• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

yapmur elektrikli almanı tavsiye ederim canım. manuel zor oluyor. medela mini elektrikli pompa almıştım ben çok memnunum tavsiye ederim.

kızlar doğal akışlı biberon yerine bebek çektikçe gelen biberon kullanırsanız memeyi bırakmazlar. yoksa biberon kolaylarına geliyo sıpaların memeyle uğraşmak istemiyolar.

musyascım vallahi derdimden göremedim geçmiş olsunn selammlarrr

ben çubuğu az az içeri itiyorum :( hele dün keçi boku gibi yaptı sert sert bölük pörçük :((

ben içeri itmiyorum yağmurcum dıştan masaj yapıyorum, içine zorlama bence kulak çubuklarının ucu çokta ince sayılmazopuyorumnanaktan

kızlar biriciğim ilayımın resmini eklemeye çalıştım inş. yapabilmişimdir. teyzeleri hatırlarsanız kuzum torticolis hastasıydı, hamd olsun başını sola çevirmeye başladı dualarınız için Allah razı olsun... ilay teyzelerinin ellerinden öpüyor :ecrin_bebek:

maşallah ilay bebeğe:nazar:
bizde onu öpüyoruzŞeniz

kızlar benim oğlan deli etti beni sabahtan beri... memeyi almadı bi türlü alsa da 2 dakika emip bağrış çağrış bırakıyo... aç kaldı gene almadı dayanamayıp pompayla sağdım biberona koydum cuk cuk emdi sıpa nasıl sinirim bozuldu... beni mi bbeğenmiyor artık yaaaa:sinifsinif: hiç yapmazdı bu kadar...

blucum bazen benim kızımda almıyo memeyi yırtınıyo ağlıyo bende inatla vermiyorum biberon acıkınca mecbur alıyo memeyiyerimseniben

vericemm canım sağol bilmiyodum :(( pamukla oynarken nasıl ıkınıyo yavrum öyle yapıyo zar zor off biz kocamn insanlar dayanmaıyoruz kuzum nasıl dayanıyo :((

dün kakasını yaptırdım msafirlikte çok sıkınıp ağlayınca eve geldik duru biraz sonra saat 12 de bir uyudu sabah 6.45 de uyandık heberaber onun sesine ilk defa böyle uyudu şaştık 3 saati geçmezdi uykusu bugünde sürekli uyuyor çok fazla uyanık kalmadı banyoda yaptırdım amann uyusa bi dert uyumasa dert ne zormuş annelik büyüseler

elada dün akşam 10.30dan 5.20ye kadar uyudu ilk defa, bende uyumuşum uyanınca çok korktumkafamçokkarıştı artık uyku süreleri uzayacak sanırımkaydirigubbakcemile2

ohh beee!
kendime geldimmm..bayadır paçoz paçoz gezioduk=)
bugün gittim saçlarımı kestirdim,az öncede boyadım...
şimdi yıkıcam bakalım nası olucak..
ay insan değişiklikleri arıyo yaaa..

ah ah benim kızım kucakta ve memede uyuyor yatagı boşuna aldık boşunaaaaa .
gece boyu bu şekildeyiz

ohh beee!
ne güzel bende bugun kaşlarımı aldım aynaya baktım kendimi tanıyamadım orman kaçkını gibi geziyomuşum kaydirigubbakcemile3
ah ah benim kızım kucakta ve memede uyuyor yatagı boşuna aldık boşunaaaaa .
gece boyu bu şekildeyiz

daha ne istin kııı :mymeka: keşke benimkide emsede öyle uyyakalsaaa ahh ahhhh:delphin:

kızlar benim net sorunlu bir mesajı 10 defa yazıyorum ancak ileltiliyo

nihancım zombilik seni açtı kızın ondan şeyediyokaydirigubbakcemile3

yaaa ne demezsin yafrum bee delikafadulden

ne güzel bende bugun kaşlarımı aldım aynaya baktım kendimi tanıyamadım orman kaçkını gibi geziyomuşum kaydirigubbakcemile3

daha ne istin kııı :mymeka: keşke benimkide emsede öyle uyyakalsaaa ahh ahhhh:delphin:

ah yavrucum emsin emsin de insan uzanıp yatmak istiyo , dik bi şekilde koltukta kaç gece uyunur bulcukum benim kafamçokkarıştı

ohh beee!

ayy saatler olsun tatlım bizede gösterde yeni halini gözümüz gönlümüz açılsın yahuuu kaydirigubbakcemile5

pardon tatlım yaaa ben bilmiyodum bilsem öle bi talepte bulunmazdım zatii çok yakışmıştırr eminimmm

aaaa 40 ınız çıkana kadar kaş almadınızmıı benn dora 10 günlüken mevlüt yaptığımda kaş bıyıkk yüz hepsini aldırmıştım şaka gib yawww

kızlar sağlun elektirikli tav siye ettinizde malum fiyatları yüksek ya :(( deyeceğini bilsem alırım ama gerçkten sütüm az olmayn sütün neresi gelecek :(( elimle sıktım bugün 20 cc dolmadı ya[/COLOR][/B]

anılll elimle sıktıgımda benimde gelmiyr sutum sekercimm normalde var ama sıkınca gelmiyr elle sıkmak iyi degil zatenn
kızlar cok sukur sutum normale dondu roka yedim bide humanayı gece yatarken içiyrm az dinlenince oluyor sut cok sukur masallah diyimde kendi kendime nazar etmiyim S:imdi

gizoşummm dusa giriyrdum yaa bizimkini yeni uyutmustum basladı aglamaya ah doram kuzum benim masallah dorama yaa akıllı kuzum saygın sana baksında ders alsın hiç susmuyor yemek yedigim dus aldıgım zaman yapısıyor resmenn zor zamanımı yakalıyor sagolsun wcye gidemiyrm artık ya

anılcım bora tek meme yemiyo o zmn mamada veriyor musun 20 cc doyuruyormu yoksa ??

naloşummmm gönder saygınımı banaaa doradan ders alsın dora uyanıkken bile ben duşa girebiliyorumm onu ana kucağıyla koridora koyuyorum arada duş kabini açıp bakıyormm karnı ytok oldumu oğlumun hiç zoru yok bana ma teyzesi benimkide afrikalı hep aç...delikafadulden

hala uyanık yaa napcam ben bu çocuklaa uyku modu satılmıyomu bi yerlerde ...

Back
X