Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kızlaaarr hmana still tee kilo yapıyor mu? Bilen var mı? Bitkisel olduğu için yapmaması gerekir dye düşünüyorum ama bir bilene danışmak istedim kafamçokkarıştı
ohhh ne guzell masallhh beyazcım ben en fazla 3 saat yattıgını gordum oglumun gece
mama veriyormusunuz kızlarr
canim doktorumun bana dedigi sut hormonlari kuruluk yaparmis.kayganlasitrici kullaninkızlar cinsel ilişki konusu canımı sıkıyor çok canıma cıyor benim ya kuruluktan sanırım böyle olan varmı. beceremiyoruz bi türlü sinir oluyorum yaa
ohhh ne guzell masallhh beyazcım ben en fazla 3 saat yattıgını gordum oglumun gece
mama veriyormusunuz kızlarr
canım yaa Allah yardımcın olsunn yapışmış resmen senin kız sana(
biximkide boyle huysuz uyanıksa huzursuz kucak istyr bazen kucakta bile sızlanıp aglıyorr ahahh
hiçbir iş yapamıyorm ben biryere de cıkamıyorum((((( anlıyorm senii ya nasıl alışacaklar
aynennn bizde oyleyiz kardeş gibi geliyor işten ilgenmiyrz birbirimizle daha sitemini ben duymadım kocişin ama yakındır yakınması :sinifsinif:
oyy canım yaaa
valla uykuları olunca naparsan yappp
hiççç takmıyolar..kısmet artık belki gece uyur bekle bakalım..
inş cnm eşim şakayla karışık birnbirimize vakit ayıramaz olduk demeye başladı haklıda ne dese vallahi kız geceleri memeci çıktı tamamen emiyo tüm gecee
emzik almıyomu tatlım ?
yada doymuyo belki bi öğün mama vermeyi denesen ?
bizde farklı deiliz ama benim herifin hiç lafını ettiği bile yokk :1no2:
emzik biberon maam kesinlikle aldıramıyoz reddediyo cnm benimki 8ay hamilelikte yasaktı 80günde kanama sürdü yani ilişki hiç olmadı desem yeri 3aylık oldu kız toplam iki kere olduysa amenna ondan haklı söylensede erkek sonuçta çok sabrediyo yinede:1no2:
inş cnm eşim şakayla karışık birnbirimize vakit ayıramaz olduk demeye başladı haklıda ne dese vallahi kız geceleri memeci çıktı tamamen emiyo tüm gecee
emzik almıyomu tatlım ?
yada doymuyo belki bi öğün mama vermeyi denesen ?
bizde farklı deiliz ama benim herifin hiç lafını ettiği bile yokk :1no2:
benimki de aynı..birlikte olmadık daha ve hiç umrunda değil..ben de bekliyorum bakalım ne zamana kadar sürecek..sanırım beni artık beğenmiyor:sinifsinif:
benimki de aynı..birlikte olmadık daha ve hiç umrunda değil..ben de bekliyorum bakalım ne zamana kadar sürecek..sanırım beni artık beğenmiyor:sinifsinif: