2009 Ekim Anneleri

nazcım ne kullanıyorsun tatlım ben en son parçalandığında tryosd diye bi krem sürdüm 2 günde geçirdi dene derimm acı çok kötü yaaa allah yardımcın olsun tatlım tek meme mi emiyo kuzucunn ...

ahhh dağhanıma çok geçmiş olsun canım bi problem yok inş.

gunaydın kızlar oğlum dun dondu ılk kez ve bugun sabah yataktan dustu :(

geçmiş olsun canım yaaa,umarım önemli birşey olmamıştır...
bizde artık fıldır fıldır dönüyoruz ve emeklemeye başladık kızlar :teytey: :nazar:

olmadı allahtan kafası capmamıs kırmızılık fılan yok aglamadıda ama ben agladımm bende zorla emeklesın dıye ugrasıyorum gerı gerı gıdıyo bıraz ama uzun sure deıl

aman maşallah kuzulara benim oğlum kaldıramıyo bi tarafını emeklesin aklinialirimsmile

şu saat oldu hala uyumadı. her akşam aynı. çıldırıcam artık ya ne zaman düzene girecek.. alt üst oldu psikolojim resmen..

kıyamam yaaa,bir sıkıntısı vardır belki canım

bizim maşallahımız var uyku konusunda allaha şükür çocuklarımdan sıkıntım yok...kerem biraz laf dinlese yeter sadece..
gamyoncuiremsu
merhaba kıslarrrr

bizimde gece uykusundan yana binlerce şükürler olsun derdimiz yok
Şeniz :nazar:

kislar bisi sorcam.bebekleriniz en fazla kac saat ac kalio? bide diyelim ki uzun sure ac kaldi.tek memeyle doyuyolar mi yoksa ikisini mi veriosunuz?
canım en fazla 3 saat duruyor ve nadiren iki memeyi birden alıyor,tek meme yetiyor
günaydın herkese

kan damlasına başlayan var mı

ne kadar kullanıyosunuz ?
:emir_bebek:
bizim bugün kontrol var bakalım verecek mi dr :uhm:

gunaydın kızlar
günaydın

gunaydın kızlar?

bnm göğüs ucları yenıden parcalandı ilk emzırdiğim günlerdeki gibi yeniden krem kullanıyorum.cok ağız suyu akıyor damaklarda sertlestı sanırım diş mi cıkarcak ne? erken ama...
canım geçmiş olsun... artık çoğumuzda diş sorunu başladı galiba kafamçokkarıştı

olmadı allahtan kafası capmamıs kırmızılık fılan yok aglamadıda ama ben agladımm bende zorla emeklesın dıye ugrasıyorum gerı gerı gıdıyo bıraz ama uzun sure deıl

aman iyi bari.... canım bizimkide öyle çok gidemiyor ya 4-5 hamle o kadar ama bir iki hafta sonra başlarız herhalde :emir_bebek:

ye teyzesi valla hafiflesin çocum biraz :roflol:

benimki yüz üstü duruyo kafayıda kaldırıyo ama ötesi yok :))sempatiksalakcinni

Aynen benimki de Gizemcim yüz üstü kafayı devekuşu gibi kaldırıyo arada da kendini bi o yana bi bu yana sallıyo ama dönme yok tembel bunlar sanırım :roflol:

benımkıde yuz ustu durmaktan nefret edıyo resmen zorla emeklemeyı oretmeye ugrasıyoruz ama 10 dk duruyo o zamanda gerı gerı ıtıebılıyo kendını

kislar bisi sorcam.bebekleriniz en fazla kac saat ac kalio? bide diyelim ki uzun sure ac kaldi.tek memeyle doyuyolar mi yoksa ikisini mi veriosunuz?

Benim oğlum emzirdikten en az 1,5-2 saat geçmeden uyuyamıyo, uyuduktan sonra da 6-7 saat kesintisiz uyuyo, aslında daha da uyur da dr. 8 saatten fazla aç bırakma dedi. Ben kalkıp emziriyorum. Ben her seferinde iki memeyi de veriyorum canım. Aslında ben kaldırdığım için uykuda bi memeyi bile ancak emer ama ben ikisinde de 10 dk. tutuyorum. Ne kadar emerse işte.
Sizin dr. lar diyo mu kısslar en fazla şu kadar aç kalsın diye CADIARZU

gunaydın kızlar oğlum dun dondu ılk kez ve bugun sabah yataktan dustu :(

Geçmiş olsun canım, ağlamadıysa önemli bişiy olmamıştır, canı yanmamıştır heralde. Yazık yaa nasıl şok olmuştur bi anda. Tabii sen ondan daha çok şoka girmişsindir sanırım. Benimde ödüm kopuyo valla düşüvercek diye, ööle olduğu için de kesin düşürrüm akannehir

geçmiş olsun canım yaaa,umarım önemli birşey olmamıştır...
bizde artık fıldır fıldır dönüyoruz ve emeklemeye başladık kızlar :teytey: :nazar:

Maşallah size. :nazar: Geçen emeklme fotonuzu gördüm kendi oğluma benzettim, bizimki de öyle horoz gibi kaldırıyo kafasını sırnaşık şey
Nasıl emekliyo peki normal emekleme gibi kolu ve bacaklarını tek tek atıp ilerliyomu. Bizimki saçma saçma hareketler yaparak ilerliyo da. kaydirigubbakcemile3 Poposunu yerden kaldırıp bi heyecan öne atılıyo sonra düşüyo, ondan sonra yine bi deneme yapıyo 10 dk. falan debeleniyo :asigim:

Benim oğlum emzirdikten en az 1,5-2 saat geçmeden uyuyamıyo, uyuduktan sonra da 6-7 saat kesintisiz uyuyo, aslında daha da uyur da dr. 8 saatten fazla aç bırakma dedi. Ben kalkıp emziriyorum. Ben her seferinde iki memeyi de veriyorum canım. Aslında ben kaldırdığım için uykuda bi memeyi bile ancak emer ama ben ikisinde de 10 dk. tutuyorum. Ne kadar emerse işte.
Sizin dr. lar diyo mu kısslar en fazla şu kadar aç kalsın diye CADIARZU

canım benim cadı kızım emmek istemiyo,kilosu ii gerçi de..bundan sonrası için korkuyorum..inşallah bırakmaz..inatlaşıyoruz hep:((

ben 2 farklı doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi..bir öğünde tek meme ver..(alırsa 2 meme de olur) ama 3 saatte bir emzir dediler..benim cadımla bu pek mümkün olmuyo tabi..uyutup öyle emzirebiliyorum ve en fazla 5 dakika emiyo..gece biraz daha uzun olabiliyor...doktorlar, 5 dakika da emebilir yarım saat de dedi..bebeğin kendisi belirlermiş artık..

geceleri de 3,5-4 saatte bir kalkıp emziriyorum..ben nette bebekler en fazla 5 saat aç kalabilir diye okumuştum canım..ama her bebek bir tutulamaz tabi..

canım benim cadı kızım emmek istemiyo,kilosu ii gerçi de..bundan sonrası için korkuyorum..inşallah bırakmaz..inatlaşıyoruz hep:((

ben 2 farklı doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi..bir öğünde tek meme ver..(alırsa 2 meme de olur) ama 3 saatte bir emzir dediler..benim cadımla bu pek mümkün olmuyo tabi..uyutup öyle emzirebiliyorum ve en fazla 5 dakika emiyo..gece biraz daha uzun olabiliyor...doktorlar, 5 dakika da emebilir yarım saat de dedi..bebeğin kendisi belirlermiş artık..

geceleri de 3,5-4 saatte bir kalkıp emziriyorum..ben nette bebekler en fazla 5 saat aç kalabilir diye okumuştum canım..ama her bebek bir tutulamaz tabi..

Canım buraya kadar idare ettiysen çok şükür. Yakında ek gıdalara başlıcaz ya zaten uyurken falan verriz daha çok. Ben de gündüzleri 3 saatte bir veriyorum çok acıkırsa 2.5 saatte ama ikisini de emiyo bi tane yetmiyo. Benimki de gündüzleri birini 10 birini 5 dk. emiyo dr. yeterli dedi.
Gündüz uykusu olmadığı için geceleri çok derin uyuyo sanırım 7-8 saatten sonra bile ben uyandırmasam kalkmıyo, ben uyandırınca da tek memeyi bile iki çekip bırakıyo. Ben de tekrar tıkıyorum ağzına ne emerse kar diye. Acaba daha mı erken kaldırıp emzirsem. Dr. 7-8 saat normal uyuyosa kaldırma dedi ama kilo alımı azalmaya başladı acaba ondan mı ki kafamçokkarıştı

canım dora geceleri 6- 7 saat aç kaldığı bile oluyor kilosuda gayeten ii ama her bebek öle değil heralde bu kızımız neden emmek istemiyo mamiş mi istiyor yoksa annesi..

Canım buraya kadar idare ettiysen çok şükür. Yakında ek gıdalara başlıcaz ya zaten uyurken falan verriz daha çok. Ben de gündüzleri 3 saatte bir veriyorum çok acıkırsa 2.5 saatte ama ikisini de emiyo bi tane yetmiyo. Benimki de gündüzleri birini 10 birini 5 dk. emiyo dr. yeterli dedi.
Gündüz uykusu olmadığı için geceleri çok derin uyuyo sanırım 7-8 saatten sonra bile ben uyandırmasam kalkmıyo, ben uyandırınca da tek memeyi bile iki çekip bırakıyo. Ben de tekrar tıkıyorum ağzına ne emerse kar diye. Acaba daha mı erken kaldırıp emzirsem. Dr. 7-8 saat normal uyuyosa kaldırma dedi ama kilo alımı azalmaya başladı acaba ondan mı ki kafamçokkarıştı

yok canim artik aldiklari kilo azalacakmis.normal yani.hos bizimkisi hic bi zaman cok kilo almadi ama kafamçokkarıştı
bize de dr kendi uyanmadan uyandirmana gerek yok dedi.artik 7-8 saate kadar ac kalabilirlermis.netten okumustum 4.aydan sonra bazi bebekler gece kalkmayabilirler diyodu.keske benimki de kalkmasa pofffffffsempatiksalakcinni

canım dora geceleri 6- 7 saat aç kaldığı bile oluyor kilosuda gayeten ii ama her bebek öle değil heralde bu kızımız neden emmek istemiyo mamiş mi istiyor yoksa annesi..

bilmiyorum gizemcim ya...sinir ediyo beni..sütüm güzel şu an maşallah..gece hanımefendi emmediği için doğrudürüst, şu an göğsün ağrıyo,gece de sağdım üstelik,ağrı yaptı..
mama falan vermedim hiç...korkuyom iyice bırakır beni diye..bu ay sadece 640 gr. almış ama doktor ek gıdaya izin vermedi..kilosu ii dedi..Allah sonumuzu hayır etsin...

yok canim artik aldiklari kilo azalacakmis.normal yani.hos bizimkisi hic bi zaman cok kilo almadi ama kafamçokkarıştı
bize de dr kendi uyanmadan uyandirmana gerek yok dedi.artik 7-8 saate kadar ac kalabilirlermis.netten okumustum 4.aydan sonra bazi bebekler gece kalkmayabilirler diyodu.keske benimki de kalkmasa pofffffffsempatiksalakcinni

Valla benim oğlumun tek sevdiğim özelliği o, gece bi uyudumu sabaha kadar gidiyo. Günün geri kalanında canıma okumak için güç topluyo. Ben bıktım artık gündüzleri sürekli uyutmaya çalışmaktan hem uyumuyo hem de uyut beni diye çığlık çığlığa bağırıyo. Nereye kadar böyle gitcek bilmiyorum ki istiyorum ki emzirip koyayım uyusun hayal mi görüyorum boshayallersmile

canım seninki gündüz emiyosa gece kaldırmayabilirsin..ama ben gece olsa da emzirsem diye 4 gözle bekliyorum..ancak uykuda alıyo memeyi:sinifsinif:ondan 3-4 saatte bir kalkıp emziriryorum ben..sabahları sersem gibi oluyorum tabi..uyku zehir oluyo..bi de hemen uyuyabilen biri değilim..zombi gibi dolaşıyorumsempatiksalakcinniöğlen uyudu mu ben de hemen kestiriyorum napimakannehir

Back
X