• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

ay saygınım erkek olmuş maşallah paşalara prenseslere evet kıslar çok zor bisürece girdik erkenden dişimiz çıkıyo bakalım hayırlısı hakkımızdaopuyorumnanaktan

canım gerçekten erken ama inşallah sorunsuz bi şekilde kolayca çıkar bıdığın dişleriiiii:Saruboceq:

benimde sırtım degilde belim fena geçe nyazmıştım hatta bel fıtıgından korkuyom çübkü kalkamıyom sabah yataktan rahat yatamıyom egilince agrıyo tek solum hamileyken başladı hala geçmedi bebek oldu arttı agrım çok resmen bıçak saplanıyo soluma belimin doktora gidicem bende

canım gerçekten erken ama inşallah sorunsuz bi şekilde kolayca çıkar bıdığın dişleriiiii:Saruboceq:

inşallah cnm benim jel aldım eczaneden 1saat önce iyi geldi çok sakinleşti uyudu şükür 4gündür uykusuz yavrum hep kucagımda çıngırakları bile tutarken yiyo resmen kaşınmaktan jeli sürdüm ohhh çektim bendekaydirigubbakcemile3

canım hayırlı olsunnnnopuyorumnanaktandarısı bizeee:Saruboceq:
musyascımmmmopuyorumnanaktan

ay saygınım erkek olmuş maşallah paşalara prenseslere evet kıslar çok zor bisürece girdik erkenden dişimiz çıkıyo bakalım hayırlısı hakkımızdaopuyorumnanaktan
tşk ederizzz teyzoşlarıı a.s.
llall darısıı basınnıza inşallahh o unuttu bile agrısını bibiş yaparken agrırmış o kadar sadece 3 gun

inşallah cnm benim jel aldım eczaneden 1saat önce iyi geldi çok sakinleşti uyudu şükür 4gündür uykusuz yavrum hep kucagımda çıngırakları bile tutarken yiyo resmen kaşınmaktan jeli sürdüm ohhh çektim bendekaydirigubbakcemile3

canım paylaşım için tşka.s. okudum guzel bilgilerr
diş için erkenn ayy:ecrin_bebek:kuzum benim yaa
gecmiş olsun canım bu arada tekrar.... yazmıstım gormedin mutlaka doktara git ihmal etmeeopuyorumnanaktan

naloşummm hayırlı olsun canım... düğünlerini de görürüz paşaların inşallah opuyorumnanaktan

kalemiti hayırlı olsun kuzunun sünneti, maaşallah ona. damatlığını da görmeyi nasip etsin allah..:nazar:

canım çok geçmiş olsun, sıkıntısız bi şekilde atlatırsınız inş. pek erken olmuş canım Allah yardmcınız olsun..:Saruboceq:

merhabalar en de ekim annesiyim. uzun süredir sizi takip ediyorum. benide aranıza alır mısınız:kedi:

bende sendenim yazmak yerine takipçisiyim neler olmus neler bitmiş:)
çok rahatlatıyo bu siteye girmek.yanlız ve yeni anne olunca insan arıyo kendi gibi birilerini.kaydirigubbakcemile2

ah ah sırtım ağrıdan kopuyor. kaç gündür yogunluktan dinlemedim, bugün annem bendeyken biraz dinleneyim dedim her yerim et kesmiş. sırtım hele berbat acıyor.
napçaz böle ya gece çok teditgin uyuyor benim kız hatta uyumuyo desem yeridir ya. çingene ninnisi yaptık ama yok anacım onda da durmuyor.

amazon sen hala koltukta göğsündemi uyutuyosun.. bizde bi ara öyleydik. arada yine oluyo ama allahtan çok değil. bişey önermek istiyorum. ben elektrik süpürgesiyle uyutuyorum. komik gelebelir ama yaramaz olduğu zamanlarda işe yarıyo. o sesle uyuyor. hatta mutfakta yemek yerkende davlumbaz ı açıyorum onun sesine de mayışıyo hatta bazen de uyuyor..

Back
X