• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

geçmiş olsun zuzum dikkat et kendine:teselli:
benimde sabahları burnum akıyo, hapşı hapşıı deli oluyomkafamçokkarıştı sanırım grip olucam yaaa:kedi:

geçmiş olsun zuzum dikkat et kendine:teselli:
benimde sabahları burnum akıyo, hapşı hapşıı deli oluyomkafamçokkarıştı sanırım grip olucam yaaa:kedi:

saol kuşş...sana da geçmiş olsunn..sen de tikat etttt

dün bebek görmeye bi arkadaşım geldi..2 çocuğu war..aralarında 1 yaş...Allahım kınamıyorum başıma gelmesiinn ama çok fena..emek emek silip süpürüp hazırlandım..hemde berroşuma rağmen..cnm çktı resmen ..sonuç?? 1,5 saat anca oturabilen bi misafir we misafir gittikten sonra ewin haline sinirden ağlayan bi ewsahibi..oda oda mahwolmuş bütün ew..buzdolabı süslerim kırılmış..yerler döküntü kırıntı..ooyy oyy..bide benim ewim çok rengarenktir..tam çocuk yuwası gibi..çıldırdı çocuklar resmen ellenmedik dökülmedik yer kalmamış..tek çocukta kalalım kanımca:)))

aynen valla benim de boğaz çok acıyor.babamızdan bulaştı.o atlattı şimdi alper ben hapşı hapşı...

zuzucum ben de cmt doktoruma gittim.kontrol için gelirsin demişti.neyse baktı işte herşey yolunda filan. adet olmadığım için bir ilaç verdi.o bitince olacakmışım.böyle iyiydik ama.neyse

bize ne söylese ..( 2. hamileliği 4 ay sonra düşünebilirsin ) ben şok tabi

dr bey valla bu bile yetti bana dedim

siz bilirsiniz dedi

yaş 35 kemaline ermeden doğurmalıymışım

kafam cmt den beri allak bullak valla,,

napıcam bilmiyorum
:umursamaz:

dün bebek görmeye bi arkadaşım geldi..2 çocuğu war..aralarında 1 yaş...Allahım kınamıyorum başıma gelmesiinn ama çok fena..emek emek silip süpürüp hazırlandım..hemde berroşuma rağmen..cnm çktı resmen ..sonuç?? 1,5 saat anca oturabilen bi misafir we misafir gittikten sonra ewin haline sinirden ağlayan bi ewsahibi..oda oda mahwolmuş bütün ew..buzdolabı süslerim kırılmış..yerler döküntü kırıntı..ooyy oyy..bide benim ewim çok rengarenktir..tam çocuk yuwası gibi..çıldırdı çocuklar resmen ellenmedik dökülmedik yer kalmamış..tek çocukta kalalım kanımca:)))

:bbo::bbo::bbo:

selam kizlar tunaydinn...
arkdaslar sizin bebekler sesli olarak gulmeye basladimi??bzim kiz arada gulucukler atiyor ama kahkaha yok .. ne zaman sesli gulmeye baslayacak cok merak ettim..2bucuk aylik suan ..

nurefsancığım bizimki de gülücük atıyor

çok nadir olarak ta sesli gülüyor

çok kısa ama

keremı anlatmışsın demekkı bızım arkamızdan ev sahıplerı ağlıyo :kedi: gerçi kırıp dökmemız yok çok merakımız varr herşeyi elliyoruz..

bncede tek çocuk kafi...
selam kizlar tunaydinn...
arkdaslar sizin bebekler sesli olarak gulmeye basladimi??bzim kiz arada gulucukler atiyor ama kahkaha yok .. ne zaman sesli gulmeye baslayacak cok merak ettim..2bucuk aylik suan ..

biz bugün sesli kahkaha attık..:nazar:

maşallah bebişlerimizeeee:nazar:

ilay da bir iki kere sesli güldü, ayağını karnına itip çekerken güldü

Allah yardımcın olsun canım, misafirin daha düşünceli olup ocukların yapıp ettiklerini toplaması lazımdı, sen bebişle napıcan . Allah kolaylık versin....

geçmiş olsunlara çok mersi:)

misafirim olayına gelincekk,şeyma keremi götürme biyere:)) şaka tebi,her çocuk bi olmaz ama annenin dikkati de önemli..saimecim toplamadı,çıkarken ay kusura bakma zuzu dedi..çocuk kısmısı kuduruksa da anne peşinde dolanmalı..ew sahibi olarak bişiy diyemiyosun sonuçta ama gözüm üstlerinde içim gitti her el attıkları yere..
nurefşanım benim kuzumda gülüo epeydir..çok komik bi kahkahası war bayılıyorumm:)) (( maşallahh diyim de kendi kendime nazar değdiriyorum soora:)) ))

hıı yoncaa..kıs o doktor da süpermiş he:) aklın filan karışmasın otur oturduun yerde rahat mı battı dicem ama rahatta diilsin ki yawruş war zaten rahatını bozcak:)

maasallah bebeklerinizee.sagolun cevaplar icin..

biz bugün sesli kahkaha attık..:nazar:

maşallah bebişlerimizeeee:nazar:

ilay da bir iki kere sesli güldü, ayağını karnına itip çekerken güldü

geçmiş olsunlara çok mersi:)

nurefşanım benim kuzumda gülüo epeydir..çok komik bi kahkahası war bayılıyorumm:)) (( maşallahh diyim de kendi kendime nazar değdiriyorum soora:)) ))

selam kislar nabersinizz...nurefsann benim oglumda 2 kez falan kahkaha atti baskada olmadi...1 haftadir ellerini kesfetti onlarla oyalaniyor surekli eline bakiyor kaldiriyor indiriyor test yapiyor kendince :)) hatta dün sabah yanima almistim emzirmek icin ikimizde uyumusuz ve dudagimla birisi oynuyor hatta acitiyor bi uyandim baktimki bizimki eline bakarak dudagima goturuyor nasil sevindim anlatamam ya cok tatli oluyorlar masallah...:nazar:

kizlar yakin zamanda dr ye gidecek varsa eger kirmizi kantaron yagini sorabilir mi? emzirirken bebege bi zarari olur mu diye.guya catlaklara cok iyi geliomus

Back
X