Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy kıyamamm..geçmiş olsunmiraycık bugün biraz ökürüyor teyzeleri senağlama
merhaba arkadaşlar bende 2009 ekim annesiyim 8 ekim doğumlu bir oğluşum var sizleri uzun zamandır takip ediyordum ve aranıza katıldımmm
hoşgeldin aramıza tatlımm allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin tatlım...
canımm sıkıca bi dinlen rahatla tatlımmm zeynebimizde anneanne ile vakit geçirsinn inşallah biraz düzelirde gelirsin tatlım bizi unutma tamam mı doramla seni öpüyoruz yasemin teyzesi...
miraycık bugün biraz ökürüyor teyzeleri senağlama
merhaba arkadaşlar bende 2009 ekim annesiyim 8 ekim doğumlu bir oğluşum var sizleri uzun zamandır takip ediyordum ve aranıza katıldımmm
oy kurban olayım ben o paşaya ben sizi bırakmam ordada net var girerim sık sık güzellik özlerim sizi çok yoksam dinlencem evet bitanem buna ciddi ihtiyacım var zavallı eşimde sabah diyo gitde aşkım biraz kendine gel ben 12saat çalışmaktan sana yardımcı olamıyom uyuya kalıyom oldugum yerde annemler yardım eder dio..............SİZİ ÇOK SEVİYORUM................canım bnm bütün ekim annelerini hattaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:
geçmiş olsun kuzuya:teselli:
hoşgeldin cnm aramıza...
yavrularımız aynı gün doğmuşzemuszemus
opuyorumnanaktan
geçmiş olsun musyas gacısı:teselli: