• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

Herkeslere merhabaaa :emir_bebek:

Mucize2009, fdneng hoşgeldiniz aramızaa:))) Musyas canım güle güle git güle güle gel opuyorumnanaktan
Selina geçmiş olsun canım kuzuna umarım geçici bir şeydir :))
Kızlar bugün Tuna ilk defa tüm gün hiç kaka yapmadı ve inanılmaz huzursuzdu şimdi uyudu bakalım gece nasıl olacak çok üzgünüm yaa hiç olmamıştı doğduğundan beri :))
arkadaşlar bişey sorucam aranızda bilen var mı? 1 ay sonra çalşmaya başlayacağım için ihtiyacım olacak, bebeklerin anne memesini bırakmaması için bi bineron çıkmış piyasaya çektikçe süt geliyormuş, normalde gelmiyormuş böylece bebek memeyi bırakmıyormuş. Özel bir marka mı acaba bilen var mıı? CADIARZU

dr browns canım. içindeki özel aparatı sayesinde hava geçirmediği için gazı önlüyor,biberon memesi bebek çektikçe gelen şeklinde tasarlandığı için bebek memeyi bırakmıyor.
amma reklam yaptım he.

merhaba kızlar nasılsınız?
kızlar bir sorum var bugün ilk kez sütümü cay bardagını iyice kaynatıp ıcıne sagdım ve uzerını strecledım buzdolabına koydum,sizce süt bozulurmu ve ve yarım çay bardağı cıktı:Dtekrar üzerine sağsam bozulurmu?

dr browns canım. içindeki özel aparatı sayesinde hava geçirmediği için gazı önlüyor,biberon memesi bebek çektikçe gelen şeklinde tasarlandığı için bebek memeyi bırakmıyor.
amma reklam yaptım he.

canım bebişinin doğum tarihi ne_benim ki 28 eylül...

Yok hayatım o değilmiş bende o sanmıştım, o bebeğin gazı az olsun diyeymiş :))
cnm teşekkür ederim hoş bulduk - bende dr.brans diye biliyorum hatta nerde bulucağımı bilmiyorum, ama bende senin gibi iş bası yapıcam canım ama bu biberonun farklı modelleri varmış ve ucları farklıymış.:ecrin_bebek:

internetten biraz arastirdim bu bilgi cikti:SAĞILMIŞ ANNE SÜTÜNÜ NASIL SAKLAYABıLıRSıNıZ?
50-100cc sağılmış anne sütünü temiz bir kap veya süt saklama poşetine koyun. Donarken süt genişleyebileceğinden, tepeleme doldurmayın. Tüm torbalara mutlaka tarih ve miktar yazın. Sütü derin dondurucunun kapağına değil, en soğuk noktasına koyun.
GÜVENLı SÜT SAKLAMA KOŞULLARI
Odanın serin bir yerinde 6-8 saat
Buzdolabının rafında 72 saat (3 gün)
Buzdolabının buzluğunda 2 hafta-2 ay arası
Derin dondurucuda 6 ay

Her zaman önce en eski tarihli sütü kullanın.

http://www.uzmantv.com/anne-sutu-ne-kadar-sure-saklanabilir
DONDURULMUŞ ANNE SÜTÜNÜN ERıTıLMESı VE ISITILMASI
Sakladıüınız anne sütünü kesinlikle ocağın üstüne veya mikrodalga fırına koymayın. Bu sütün proteinini bozar ve sütün içinde oluşan sıcak noktalar bebeğinizin ağzını yakabilir. Süt poşetini bir kaba koyduğunuz ılık suyun içine ağzı dışarda kalacak şekilde batırarak çözülmesini sağlayın (ben-mari usulü) ve salladıktan sonra sıcaklığını kontrol ederek bebeğinize verin.

UNUTMAYIN: Çözülmüş süt kullanılana kadar buzdolabında saklanmalıdır ve 24 saat içinde kullanılmalıdır. Bebeğinizi besledikten sonra sütün arta kalanını atın.

merhaba kızlar nasılsınız?
kızlar bir sorum var bugün ilk kez sütümü cay bardagını iyice kaynatıp ıcıne sagdım ve uzerını strecledım buzdolabına koydum,sizce süt bozulurmu ve ve yarım çay bardağı cıktı:Dtekrar üzerine sağsam bozulurmu?

Son düzenleme:
slm nazcım ben varım

kızlar saat sabah 3'den beri ayaktayım cok yoruldum anca uyudu mucizem bende azcık uyim gelirim birazdan sizden öğreneceğim cok şey var tam olarak okuyamadım ama sünnet hayırlı olsun cnm / 1-2 ay sonra bizde yaptıracağız birazcık zorunlu bi sünnet olucak benim mucizemde dr.lar darlık var sünnet olursa rahatlar dediler.

sagol canım inş. darısı sizin basınıza cabucak iyileşiyor
darlık var demişsin bebişin idrar yaparken zorlanmıyormuymuş agrı yapar aglar bebekler bu yuzden bebegin nasıl surekli aglıyormu ?

hoşgeldin cnm aramıza...
yavrularımız aynı gün doğmuşzemuszemus

teşekkürler canım bebişini öpüyorum opuyorumnanaktan

merhaba kızlar oğlum emerken çok terliyor ve uykudan uyandığında da çok terlemiş oluyo resmen ıslanıyo saçları acaba normalmi merak ettim sizin yavrularınızda da terleme oluyor mu

merhaba kızlar oğlum emerken çok terliyor ve uykudan uyandığında da çok terlemiş oluyo resmen ıslanıyo saçları acaba normalmi merak ettim sizin yavrularınızda da terleme oluyor mu

az önce eşimle bu mevzuyu konuşuyorduk.kaydirigubbakcemile3
uyurken değil ama emerken terliyor benim kızım da. zaten burnu tıkalı, endişeleniyorum esecek bir yerden de üşüyecek diye :sinifsinif: .

benim kızımda emmerken terliyor. Ama büyük kızımda uyurken hep terler, kafası hep nemli olur, ondan zaten sürekli hasta oluyor. Cok zor terleyen cocuk.

Back
X