• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

bizde aşımızı yaptık geldikk agladı oglum yapamadı uyus kadın kollarında sonra sustuu uyudu simdi basındayım surekli uyanıyor agrı kesici ateş dusurucu vermedim versemmi
beyazim bende bilmiyrm uyurmuu uyur herhalde

3 kere batırdı igneyi koluna yapamadı aglıcaktım orda durmuyor die oyle olmuş sinir oldummafoldumben kötükedihüso

oy kuzumm hadi geçmiş olsun..
Benimkide huysuzlandı biraz aldım kucama uyuyo şimdi kucağamda..
inşallah sorunsuz atlatırız bugünü balım..

her ihtimale karşı bi çay kaşığı calpol wermiştim ben..ateşi olmasa bile canı yanıyo sonuçta ağrısını alır diye..huysuzdu akşama kadar mırıldanıp duruyodu...geçmiş olsun kıslar..üstünü tek kat giydirin çok sıcak olmasın oda,bişicik olmas..ben bikaç kez ölçtüm baktım bişiy yok bidaha da ölçmemiştim

Saol zuzum..
Bende henüz ölçmedim hiç..bi huzursuzluğu yok gibi..hıçkırık tutmuş ona asabilik yapıyo velet kaydirigubbakcemile3 tam gözünü kapatıo yawrum hıcckk oluyo sinirleniyoo kaydirigubbakcemile3

Saol zuzum..
Bende henüz ölçmedim hiç..bi huzursuzluğu yok gibi..hıçkırık tutmuş ona asabilik yapıyo velet kaydirigubbakcemile3 tam gözünü kapatıo yawrum hıcckk oluyo sinirleniyoo kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan sıpa

ben bir kasık verdim agrı kesici ateş dusurucu simdi uyuttum beyazcım inş. sorunsuz atlarız ya

bi kaç sefer ağlayarak uyandı uykusundan,bende verdim bi kaşık..umarım uyur meleğim güzel güzel..

kızlar merhaba, bebişlerinizin kakaları ne renk kızımın kaksı yeşil, ilk doğduğu zaman 3 gün yeşildi sonra altın sarısına döndü yaklaşık bir haftadırda yeşil anne sütünden başka bişey almıyo ne su ne mama hiç bişey vermedim. sizde de böyle bişey varmı?

uyuyor bizim ufaklık şu an

zor uyuttum bugün

dün fitilin etkisiyle heralde bütün gün uyuduydu yavrucak

çok şükür aşı olayımız kazasız belasız bitti:nazar:

gizemciğim ticker için teşekkürlera.s.

dün yazmıştım ama tekrardan edeyim dedim

dora paşa nasıl

ben de anca yemek yaptım bu arada

biraz kaşıklayayım bari
cokacimcoook

gizoşummmmmmmmmmmmmmmmmm doramm napıyor nasıll bugun ası oldukk :) bizde

eşim inatla agrı kesici ateş dusurucu verme zaten aşıyı bunye kuvvetlensin die yapıyorlar felan filan dedi dayanamadım gene bir kasık verdimm:kedi:

selamlar bız bugun gezmelerdeydik yıne..mevlüd vardı arkadaşın ordaydık yağmur felekatti ama..

masallahh seymaa ne guzel gezmelere gidiyorsunn :nazar::nazar:
akıllı demekki kayra ereninimizz

uyuyor bizim ufaklık şu an

zor uyuttum bugün

dün fitilin etkisiyle heralde bütün gün uyuduydu yavrucak

çok şükür aşı olayımız kazasız belasız bitti:nazar:

gizemciğim ticker için teşekkürlera.s.

dün yazmıştım ama tekrardan edeyim dedim

dora paşa nasıl

ben de anca yemek yaptım bu arada

biraz kaşıklayayım bari
cokacimcoook

güle güle kullan tatlım... opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

gizoşummmmmmmmmmmmmmmmmm doramm napıyor nasıll bugun ası oldukk :) bizde

eşim inatla agrı kesici ateş dusurucu verme zaten aşıyı bunye kuvvetlensin die yapıyorlar felan filan dedi dayanamadım gene bir kasık verdimm:kedi:

canım geçmiş olsun umarım akşm ı sorunsuz atlatırsınız canımcım saygınımı öp benim yer,ime çok çok opuyorumnanaktan

bu sıteye nasıl vıdeo eklenıyor.

canım imageshake gir aynı resim yükler gibi yükle tatlım.... vereliniortak

amin inşallah gizoşummmmm oyy tedirginim uyuyo simdi ateşi varsa uykumu yaparmı

kızlar merhaba, bebişlerinizin kakaları ne renk kızımın kaksı yeşil, ilk doğduğu zaman 3 gün yeşildi sonra altın sarısına döndü yaklaşık bir haftadırda yeşil anne sütünden başka bişey almıyo ne su ne mama hiç bişey vermedim. sizde de böyle bişey varmı?

üşütmüş olabilir canım,bizimde ara sıra oluyo..
ayaklarını sıcak tutarsan düzelicektir sanırım..geçmişler olsunopuyorumnanaktan

aç bakalım şeymacımm en küçük üyeye
naloşummmmmmm şurup uyku yapıyooo dudağınla bak bakalımm bide üstünü çok örtmee zaten soban yanıyodurr penye bi bttaniye att hararet yapmasın vücut ..

hıı iyi bari canım yaa uyku yapıyrsaa herseyden pimpirikliyim ben uzeri ince gizoşum hareket etmiyr fazla gayet rahat gorunuyor masallah ateşinide arada olcuyorum

Back
X