sanemcim çok sakınmamak gerek haklısın ama şuan erken bence çok rahat dawranmak için..midelerine doğduklarından beri sütten başka bişiy girmedi..alışma öneminde hassas olunmalı sonra ewet abartmamalı..2 aylıkken de tattırırsın doğduğu günde..önemli olan tattırılmış olması diiiil,doğru olup olmaması..benim nacizane fikrim bu yanlış anlaşılma olmasın tabi..herkes kendi yawrusu için en iyisini bilir yapar..
zuzum bende kendi yaptıklarımı söyledim biraz alıştırmayada bağlı sonuçta ben veriyorum diye bütün anneler vercek değil ya tabiki herkes bebeği için en iyisini ve doğrusunu yapmaya çalışır.zaten benim tattırmadan kastım parmağımın ucuyla bir damla hiçbir zaman aşırıya kaçmadım ki eğer öyle olsaydı çoktan bozulurdu midesi tabi her bebeğe görede değişir zaten ağır çocuğun midesini bozabilcek şişirecek şeyler vermem her yeni bi ek gıda yedirdiğimde takip ettim zaten baktım çok rahatsız oldu 2 günde bir verdim daha az yedirmeye çalıştım böle böle herşeyi yiyiyo hiç geri çevirmiyo zaten bunları biraz annemin etkisi ve doktorumun önerileriyle bu şekilde yapıyorum