı hamıleyken ben bole yapmadım o yapıyor yaa sınır oluyorum ama napıyım oğlunu kıskanıyor sanırım onla ılgılenıpte onu sallıyorum dıye dusunuyo sanırım onun ıcın sallayamıyorum baska seylerle
oohh iimiş

ayyh çok geçmiş olsun canım.Düşününce bile fena oldum akannehir

kaydirigubbakcemile3

cnm yaa senınkı daha kotudur bılemıyorum kı yanı zaten yanıkta yarıstırmıyorum yanı ben sadece anlatıyorum ben jıletle yuzdum dedemden bılıyorum onuda o yuzden yaptım ama ole hastanelık bı durum yok yanı doktora gıttık gosterdık o kadar

agir hafif meselesi deil ki kaydirigubbakcemile3 ben cok cektigim icin seni de bilgilendirmek istemistim.her pansumanda doktor gazli bezle bastirarak ustteki deriyi yuzuyodu bu islem 3-4 defa tekrarlandi.sonrasinda 6 ay boyunca silikon sarmak zorunda kaldim ki iz ve puturler kalmasin.hacettepenin prof komitesi vardi orada ne yapman gerektigi soyleniodu.bi ara ben cok kotu olmustum.bacagim uzun sure mosmor du.bunu goren baska doktor cok kotu iz kalir demisti.ne kocakari ilaclari yapildi suruldu.vs anlayacagin uzun bi surecti.bu yuzden yanik duyunca birden bilinclendirme duygum kabario kaydirigubbakcemile3 sende de iz kalmasin diye benimki nacizene tavsiyedir.ki yag yanigi su yanigindan cok daha beterdir bu yuzden ilgilendim hepsi bu yerimseniben

baska bı doktora daha mı gıtsem yoksa korktum yaa resmen yazdıklarını okuyunca bayagı kotu ama dun ole dedıler baska bı yere dahamı gostersem yaa

bıldıgın kızgın yağ koluma dokuldu yanı tava yere dusmesın dıye kaptım halı yerıne benım kolum yandı

dağhanımın annesi tatlım çok geçmiş olsun yaaa ayy çok kötüoldu küçücük bebeyle beraber allah düşmanıma vermesin yanık çok zor ...

Back
X