• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

kizlar yakin zamanda dr ye gidecek varsa eger kirmizi kantaron yagini sorabilir mi? emzirirken bebege bi zarari olur mu diye.guya catlaklara cok iyi geliomus

ben kanteron bebisimim popsuna sürüyorum pisige iyi geliyor, birde göbegine sürüyorum gaza da iyi geliyormus.

ben gitgide ağırlaşıyorum..dünkü boğaz ağrıma burun akıntısı şiddetli başağrısı we şimdi de ateş eklendi..titreyerek uyandım heh dedim zuzu gözün aydın ateşin war,ölçtüm ewet war..ya ben çok korkuyorum ya h1n1 sem?? ya kızıma bulaşırsa..off deli olcam...

zuzucum çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine..bende geçenlerde hasta olmuştum hemen maske taktım evde...bol bol c vittaminli meyvelere sık iç ballı sütler iç..işin kötüsü bu akşam benim oğlumda ateşlendi çokta kötü öksürüyo...o yüzden bu gece nöbetteyim...

geçmiş olsun zuzum yaa maske kullan tatlım bide zeynepciğimin dediği gibi bol c vitamini al bakalım nasıl olcakk

zeynepcim sizede geçmiş olsun tatlım..

geçmiş olsun kızlar yaa... aman kendinize de kuzucuklara da dikkat edin...

saolun kızlar..berbat bi geceydi..fenayım hala..biraz düştü ateşim..kendi kendime uğraştım alnıma ıslak mendiller filan.ağladım durdum..saçma saçma şeyler geldi aklıma..off ewde maske yok eşim akşam getircek..tülbent sardım ağzıma..kudurukum da hiç durmuyo yine saolsun..ama benim taşıycak halim yokkiiiii

geçmiş olsun zuzum yaa maske kullan tatlım bide zeynepciğimin dediği gibi bol c vitamini al bakalım nasıl olcakk

zeynepcim sizede geçmiş olsun tatlım..

geçmiş olsun kızlar yaa... aman kendinize de kuzucuklara da dikkat edin...

saolun kızlar bizim içinde berbat bir geceydi sabaha kadar nöbet tuttum oğlumun başında..şükürki düştü ateşi inşallah çıkmaz..ama çok feci öksürüyo...

saolun kızlar..berbat bi geceydi..fenayım hala..biraz düştü ateşim..kendi kendime uğraştım alnıma ıslak mendiller filan.ağladım durdum..saçma saçma şeyler geldi aklıma..off ewde maske yok eşim akşam getircek..tülbent sardım ağzıma..kudurukum da hiç durmuyo yine saolsun..ama benim taşıycak halim yokkiiiii

ah zuzucum dikkat et hem kendine hem berraya...aman ağzını onun yanında hep kapalı tut..bende grip olunca çok korkmuştum ya domuz gribiyse diye...şimdide aynı korkuları gece oğlum için yaşadım..allahtan biraz daha iyi şimdi..inşallah sende çabucak toparlarsın..bol bol ballı sıvılar tüket ben öyle yapmıştım...

]zeynepcim saol..inşallah oğluşun daiileşir hemencik..

bu yawruş çok kusuyo yine...üşüttüğüm için herhalde dimi..off.

Zuzucum çok geçmiş olsun. ınşallah normal üşütmedir. Ama ateş devam ederse dr.u ihmal etme, ben de çok paranoyak oldum bu aralar...
Kardeşin falan gelse de sen çok yakınlaşmasan emzirme haricinde. Gerçi herkesin işi gücü vardır ama en azından 1-2 gün.

Zuzucum çok geçmiş olsun. İnşallah normal üşütmedir. Ama ateş devam ederse dr.u ihmal etme, ben de çok paranoyak oldum bu aralar...
Kardeşin falan gelse de sen çok yakınlaşmasan emzirme haricinde. Gerçi herkesin işi gücü vardır ama en azından 1-2 gün.

zuzum çok geçmiş olsun çok dikkat et lkendineee

cannarım çok saolun..gulicanım kardeşimin final haftası mümkün diil..çağırabilceim kimsem yok burda.of ne zormuş yalnzlık..annem yakın olsaydı keşke:((( ateşim normale dönüyo şükür..36,8 filan..ama halsizlik war baya..sıpalı we hasta olmak çok zormuş..

selam arkadaslar. oglum dünden beri sol gögsümü almiyor digerini aliyor. Ayni olan yada bilgisi olan varmi bu konuda. neden öyle yapiyor acaba

zuzum zeynepcim geçmiş olsun, dikkat edin...
bende çok hapşırıyorum ve aynen kızımda çok hapşırıyo sanırım ikimiz birden hasta olcazmafoldumben bide bugün çok baş ağrım var off offf benim kızda uyumuyo inat gibi:kedi:

selam arkadaslar. oglum dünden beri sol gögsümü almiyor digerini aliyor. Ayni olan yada bilgisi olan varmi bu konuda. neden öyle yapiyor acaba

bu sorun bende de ilk başlarda vardı, sol memeyi verecem diyee ter atıyodum resmen çoğu kezde almıyodu, bu süreç 1 ayı bulmuştu...
ama seninki hep alırken kesmiş birden, pes etme devam et alacaktır mutlaka...

Back
X