Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaslar. oglum dünden beri sol gögsümü almiyor digerini aliyor. Ayni olan yada bilgisi olan varmi bu konuda. neden öyle yapiyor acaba
selam kızlar ben kızımla hastanedeyİm 4gÜndÜr yatıŞ verdİler duŞ almaya geldİm eve anneme bırakıp zeyneb bayagı kÖtÜ hastalandı kan hÜcrelerİmİz dÜŞÜŞÜyo sÜreklİ huzursuzluk aglam nÖbetlerİyle gttİk kontrole megersem bagıŞıklık sİstemİne baglı hÜcre gerİlemesİ olmuŞ yÜkselene kadar damardan antİbİyotİk serum yİcez dua edİn Çok İhtİyacım var kuzucugum anlıyo hastanede oldugunu Çok sakİnleŞtİ sÜreklİ uyumak İstİyo bunalıma gİrdİ resmen Çok ÜzgÜnÜm mİkrop salgını varmıŞ bebeklerİ kİmseye ÖptÜrmeyİn hastane bİzİm gİbİ vaka doldu 2gÜnde sagından
cannarım çok saolun..gulicanım kardeşimin final haftası mümkün diil..çağırabilceim kimsem yok burda.of ne zormuş yalnzlık..annem yakın olsaydı keşke(( ateşim normale dönüyo şükür..36,8 filan..ama halsizlik war baya..sıpalı we hasta olmak çok zormuş..
nbr kızlar..off hasta oluyorum( dün misafirim wardı gündüz..bağrı açık banyolu balkona gir çık yaparken kaptım sanırsam..kış günü neyimeyse ince elbise..eşek kafam..yutkunamıyorum geceden beri çok acıyo cnm..kulağım deliniyo sanki..limonlu çay içtim..bide nane limon kaynatıym demi..ooff başım çatlıo...
kizlar yakin zamanda dr ye gidecek varsa eger kirmizi kantaron yagini sorabilir mi? emzirirken bebege bi zarari olur mu diye.guya catlaklara cok iyi geliomus
selam kızlar ben kızımla hastanedeyİm 4gÜndÜr yatıŞ verdİler duŞ almaya geldİm eve anneme bırakıp zeyneb bayagı kÖtÜ hastalandı kan hÜcrelerİmİz dÜŞÜŞÜyo sÜreklİ huzursuzluk aglam nÖbetlerİyle gttİk kontrole megersem bagıŞıklık sİstemİne baglı hÜcre gerİlemesİ olmuŞ yÜkselene kadar damardan antİbİyotİk serum yİcez dua edİn Çok İhtİyacım var kuzucugum anlıyo hastanede oldugunu Çok sakİnleŞtİ sÜreklİ uyumak İstİyo bunalıma gİrdİ resmen Çok ÜzgÜnÜm mİkrop salgını varmıŞ bebeklerİ kİmseye ÖptÜrmeyİn hastane bİzİm gİbİ vaka doldu 2gÜnde sagından
selam kızlar ben kıgerİlemesİ olmuŞ yÜkselene kadar damardan antİbİyotİk serum yİcez dua edİn Çok İhtİyacım var kuzucugum anlıyo hastanede oldugunu Çok sakİnleŞtİ sÜreklİ uyumak İstİyo bunalıma gİrdİ resmen Çok ÜzgÜnÜm mİkrop salgını varmıŞ bebeklerİ kİmseye ÖptÜrmeyİn hastane bİzİm gİbİ vaka doldu 2gÜnde sagındanzımla hastanedeyİm 4gÜndÜr yatıŞ verdİler duŞ almaya geldİm eve anneme bırakıp zeyneb bayagı kÖtÜ hastalandı kan hÜcrelerİmİz dÜŞÜŞÜyo sÜreklİ huzursuzluk aglam nÖbetlerİyle gttİk kontrole megersem bagıŞıklık sİstemİne baglı hÜcre
inşallah cnmmmGerçekten çok zor canım neyseki yarından sonra 3 gün tatil, akşamları kocine verirsin kuzuyu sen dinlenirsin artık. Bi de emzirenler hasta olunca çok çabuk geçiyo diyolar. İnşallah öyle olur :Saruboceq:
Canım çok geçmiş olsun ben de bugün tam nane molla bi haldeyim her tarafım kırılıyor sanki off umarım hasta olmuyorumdur...
:
ben gitgide ağırlaşıyorum..dünkü boğaz ağrıma burun akıntısı şiddetli başağrısı we şimdi de ateş eklendi..titreyerek uyandım heh dedim zuzu gözün aydın ateşin war,ölçtüm ewet war..ya ben çok korkuyorum ya h1n1 sem?? ya kızıma bulaşırsa..off deli olcam...