2009 Ekim Anneleri

slm kızlar bakamıyorum ne zamndır oğlum çok hastaydı çok şükür iyiye gidiyoruz öksürük yok denecek kadar azaldı.. Fakat bu hastalığından beri yani 10 gündür yaklaşık hiç iştahı yok nazarmı değdi yoksa huymu değişti bilmiyorum 10 gün öncesine kadar 3 saat zor dayandırdığım oğlum şuanda 60 cc zor içiyor 150 cc içen bebek ne oldu hiç biberonu geceliyo ağzını emdikten sonra kaşıkla veriyorum geri kalanını tabi 150 değil 30 cc içiyor 30 cc kaşıkla :(( moralim çok bozuluyor .. sadece gece maması var muhallebi onu kaşıkla iştahla yiyor sürekli onu vercek değilim ya dr sordum biberonu bırakmaması lazım dedi patates hauç verdim yemiyo meyve püresi de kilo aldırmaz zaten hastalığından dolayı 12 günde hiç kilo almamış şimdide buna moralim bozuk ne yapıcam gece 4 de açlığa kalktı 30 cc içti yaa sonra geri kalanını muhallebi yağtım gecenin bi körü kaşıkla verdim .:((
çok iştahlıydı açlığa dayanamayan çocuğa ne oldu ya

slm kızlar ya benim kızım uyanıkken hiç mama yemiyo delircem ya 60cc yi 1.5 2 satte zor bitiriyo uyurken veriom onuda bende sütümü sağıyyom içiriom meyve püresi veriom ama zor ya hiç istemio uyanıkken

slm kızlar bakamıyorum ne zamndır oğlum çok hastaydı çok şükür iyiye gidiyoruz öksürük yok denecek kadar azaldı.. Fakat bu hastalığından beri yani 10 gündür yaklaşık hiç iştahı yok nazarmı değdi yoksa huymu değişti bilmiyorum 10 gün öncesine kadar 3 saat zor dayandırdığım oğlum şuanda 60 cc zor içiyor 150 cc içen bebek ne oldu hiç biberonu geceliyo ağzını emdikten sonra kaşıkla veriyorum geri kalanını tabi 150 değil 30 cc içiyor 30 cc kaşıkla :(( moralim çok bozuluyor .. sadece gece maması var muhallebi onu kaşıkla iştahla yiyor sürekli onu vercek değilim ya dr sordum biberonu bırakmaması lazım dedi patates hauç verdim yemiyo meyve püresi de kilo aldırmaz zaten hastalığından dolayı 12 günde hiç kilo almamış şimdide buna moralim bozuk ne yapıcam gece 4 de açlığa kalktı 30 cc içti yaa sonra geri kalanını muhallebi yağtım gecenin bi körü kaşıkla verdim .:((
çok iştahlıydı açlığa dayanamayan çocuğa ne oldu ya

cok gecmis olsun.hastayken malesef istahları gidiyor,umarim yakında düzelir istahı yerine gelir.

malesef işte bende ondan yanıyorum uyurkende 90 cc :(( 10 gün öncesine kadar 150 cc içen ve 150 cc den sonra 3 saat zor bekleyen bebek yemiyo yemiyo :((( hatta eski iştahı herkesin dikkatini çekiyodu yok bu açlığa dayanamıyo yok obur dr bile demişti :(( rota aşısını damlatırken direk ağzını açmıştı bişey geliyo diye dr da obur seni mama niyetine içiosun demişti ya şimdi :(
ve o ayda dr fazla kilo almış mama saatlerini uzat demişti :(( ve 4 ayın sonunda 12 gün içinde hiç kilo almamış.. dr mama verdi değişik hero baby ve hipp bunları dene dedi yok onlarıda yemedi ... zaten beğenme meselesi değil oğlum milupa AR maması var en iğrenç tat o onu bile cukcuk çekerdi :(( özlüyorum 10 gün öncesini

artık hastalıktan olmadığına karar verdim hadi burnu tıkalı diyoduk şimdi tıkalı da keyfi yoktu şimdi keyfide yerinde gitti iştahı iyice ne yapıcam ben

slm kızlar sizi uzun zamandır takıp edıyorum ama giremedım bişey danışmak istıyorum size bebeklerınıze nasıl oyuncak secıyorsunuz benım 1 ay sonra sınavım var ve ben hıc calısamadım istıyorum kı soyle kendı kendıne yanımda oynasın bende calısayım bırazcık varmı boyle bebeklerınızın ilgisini ceken oyuncaklarınız resımlı koyarsanız cok makbule gecer şimdiden tesekürler...

her bebek farklı bu konuda. benimki suan ellin oyuncak verince pek ilgileniyor ve atyor. Ama aramiza bebeker baya oyalanıyor. Bizimki bazen oyu halıda oynuyor. Ana kucagna ben ayrı bir oyuncak alım bizim favorimiz o görünce heycanlaniyor. Anakucagin kendi oyunagini hic sevmiyor ve cok sinirleniyor ona. Sedigi oyuncak Tiny Love günes bahcesi tak cıkar

artık hastalıktan olmadığına karar verdim hadi burnu tıkalı diyoduk şimdi tıkalı da keyfi yoktu şimdi keyfide yerinde gitti iştahı iyice ne yapıcam ben

ilac kullanıyormuydun? antibotik mesela benim kızımda cok istah kesiyor sonra ilac bitiyor sonra yavas yavas istahi düzeliyor ama hasta oldugu zaman hep istah cok azalıyor

evt cnm antibiyotik kullanıyoruz 12 saatte bir ve bir çok ilaç şuruplarını bu gece kesiyorum ama antibiyotiğe devam edicem 1 haftada daha umarım ilaçlardandır :(

evt cnm antibiyotik kullanıyoruz 12 saatte bir ve bir çok ilaç şuruplarını bu gece kesiyorum ama antibiyotiğe devam edicem 1 haftada daha umarım ilaçlardandır :(

agzinin tadi yoktur hastalaninca insanin agzi acilsiyor o yuzden olabilir.

ceylin de ilk dogdugunda biberon aliyordu sonra unuttu ,emzirdigim icin biberona gerek duymadim unutacagini da dusunmedim halbuki doktor soylemisti gunde 1 kere biberon ver unutmasin diye bazen doymadigini dusundugumde mama veremiyordum sonra kasikli biberon aldim denedim ise yaradi belkide gucsuz oldugu icin biberonu cekemedigi icinde olabilir kasikli biberonu dene en azindan disi kasiniyorsa kasintiya da iyi geliyor yerken kasigi isiriyor ceylin bir tasla iki kus :lepi:

Geçmiş olsun cnm.Ya sıkma canını ilaçlardandır muhakkak düzelicektir.Düşünsene biz bile antibiyotik falan kullanınca iştahsızlaşıyoruz bide onlar ufacık hiç bilmediği tadları alınca bünyesi dengesizleşmesi normal.Üzülme annesi toparlar kuzucun :Saruboceq:

bak ondandır iste. tamam kendini yavas yavas daha iyi hissediyor ama antibiotik istaho cok kesiyor dedigim gibi birakır bırakmazda hemen düzelmiyor kızımda sonra 1 haftada ancak düzeliyor kesin ondandir. sonra toparlar gene kendini insallah.

agzinin tadi yoktur hastalaninca insanin agzi acilsiyor o yuzden olabilir.

ceylin de ilk dogdugunda biberon aliyordu sonra unuttu ,emzirdigim icin biberona gerek duymadim unutacagini da dusunmedim halbuki doktor soylemisti gunde 1 kere biberon ver unutmasin diye bazen doymadigini dusundugumde mama veremiyordum sonra kasikli biberon aldim denedim ise yaradi belkide gucsuz oldugu icin biberonu cekemedigi icinde olabilir kasikli biberonu dene en azindan disi kasiniyorsa kasintiya da iyi geliyor yerken kasigi isiriyor ceylin bir tasla iki kus :lepi:

kasıklı biberon nasıl birsey ya merak ettim

Biberonun ucunda emzik yerine kaşık oluyor. Ama çok hızlı akıyor o hıza bebeğin yetişmesi biraz zor. Biz kullanamadık.

bende ilk defa duydum oğlum biberon hayatta ağzına almıyo doğduğu ilk zamanlar sütü sağıp biberonla verirdim içerdi şimdi imkansız almıyo emzikte almıyo bu kaşıklı dediğiniz işe yararmı acaba.

bende ilk defa duydum oğlum biberon hayatta ağzına almıyo doğduğu ilk zamanlar sütü sağıp biberonla verirdim içerdi şimdi imkansız almıyo emzikte almıyo bu kaşıklı dediğiniz işe yararmı acaba.

denemekten zarar gelmez canim hem kasigada alisti bu biberonla yedirmesi cok zevkli biberonu siktikca kasiga geliyor

kasikli biberon asagidaki linkte benim kullandigim kasikli biberon

Amazon.com: Boon Squirt Baby Food Dispensing Spoon in Orange: Baby

Amazon onun ayari var agzini ne kadar cok sikarsan o kadar az akiyor

:lepi::lepi:
güzel bi icata benziyor bi bakalım buralarda da var mı ben de alayım bizimki de biberonu hiiiiç almıyor deli ediyor beni....agzında onuyor oynuyor bi de öğğğh yapıp itiyor..bi de hevesle kaç çeşit emzik biberon suluk aldım sıpaya:))))))

:lepi::lepi:
güzel bi icata benziyor bi bakalım buralarda da var mı ben de alayım bizimki de biberonu hiiiiç almıyor deli ediyor beni....agzında onuyor oynuyor bi de öğğğh yapıp itiyor..bi de hevesle kaç çeşit emzik biberon suluk aldım sıpaya:))))))

sorma sorma ben birsuru biberon birsuru biberon ucu aldim hadi bunu begenir bunu begenecek derken bosa gitti ama canim sana guzel bir haber ben sana gonderdim bile ondan kutunun icinde zaten 1 haftaya gelir kutu diye tahmin ediyorum.

insallah ise yarar sizdede onunla yedirmek cok zevkli ayrica ne kadar sikarsan o kadar geliyor ucunu iyi kapat gevsek birakinca daha cok akiyor sikinca az.

Back
X