2009 Ekim Anneleri

Yok bende ekim annesiyim oglum 21 ekim dogumlu hamilelikden bu yana okuyorum. Benim oglumda kollari acik uyuyor daha dogrusu uykusunda cok tepindigi icin ustunde ortu falan durmuyor.

canım benim oğluşumda 21 ekim doğumlu :)

kızlar her bebeğin gelişimi farklıdır,diş gibi düşünün... 3 aylıkken çıkartanda oluyor yaşına gelip çıkartamayanda...bebeğin istemesi gerekli ve birazda ırsi bir durum...

Bence de benimkinde daha dis de yok ama ne bulsa agzinda bi de agzini sıkışı var ki diliyle kasiyor cok komik oluyor :)

:ecrin_bebek: damakları sertleşiyordur ve diş gelecektir canım ondandır :)

kızlar malum sıcaklar geldi, ela geceleri o kadar çok terliyoki sırılsıklam buluyorum emzirmeye kalktığımda...
dün gece sadece uzun kollu çıtçıtlı badi ve ince bi pijamayla yatırdım ama yine terlemişti...
kollar sürekli dışarda olduğu için kısa kolla yatırmaya cesaret edemiyorum...
üstünde ise yazlık ince bi yorgan var...
siz nasıl yatırıyosunuz? terliyomu sizin yavrularda?

Ben de aynen böyle yatırıyorum kolları açıkta yatıyor diye. Ama çorap giydirmiyorum ayağına,çıplak ayakları.

slm kızlar.
az önce dr dan geldık.oğlum sabah 6 da hırıltılı bı ağlamayla uyandı.ses boru gıbı bı de ıshal oldu. dr a gıttık ses tellerı enfeksıyon kapmıs:( soğuk buhar verdıler hastanede bıde iğne:( kaka tahlılı ıstedıler ama yapmadı bıdaha yaparsa göturcem bezı ters bağlattılar orada ustume kac kez ısedı ust bas rezıl olduk neysekı sımdı evdeyız.bı tane burun spreyımız var azcık duzeldı gıbı ama bakalım umarım ıyılesır iğneden sanırım uyuyo şimdi. cok mızmız bı ses tonu oldu.Allahım şifa ver tüm hastalara

Geçmiş olsun Naz'cım.

slm kızlarr nasılsınızz bebişler nasıl

bizim saygın paşa halaa oturamıyorr :(( bebişler desteksiz oturabiliyorlarmı

slm cnm hoşgeldin özlettin kendini...
elada oturuyor ama sen başkalarıyla kıyaslama tatlım, mutlaka bigün oturcak nasılsa :)

Yok bende ekim annesiyim oglum 21 ekim dogumlu hamilelikden bu yana okuyorum. Benim oglumda kollari acik uyuyor daha dogrusu uykusunda cok tepindigi icin ustunde ortu falan durmuyor.

hmm ok cnm memnun oldumvereliniortak

Saol canım, ama inşallah diştendir, içimden bi ses öyöle değil diyo. Huyu değişti galiba :1no2:

ayy deme gülim yaaa bende bazen huyu değişti diye düşünür gibi oluyorum sonra yok yok diştir deyip teselli buluyorum :))

Ben de merak ediyorum sempatiksalakcinni

sen meraktan çatla emiilülülülülülü

Hayırlı olsun, ikincisi daha kolay çıkıyomuş ama öylemi ki acaba CADIARZU

bizimki aynı anda çıktı cnm yada 1 gün falan arayla...
o aralar çok ağladığı için ben pek ayırt edemedim o ayrı konu ama :)

Ben yarımkol atletin üstüne ince patikli tulum giydiriyorum. Üstüne de kalın sayılacak bi battaniye.Sanırsam çok giydiriyomuşum, şimdi sizi okuyunca. Bu duruma bi el atayım :hulya:

el at tabee pişirme baranımızemuszemus

Çok geçmiş olsun canım. Bizimkide biraz öksürüyo gibi, inşallah ilerlemez

Ben de aynen böyle yatırıyorum kolları açıkta yatıyor diye. Ama çorap giydirmiyorum ayağına,çıplak ayakları.

özde terliyomu peki kuşum?

Geçmiş olsun Naz'cım.

slm
benim velet nerdeyse ayaga kalkacak masallah deyin kizlar

maşallah cnm kuzuna:nazar:

ayhh bi tuhaf alıntı olmuş :)) gülim nihanım anlarsınız siz :)

günaydın ben ve oğluşumdan da sizlere iyi pazarlar a.s. :ecrin_bebek:

günaydın herkese
benim dana yine defalarca uyandı birinde bir saate yakın salladım nasıl olcak bu iş yawkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Back
X