Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
musyascım vallahi derdimden göremedim geçmiş olsunn selammlarrr
ben çubuğu az az içeri itiyorumhele dün keçi boku gibi yaptı sert sert bölük pörçük
(
kızlar biriciğim ilayımın resmini eklemeye çalıştım inş. yapabilmişimdir. teyzeleri hatırlarsanız kuzum torticolis hastasıydı, hamd olsun başını sola çevirmeye başladı dualarınız için Allah razı olsun... ilay teyzelerinin ellerinden öpüyor :ecrin_bebek:
kızlar benim oğlan deli etti beni sabahtan beri... memeyi almadı bi türlü alsa da 2 dakika emip bağrış çağrış bırakıyo... aç kaldı gene almadı dayanamayıp pompayla sağdım biberona koydum cuk cuk emdi sıpa nasıl sinirim bozuldu... beni mi bbeğenmiyor artık yaaaa:sinifsinif: hiç yapmazdı bu kadar...
vericemm canım sağol bilmiyodum( pamukla oynarken nasıl ıkınıyo yavrum öyle yapıyo zar zor off biz kocamn insanlar dayanmaıyoruz kuzum nasıl dayanıyo
(
dün kakasını yaptırdım msafirlikte çok sıkınıp ağlayınca eve geldik duru biraz sonra saat 12 de bir uyudu sabah 6.45 de uyandık heberaber onun sesine ilk defa böyle uyudu şaştık 3 saati geçmezdi uykusu bugünde sürekli uyuyor çok fazla uyanık kalmadı banyoda yaptırdım amann uyusa bi dert uyumasa dert ne zormuş annelik büyüseler
ohh beee!
kendime geldimmm..bayadır paçoz paçoz gezioduk=)
bugün gittim saçlarımı kestirdim,az öncede boyadım...
şimdi yıkıcam bakalım nası olucak..
ay insan değişiklikleri arıyo yaaa..
ah ah benim kızım kucakta ve memede uyuyor yatagı boşuna aldık boşunaaaaa .
gece boyu bu şekildeyiz
ne güzel bende bugun kaşlarımı aldım aynaya baktım kendimi tanıyamadım orman kaçkını gibi geziyomuşum kaydirigubbakcemile3ohh beee!
gece boyu bu şekildeyiz
nihancım zombilik seni açtı kızın ondan şeyediyokaydirigubbakcemile3
ne güzel bende bugun kaşlarımı aldım aynaya baktım kendimi tanıyamadım orman kaçkını gibi geziyomuşum kaydirigubbakcemile3
daha ne istin kııı :mymeka: keşke benimkide emsede öyle uyyakalsaaa ahh ahhhh![]()
ohh beee!
oooohh sefan olsun beyazcımm hihoyyyt
gece boyu bu şekildeyiz
Bugün 19:51
ne güzel bende bugun kaşlarımı aldım aynaya baktım kendimi tanıyamadım orman kaçkını gibi geziyomuşum kaydirigubbakcemile3
ayy saatler olsun tatlım bizede gösterde yeni halini gözümüz gönlümüz açılsın yahuuu kaydirigubbakcemile5