• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

herkeze merhaba nasılsınız kızlar. ben çok yorgunum kızım öğlen 12 kalktı şimdi yattı. sürekli kucağımda dolaştırıyorum oturunca bile ağlıyo. uykuları ne zaman düzene giricek ya. havalarda soğuk bi yere çıkamıyoruz. canım çok sıkılıyor evde.
nalancım hayırlı olsun oğluşunun sünneti. damatlığınıda görürsün inş..

maşşallah küçük erkeğe.hayırlı olsun:nazar:
tşkkk teyzelerii a.s. a.s.
aynen esma bizde hep evdeyiz offf bahara ne kaldı toparlanırlarda o zamana kadar inş.

günaydınn güzeller güzeli eskimiş ekim annişleri (2010 ekim anneleri topiği açılınca eskidik biz:)ahh bu soğuklar ahhh yaza rahat etcez ama daha baharada çok var belki su gibi akar geçer zaman ....

gunaydınn gizoşummmmmopuyorumnanaktan az kaldı az canımm ocak subat mart 3 ayın sonunda rahat edicez inş. zaman cok cabuk geciyorr

mucize2009 hoşgeldin aramıza a.s.

kızlar bana gülmeyin ama ( gizem 1986 mı bana hoşgeldin dedi yoksa kalemiti mi hoşgeldin dedi :) söz bundan sonra bu kadar saçma soru sormam:) :kedi:

aramıza hoşgeldin mucizeee emin ol sık sk girersen güzel arkdaşlıklar kuracaksın hatta buluşmalar bile :)) takıl bize hayatı yaşa :))

Kızlarr dün çok yorgun dum eşmde geç geldi oğluşa banyo yaptırcak halim kalmamıştı uyuyrodu bide bende az önce ilk defa kendim yıkadım ilk başta güeldi ağlamadı kafasına dökünce veeveee başaldı giyinirken yırttı kendini sesi kısıldı nerdeyse kucağıma aldım uyuya kaldı hem yorgunlukran hem banyodan delikafadulden miss oldu misss

kalemiti dedi yazılara bak alıntı yazılar mesela benim yazımın altına o arkaş yorum yapar alıntı yapıp alıntıda senin isimn varsa sana yazmış... gizeme yorum yapıp b oşuk bırakıp sana yazmış senin yazını alıntı yapmamış üşendi heralde :))))

ben didim canım hoşgeldin :))))) diee sor sorr bildigim kadar soylerim

anılll yerim ben senin erkegini bravo tek yıkadın hee ben daha beceremedimm sadece annem tutarken su dokuyorum :(((((((( file kullanıyormsn canım alcam daha almadım kuveti var ama filemize fırsat olmadı daha ne zaman kulaklarına su kacmıcak ya rahatca yıkanıcaklar ahh yaz gelsin hergun birlikte girecez banyoya tekk hehe

merhaba; Ben yeni üye oldum arkadaşlar söyle bi göz gezdirdim , 15.12.09 dan sonra kimse bir şey paylaşmamışmı?P ben mi yanlış bakıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim umarım güzel arkadaşlıklar kurarız. kolay gelsin

hoşgeldin aramıza tatlım...

tşkkk teyzelerii a.s. a.s.
aynen esma bizde hep evdeyiz offf bahara ne kaldı toparlanırlarda o zamana kadar inş.

gunaydınn gizoşummmmmopuyorumnanaktan az kaldı az canımm ocak subat mart 3 ayın sonunda rahat edicez inş. zaman cok cabuk geciyorr

mucize2009 hoşgeldin aramıza a.s.

naloşşşş nasıl oldu saygınımmm

anılcım naber tatlım...

kalemiti dedi yazılara bak alıntı yazılar mesela benim yazımın altına o arkaş yorum yapar alıntı yapıp alıntıda senin isimn varsa sana yazmış... gizeme yorum yapıp b oşuk bırakıp sana yazmış senin yazını alıntı yapmamış üşendi heralde :))))

:)))))))) kıss Allah senii
uyuyomu oglusun simdii hiç susmuyor demii geceden sonra pilim iyice bitmiş oluyor benim surekli aglıyor bide sunnet oldukk oyy oyy iyileşti ama simdi banyo yapamadı kac gun oldu perşembe ası pazartsi sunnet huzursuz oldu iyice yarın yaptırsak bişi olmaz herhalde gizeme gelince sorimm

aramıza hoşgeldin mucizeee emin ol sık sk girersen güzel arkdaşlıklar kuracaksın hatta buluşmalar bile :)) takıl bize hayatı yaşa :))

Kızlarr dün çok yorgun dum eşmde geç geldi oğluşa banyo yaptırcak halim kalmamıştı uyuyrodu bide bende az önce ilk defa kendim yıkadım ilk başta güeldi ağlamadı kafasına dökünce veeveee başaldı giyinirken yırttı kendini sesi kısıldı nerdeyse kucağıma aldım uyuya kaldı hem yorgunlukran hem banyodan delikafadulden miss oldu misss

nasıl tek yıkadın.hem bebeği tutup hem sabunlayıp hemde su dökmek bide kulagına su kacırmadn :) bana biri su dökmeden yıkayamıyorum yıkayabilsem hergün yıkıcam eşimle olunca 2 güne bir

naloşşşş nasıl oldu saygınımmm

anılcım naber tatlım...
gizoşumm
uyuyor simdi huysuzz teyzesi surekli aglıyo sanırım banyoo yapmadı ondan titiz oglum benim :) yarın yaptırsam bişi olurmu pztsi idi sunnet
doram nasıl napıyor opuyorumnanaktan
ruyamdaa seni gordummm:))) tam hatırlamıyorum ama sizin aptmanmıs merdivenlerde konusuyorduk bebiş hakkındaa cok kısaydı

gizemcim iyim tatlım sen nasılsınn ???? yorgunum ama çokkkk

kalemiti cnm file kullanıyorum yoksa zor olur normalde eşim su döker ben yıkarım dayanamdım çocuk gerçkten boğazları elleir pamuk doldu içim gitti günah bu arada geçmiş olsun cnm darısı başımıza çok huysuzluk yaptımı ?? ayrıca sünneti nasıl oldu anestesi falan yanındamıydın bende yaptırsammı çok huysuzluk yapıp ağladımı altını nasıl kaatıyosun pipisine sürünce acııp ağlıyom ohhh anlat işte çok sordum delikafadulden

jale bebeği filesie yatırdımmmm bi güzell bol boll köpüklü sabunladım :)) sonra maşrafyla döktüm bim güel üşüesin diye bi sabunlayıp bi su döktüm :)) sonra arkasını çevirdim bilede sol elime yasladım boynunu sağ elile şampuan döktüm sonra maşrapayı filenin köşesine koyum kafasına önce elimle su döktüm az az sabunu gidince az su döktüm bu sefer sağ elime yüzünü silip sıvazladım :)) sonra hemen ağzımla kulaklarına kaçmıtır diye suyu çektim hüpp yaptım sonra tekrar çevirdim su yu döktüm sonra bi güzel yağlayıp giydirdim bu kadar :))) ilk tek yıkadım acemilik olmuştur biraz

gizemcim iyim tatlım sen nasılsınn ???? yorgunum ama çokkkk

kalemiti cnm file kullanıyorum yoksa zor olur normalde eşim su döker ben yıkarım dayanamdım çocuk gerçkten boğazları elleir pamuk doldu içim gitti günah bu arada geçmiş olsun cnm darısı başımıza çok huysuzluk yaptımı ?? ayrıca sünneti nasıl oldu anestesi falan yanındamıydın bende yaptırsammı çok huysuzluk yapıp ağladımı altını nasıl kaatıyosun pipisine sürünce acııp ağlıyom ohhh anlat işte çok sordum delikafadulden

jale bebeği filesie yatırdımmmm bi güzell bol boll köpüklü sabunladım :)) sonra maşrafyla döktüm bim güel üşüesin diye bi sabunlayıp bi su döktüm :)) sonra arkasını çevirdim bilede sol elime yasladım boynunu sağ elile şampuan döktüm sonra maşrapayı filenin köşesine koyum kafasına önce elimle su döktüm az az sabunu gidince az su döktüm bu sefer sağ elime yüzünü silip sıvazladım :)) sonra hemen ağzımla kulaklarına kaçmıtır diye suyu çektim hüpp yaptım sonra tekrar çevirdim su yu döktüm sonra bi güzel yağlayıp giydirdim bu kadar :))) ilk tek yıkadım acemilik olmuştur biraz

ohhh mis gibi olmuştur ellerine saglık annesii opuyorumnanaktan ne guzel yıkamıssın bugun file istiim babadan..annem yıkıyor yaa hergun geliyor ama ben yıkamak istiyorm daha rahat olur annemlede olsa

gizoşummm sen nası yıkıyorsun doramı filede degilmi

sunnet kesilirken bende vardımm canım bakamadım o ayrı cok agladı igne yapılırken kesilirken iyice uyustugu için acı hissetmiyr ama gene de bastı yaygarayı ayakları tutuldu die sanırım kesildi bıraktı babası hemen basladı konusmaya sikayet ediyorr :))
gece hep agrı kesici ateş dusurucu surup verdim gecesi cok rahattı 4 saatte bir kalktı normalde oyle uyumazdı baya rahattı yani
simdi gayet iyi:nazar::nazar:(cok sukur) taze oldugu için hemen iyileşir yarasıı atlattık yanii

3 4 gunde iyileşiyormuş sadece bibiş yaparken yanma oluyormuş o kadar 6 gunde tamamen toparlanıyormuş buyudugunde daha zor olcak en iyisi kucuk yasta olması anılım ya

bizim oglanın alt cenesinde iki tane kabarak sekilde beyazlık gordum dişi cıkmaya baslamıs olamaz degilmi surekli elleri agzında ama tum bebişler ellerine agzına goturuyr eger boyle bişi varsa hersey ustuste geldii ası sunnet diş agrısı akannehir hep huysuzz ne zaman duzelecekkkkk

1 yaşına kadar hep huysuz olacaklar galiba bu bebişlerr neyse yaa 4 te 1 i gitti

anılcım ben normal elimde yıkıyorum fileyle beceremedimm ...

bende öyle beceremem gibi geliyor :)) bide pis suya deymesin teni diye file mantıklı gelio

gizemcşm bu arada Dora emzik tutuyormu bırakmadı di mi

o beyazlar nasil agzinda? bözle minik beyaz nokta mi yoksa orasi böyle dıs cıkcak gibi mi duruyor. Aslinda daha erken ama belli olmaz. Benim arkadasimin bebegi 2 disli dogdu.
Belki biraz erkenci seninkide

bırakmadı rahat ettim valla anılcım allah razı olsun senden de naloşumdanda gönderdinizzz rahat ettim...

iyi gizemcim çok şükür tuttu ya :)) senden de

kalemiti bende yaptırmak istiyorum aslında bi eşimle konuşayım büyünce daha zor olcak

Back
X