Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun zuzum dikkat et kendine:teselli:
benimde sabahları burnum akıyo, hapşı hapşıı deli oluyomkafamçokkarıştı sanırım grip olucam yaaa:kedi:
saol kuşş...sana da geçmiş olsunn..sen de tikat etttt
dün bebek görmeye bi arkadaşım geldi..2 çocuğu war..aralarında 1 yaş...Allahım kınamıyorum başıma gelmesiinn ama çok fena..emek emek silip süpürüp hazırlandım..hemde berroşuma rağmen..cnm çktı resmen ..sonuç?? 1,5 saat anca oturabilen bi misafir we misafir gittikten sonra ewin haline sinirden ağlayan bi ewsahibi..oda oda mahwolmuş bütün ew..buzdolabı süslerim kırılmış..yerler döküntü kırıntı..ooyy oyy..bide benim ewim çok rengarenktir..tam çocuk yuwası gibi..çıldırdı çocuklar resmen ellenmedik dökülmedik yer kalmamış..tek çocukta kalalım kanımca:)))
yoncacımmm geçmiş olsunnnnn
dün bebek görmeye bi arkadaşım geldi..2 çocuğu war..aralarında 1 yaş...Allahım kınamıyorum başıma gelmesiinn ama çok fena..emek emek silip süpürüp hazırlandım..hemde berroşuma rağmen..cnm çktı resmen ..sonuç?? 1,5 saat anca oturabilen bi misafir we misafir gittikten sonra ewin haline sinirden ağlayan bi ewsahibi..oda oda mahwolmuş bütün ew..buzdolabı süslerim kırılmış..yerler döküntü kırıntı..ooyy oyy..bide benim ewim çok rengarenktir..tam çocuk yuwası gibi..çıldırdı çocuklar resmen ellenmedik dökülmedik yer kalmamış..tek çocukta kalalım kanımca:)))
selam kizlar tunaydinn...
arkdaslar sizin bebekler sesli olarak gulmeye basladimi??bzim kiz arada gulucukler atiyor ama kahkaha yok .. ne zaman sesli gulmeye baslayacak cok merak ettim..2bucuk aylik suan ..
biz bugün sesli kahkaha attık..![]()
maşallah bebişlerimizeeee
ilay da bir iki kere sesli güldü, ayağını karnına itip çekerken güldü
geçmiş olsunlara çok mersi:)
nurefşanım benim kuzumda gülüo epeydir..çok komik bi kahkahası war bayılıyorumm:)) (( maşallahh diyim de kendi kendime nazar değdiriyorum soora:)) ))