- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
günaydın herkese bizde dün aybık ve şeydayla carrefuarı alt üst ettik...sonra aybıkte bı güzel dondurma keyfı yaptık...
oohhh sefanız olsun ne güzel yapmışsınız kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese bizde dün aybık ve şeydayla carrefuarı alt üst ettik...sonra aybıkte bı güzel dondurma keyfı yaptık...
kızlaaar bora ufak ufak emekliyordu yaa , artık baya baya gidiyor yaaaa :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis![]()
selam kızlar
bebişlerinize çorba verimiyomusunuz
ay zezee ölme e mi..ayağını zorlamı sokuyosun:)) ne güldümm..kibar çocuk ayağını ağzına almıo işte:))
sanemcim ben daha açıkçası bişiy wermedim pek..niyeyse tuttu bi tembelliğim..meywe püresi bebe biskiwisi yoğurt denedim
ayy maşallah kuzuya:)))benimki daha dötünü kaldırıp da dönemiyo bile..çok tembel çıktı benimki...5 buçuk aylık olduk hala ne dönüyo ne ayağını ağzına götürüyo..ben itekliyom dönmesi için...ayağını ağzına sokuyomkaydirigubbakcemile3ama tadını beğenmedi sanırsam tembel kuzum benim..
canım bebişin kilolumu benimki 8,800 doktor buna bağladı dönemiyor tombalak kuzum bende senin gibi zorla ağzına götürüyoum ayağını ama ben ona kraftın çıngıraklı çorabından aldım dikkatini bayağı çekiyor tavsiye ederim
sırnaşık şeynapim zuzum yavvv..4 gözle o anı kolluyom ama yapmıyo cadı kzım...soyuyom bi güzel altında sadece bezi oluyo,ayağını ağzına soksun diye..şap şap bacaklarına vuruyo sırıtıyo o kadarkaydirigubbakcemile3ben sokunca da kızıyokaydirigubbakcemile3
kızlar ya dr geliyorum şimdi ceyda 8,800 kilo normalin biraz üstü dedi dr allahtan buay 500 gr almış yoksa obezite sınıfına girecekti kızım
o yüzden biz ek gıdaya bu ay tadımlık başlayacağız muhallebi falan 1 ay sonra başlayacağız buay sadece meyve sebze püresi yiyeceğiz.