- 24 Ocak 2009
- 5.921
- 17
- 358
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar oğlum dun dondu ılk kez ve bugun sabah yataktan dustu![]()
şu saat oldu hala uyumadı. her akşam aynı. çıldırıcam artık ya ne zaman düzene girecek.. alt üst oldu psikolojim resmen..
gamyoncuiremsubizim maşallahımız var uyku konusunda allaha şükür çocuklarımdan sıkıntım yok...kerem biraz laf dinlese yeter sadece..
Şenizmerhaba kıslarrrr
bizimde gece uykusundan yana binlerce şükürler olsun derdimiz yok
canım en fazla 3 saat duruyor ve nadiren iki memeyi birden alıyor,tek meme yetiyorkislar bisi sorcam.bebekleriniz en fazla kac saat ac kalio? bide diyelim ki uzun sure ac kaldi.tek memeyle doyuyolar mi yoksa ikisini mi veriosunuz?
bizim bugün kontrol var bakalım verecek mi dr :uhm:günaydın herkese
kan damlasına başlayan var mı
ne kadar kullanıyosunuz ?![]()
günaydıngunaydın kızlar
canım geçmiş olsun... artık çoğumuzda diş sorunu başladı galiba kafamçokkarıştıgunaydın kızlar?
bnm göğüs ucları yenıden parcalandı ilk emzırdiğim günlerdeki gibi yeniden krem kullanıyorum.cok ağız suyu akıyor damaklarda sertlestı sanırım diş mi cıkarcak ne? erken ama...
aman maşallah kuzulara benim oğlum kaldıramıyo bi tarafını emeklesin aklinialirimsmile
olmadı allahtan kafası capmamıs kırmızılık fılan yok aglamadıda ama ben agladımm bende zorla emeklesın dıye ugrasıyorum gerı gerı gıdıyo bıraz ama uzun sure deıl
aman maşallah kuzulara benim oğlum kaldıramıyo bi tarafını emeklesin aklinialirimsmile
yerim onun dötünü de cokacimcoook :roflol:
benımkıde durmayı sevmıyo ama ben emekleyen bebeği cok sevıyorum ıstıyorum o yuzden
ye teyzesi valla hafiflesin çocum biraz :roflol:
benimki yüz üstü duruyo kafayıda kaldırıyo ama ötesi yok :))sempatiksalakcinni
kislar bisi sorcam.bebekleriniz en fazla kac saat ac kalio? bide diyelim ki uzun sure ac kaldi.tek memeyle doyuyolar mi yoksa ikisini mi veriosunuz?
gunaydın kızlar oğlum dun dondu ılk kez ve bugun sabah yataktan dustu![]()
geçmiş olsun canım yaaa,umarım önemli birşey olmamıştır...
bizde artık fıldır fıldır dönüyoruz ve emeklemeye başladık kızlar :teytey:![]()
Benim oğlum emzirdikten en az 1,5-2 saat geçmeden uyuyamıyo, uyuduktan sonra da 6-7 saat kesintisiz uyuyo, aslında daha da uyur da dr. 8 saatten fazla aç bırakma dedi. Ben kalkıp emziriyorum. Ben her seferinde iki memeyi de veriyorum canım. Aslında ben kaldırdığım için uykuda bi memeyi bile ancak emer ama ben ikisinde de 10 dk. tutuyorum. Ne kadar emerse işte.
Sizin dr. lar diyo mu kısslar en fazla şu kadar aç kalsın diye CADIARZU
canım benim cadı kızım emmek istemiyo,kilosu ii gerçi de..bundan sonrası için korkuyorum..inşallah bırakmaz..inatlaşıyoruz hep(
ben 2 farklı doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi..bir öğünde tek meme ver..(alırsa 2 meme de olur) ama 3 saatte bir emzir dediler..benim cadımla bu pek mümkün olmuyo tabi..uyutup öyle emzirebiliyorum ve en fazla 5 dakika emiyo..gece biraz daha uzun olabiliyor...doktorlar, 5 dakika da emebilir yarım saat de dedi..bebeğin kendisi belirlermiş artık..
geceleri de 3,5-4 saatte bir kalkıp emziriyorum..ben nette bebekler en fazla 5 saat aç kalabilir diye okumuştum canım..ama her bebek bir tutulamaz tabi..
Canım buraya kadar idare ettiysen çok şükür. Yakında ek gıdalara başlıcaz ya zaten uyurken falan verriz daha çok. Ben de gündüzleri 3 saatte bir veriyorum çok acıkırsa 2.5 saatte ama ikisini de emiyo bi tane yetmiyo. Benimki de gündüzleri birini 10 birini 5 dk. emiyo dr. yeterli dedi.
Gündüz uykusu olmadığı için geceleri çok derin uyuyo sanırım 7-8 saatten sonra bile ben uyandırmasam kalkmıyo, ben uyandırınca da tek memeyi bile iki çekip bırakıyo. Ben de tekrar tıkıyorum ağzına ne emerse kar diye. Acaba daha mı erken kaldırıp emzirsem. Dr. 7-8 saat normal uyuyosa kaldırma dedi ama kilo alımı azalmaya başladı acaba ondan mı ki kafamçokkarıştı
canım dora geceleri 6- 7 saat aç kaldığı bile oluyor kilosuda gayeten ii ama her bebek öle değil heralde bu kızımız neden emmek istemiyo mamiş mi istiyor yoksa annesi..
yok canim artik aldiklari kilo azalacakmis.normal yani.hos bizimkisi hic bi zaman cok kilo almadi ama kafamçokkarıştı
bize de dr kendi uyanmadan uyandirmana gerek yok dedi.artik 7-8 saate kadar ac kalabilirlermis.netten okumustum 4.aydan sonra bazi bebekler gece kalkmayabilirler diyodu.keske benimki de kalkmasa pofffffffsempatiksalakcinni
Canım buraya kadar idare ettiysen çok şükür. Yakında ek gıdalara başlıcaz ya zaten uyurken falan verriz daha çok. Ben de gündüzleri 3 saatte bir veriyorum çok acıkırsa 2.5 saatte ama ikisini de emiyo bi tane yetmiyo. Benimki de gündüzleri birini 10 birini 5 dk. emiyo dr. yeterli dedi.
Gündüz uykusu olmadığı için geceleri çok derin uyuyo sanırım 7-8 saatten sonra bile ben uyandırmasam kalkmıyo, ben uyandırınca da tek memeyi bile iki çekip bırakıyo. Ben de tekrar tıkıyorum ağzına ne emerse kar diye. Acaba daha mı erken kaldırıp emzirsem. Dr. 7-8 saat normal uyuyosa kaldırma dedi ama kilo alımı azalmaya başladı acaba ondan mı ki kafamçokkarıştı