• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

gizoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
sutum bugun gezmeye gitti cok moralim bozukk :(((((((( ben anlamıyrm bu sut işini bazen doluyor agrısından duramıyrm ustum basım sut akıo bazen boylee foss fosslar :S
asure yaptım tavsiyenlee bende işe yaramadı gizoşum humana aldırdım yokk rezene cayı yok bol bol suda içiyrm sanırım cok az dinlendim yordum kendimi

nalancım bozmamoralini tatlım , kendini yorduğun için böyle olmuştur. uykusuzluk ve yorgunluk çok kötüğ etkiliyor yiyip içmekten daha çok etkiliyor. oğlan uyudukça uyumaya çalış, uyumasan bile uzan koltuğa dinlendir kendini. herşey normale dönecektir moralini bozma canımcım. :1hug:

selam kızlar bızde bugün vere,zatüre.karma olduk şükür ateş yok ama kolunu kıpırtadınca ağrısı oluyor sanırım ağlıyo 5 dk aralıklarla uyanıyor...

gecmis olsun canim bende minigime yaptirdim ama burda koldan degilde bacaktan yaptilar iki bacagindan sorun yasamadik , ates durucu agri kesici fitil versen iyi olur yavruya

naloşcum saygınım yattımı sende yat bakalımm belki işe yarar tatlım saygın emdimi bıraktımı doymuş olmuyomu canım aşure baya işe yarıyo ama demek bünye meselesi zaten teyzesi dora sabah 5.30dan beri hiç yatmadı deliricem memede kapatıyo gözleri işi bitince gebe uyanık gene uyanık offffffffff
ay canım yaa annelik cok fedakarlık istiyr cokkk uysuzz hepp dinlenim uyuyayım diyorum bende yok uykusu kus uykusu gibi
doram uykusuz bırakmıs senii bugunde biz boyleydik

nalancım bozmamoralini tatlım , kendini yorduğun için böyle olmuştur. uykusuzluk ve yorgunluk çok kötüğ etkiliyor yiyip içmekten daha çok etkiliyor. oğlan uyudukça uyumaya çalış, uyumasan bile uzan koltuğa dinlendir kendini. herşey normale dönecektir moralini bozma canımcım. :1hug:

inş. cnm normale doner sinirlerim harap olduu uykusuzluk halsizlik hepsi sinir stres yaptı bende sutte olmazsa yandım
gece pek uyuyamasamda biraz sutumuz olmus bunada sukur

naloşcumm sana bişi desem inanırmısın dünnn saat 11 de banyo yaptıve öle yattı bayıldıı kesinlikle uyumadıı artık gözle kıpkırmızı olmuştuu bayıldıda yattı oda zaten ama bu sabah uyuduk mas kuzum annesini dinlendirdi ...

kollarım ağrıyo..belim we sırtım...hemde çok..kucağıma bile alamıyorum zor tutuyorum..akşam olsada kuzumun babisi gelse.....ağırlaştıkça zorlaşıyo..nezaman yürüyodu bu kuzular:)))))

kızlar herkese merhaba bugün işe başladım.artık yanınızdayım.ama küçük meleğimden çok uzaktayım.çok canım sııkkın onu çok özledim saatler geçmek bilmiyor.senağlama

zuzum yürümeyi bırak emekleselerde rahat edeceğiz peşimizden oraya buraya gelsinler ohh benimki hiç kucakta durmk istemiyo ama o pusette oturcak bende yanında onla konuşacak mışım....akannehir

cerencim çok zor demi yaa offff ben bırakıp markete bile gidemiyorum yaaa bütün gün yanlız kalmk zor yaa ama olsun annesiii meşleğin daha rahat edecek madden bi yandan da bakarsan hayırlısı olsun canım kim bakıyo minğimize...

şeymacım geçmiş olsun sizede inş. ateşlenmeden atlatırsınız bu geceyi

sağol canım sorunsuz bı geceydı hatta doğduğundan beri bu kadar çok uyumamıştı :roflol:

seymacım geçmiş olsun kayra erenimizede ...

sağol gizoş...

gecmis olsun canim bende minigime yaptirdim ama burda koldan degilde bacaktan yaptilar iki bacagindan sorun yasamadik , ates durucu agri kesici fitil versen iyi olur yavruya

sızede g.olsun ozman..
verem omuzdan pönomokok ve karma 2 ayrı bacaktan.

kızlar herkese merhaba bugün işe başladım.artık yanınızdayım.ama küçük meleğimden çok uzaktayım.çok canım sııkkın onu çok özledim saatler geçmek bilmiyor.senağlama

ah canım kıyamam..:teselli:

zuzum yürümeyi bırak emekleselerde rahat edeceğiz peşimizden oraya buraya gelsinler ohh benimki hiç kucakta durmk istemiyo ama o pusette oturcak bende yanında onla konuşacak mışım....akannehir

kıs ne güsel oda oda gezdir yanında işte..sen işini gücünü yap konuş biyandan onlan..bel fıtığım wardı zaten boyun fıtığı da yakındır..

seymacım opuyorumnanaktan

zuzum öle demee bütün gün uyumuyo çok dedikoducu bu benim oğlumm geçmiş olsun tatlım senin için çok zor neden kucağa alıştıki...

gizosum selam sekerim nasilsin dora pasa nasillar ??yormus seni baya sanirim demekki hepsi boyle idare edicez artik 3. aydan sonra duzene giriyormus herseyleri bak bende eskisi gibi foruma giremiyorum surekli agliyor kolik var cok kusuyor uyumuyor zcok zor annelik cookkk..ama bir o kadarda guzelllll....

dedikoducu he kaydirigubbakcemile3 saol cnmm..hep bu gaz çıkarmalar yüzünden herhall..saat başı emişip aradaki kısmı da gaz çıkarrmak için kucakta geçirincek alıştı sanırsam..zillim benimm mis kokulummmopuyorumnanaktan

mehaycımm ben rahat girebşiliyorumm bizim tekk derdimiz devamlı konuşcaz paşayla tatlımm uykusu hiç yok uyumuyo velet ne hikmetsee inşallah girer yolunaa ayakta kuruttu beni yaa hoş iyide olduu gidiyo 1 1 kilolarrr ideal kiloma inş. ulaşırımm

sen nasılsın tatlım napıyor oğlumuzz...

mehaycımm ben rahat girebşiliyorumm bizim tekk derdimiz devamlı konuşcaz paşayla tatlımm uykusu hiç yok uyumuyo velet ne hikmetsee inşallah girer yolunaa ayakta kuruttu beni yaa hoş iyide olduu gidiyo 1 1 kilolarrr ideal kiloma inş. ulaşırımm

sen nasılsın tatlım napıyor oğlumuzz...

ne yapsin canim demin uyudu koydum yerine 20 dk sonra uyandi yine gunduzleri hic uyumuyor benim oglum surekli ayakta Allahtan geceleri yorgun dusup uyuyyor yoksa ne yapardim bilmem ..simdi agliyor gitmem lazim cok optum canim....:1hug:a.s.

arkadaşlar selam.doğumda sonra demir hapını içmeye devam edyormusunuz.benim doktor birşey demedi.demir hapına devam etsemmi acaba(hani hamileyken içtiğimiz)

bana vermişti ama ben hamişkende düzenli içmiyodumm sonrada hiç içmedim...

gizoşum saygında konuşma istese keske hem gunduzleri uyumuyo hemde mır mır yapıyor aglıyoo cok huysuzz:))) kucaklasın annesi ha bire bel boyun fıtıgı oldumm

Back
X