• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

zeynepcim geçmiş olsun cnm...inşallah kısa zamanda iğleşir oğluşunnnn

selam arkadaslar. oglum dünden beri sol gögsümü almiyor digerini aliyor. Ayni olan yada bilgisi olan varmi bu konuda. neden öyle yapiyor acaba

canım belki sağ tarafının ucunu sola göre daha rahat kavrıyordur...
pes etme her seferinde ilk önce solu ver canımmmyerimseniben

selam kızlar ben kızımla hastanedeyım 4gÜndÜr yatıŞ verdıler duŞ almaya geldım eve anneme bırakıp zeyneb bayagı kÖtÜ hastalandı kan hÜcrelerımız dÜŞÜŞÜyo sÜreklı huzursuzluk aglam nÖbetlerıyle gttık kontrole megersem bagıŞıklık sıstemıne baglı hÜcre gerılemesı olmuŞ yÜkselene kadar damardan antıbıyotık serum yıcez dua edın Çok ıhtıyacım var kuzucugum anlıyo hastanede oldugunu Çok sakınleŞtı sÜreklı uyumak ıstıyo bunalıma gırdı resmen Çok ÜzgÜnÜm mıkrop salgını varmıŞ bebeklerı kımseye ÖptÜrmeyın hastane bızım gıbı vaka doldu 2gÜnde sagından

musyascım çok geçmiş olsun..kısa zamanda toparlar inşallah prensesinnnn

yasemincim cok cok gecmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz inş canım

elam saol kuzum..sizede geçmiş olsunn..noluyo ay hepimize böle birr birr..yaseminn kıyamam yawruya ya geçmiş olsunn

selam kızlar ben kızımla hastanedeyİm 4gÜndÜr yatıŞ verdİler duŞ almaya geldİm eve anneme bırakıp zeyneb bayagı kÖtÜ hastalandı kan hÜcrelerİmİz dÜŞÜŞÜyo sÜreklİ huzursuzluk aglam nÖbetlerİyle gttİk kontrole megersem bagıŞıklık sİstemİne baglı hÜcre gerİlemesİ olmuŞ yÜkselene kadar damardan antİbİyotİk serum yİcez dua edİn Çok İhtİyacım var kuzucugum anlıyo hastanede oldugunu Çok sakİnleŞtİ sÜreklİ uyumak İstİyo bunalıma gİrdİ resmen Çok ÜzgÜnÜm mİkrop salgını varmıŞ bebeklerİ kİmseye ÖptÜrmeyİn hastane bİzİm gİbİ vaka doldu 2gÜnde sagından

Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin,inşallah tez zamanda hastaneden çıkarsınız. Nasıl anladılar tahlil falanmı yaptılar?

musyasçım çok geçmiş olsun canım ..zate gıcık oluyom şu bebekleri öpenlere..el kadar bebekleri öpüyorlar ondan sonra yavrucaklar mikrop kapıyo...

cannarım çok saolun..gulicanım kardeşimin final haftası mümkün diil..çağırabilceim kimsem yok burda.of ne zormuş yalnzlık..annem yakın olsaydı keşke:((( ateşim normale dönüyo şükür..36,8 filan..ama halsizlik war baya..sıpalı we hasta olmak çok zormuş..

Gerçekten çok zor canım neyseki yarından sonra 3 gün tatil, akşamları kocine verirsin kuzuyu sen dinlenirsin artık. Bi de emzirenler hasta olunca çok çabuk geçiyo diyolar. İnşallah öyle olur :Saruboceq:

nbr kızlar..off hasta oluyorum:(( dün misafirim wardı gündüz..bağrı açık banyolu balkona gir çık yaparken kaptım sanırsam..kış günü neyimeyse ince elbise..eşek kafam..yutkunamıyorum geceden beri çok acıyo cnm..kulağım deliniyo sanki..limonlu çay içtim..bide nane limon kaynatıym demi..ooff başım çatlıo...

Canım çok geçmiş olsun ben de bugün tam nane molla bi haldeyim her tarafım kırılıyor sanki off umarım hasta olmuyorumdur...

kizlar yakin zamanda dr ye gidecek varsa eger kirmizi kantaron yagini sorabilir mi? emzirirken bebege bi zarari olur mu diye.guya catlaklara cok iyi geliomus

Valla güzelim kantaron yağı her derde deva diye biliyorum ama çatlaklar konusunda emin olamıyorum. İstersen dene ama bebişini emzirirken yıkarsın göğüslerini...

selam kızlar ben kızımla hastanedeyİm 4gÜndÜr yatıŞ verdİler duŞ almaya geldİm eve anneme bırakıp zeyneb bayagı kÖtÜ hastalandı kan hÜcrelerİmİz dÜŞÜŞÜyo sÜreklİ huzursuzluk aglam nÖbetlerİyle gttİk kontrole megersem bagıŞıklık sİstemİne baglı hÜcre gerİlemesİ olmuŞ yÜkselene kadar damardan antİbİyotİk serum yİcez dua edİn Çok İhtİyacım var kuzucugum anlıyo hastanede oldugunu Çok sakİnleŞtİ sÜreklİ uyumak İstİyo bunalıma gİrdİ resmen Çok ÜzgÜnÜm mİkrop salgını varmıŞ bebeklerİ kİmseye ÖptÜrmeyİn hastane bİzİm gİbİ vaka doldu 2gÜnde sagından

Ahh canım yaa kıyamam ben o miniğe mafoldumben çok çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun musyascım. Ya el kadar bebek nasıl serumla hareketsiz duruki?? Umarım tez zamanda evinize dönersiniz canım...:asigim:

selam kızlar ben kı
zımla hastanedeyİm 4gÜndÜr yatıŞ verdİler duŞ almaya geldİm eve anneme bırakıp zeyneb bayagı kÖtÜ hastalandı kan hÜcrelerİmİz dÜŞÜŞÜyo sÜreklİ huzursuzluk aglam nÖbetlerİyle gttİk kontrole megersem bagıŞıklık sİstemİne baglı hÜcre
gerİlemesİ olmuŞ yÜkselene kadar damardan antİbİyotİk serum yİcez dua edİn Çok İhtİyacım var kuzucugum anlıyo hastanede oldugunu Çok sakİnleŞtİ sÜreklİ uyumak İstİyo bunalıma gİrdİ resmen Çok ÜzgÜnÜm mİkrop salgını varmıŞ bebeklerİ kİmseye ÖptÜrmeyİn hastane bİzİm gİbİ vaka doldu 2gÜnde sagından

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. İyiki dr.a götürmüşsünüz. Benim oğlum da geçen gece çok huzursuzdu ama aklıma gelmedi dr.u aramak ya da gitmek
Daha neler duyacaz yaa çok korkuyorum ben bu mikrop kapma işinden. Gözle görülen anlaşılan bişey değilki, herkes de görmek istiyo bebeği, görünce hemen şapur şapur :umursamaz:

Gerçekten çok zor canım neyseki yarından sonra 3 gün tatil, akşamları kocine verirsin kuzuyu sen dinlenirsin artık. Bi de emzirenler hasta olunca çok çabuk geçiyo diyolar. İnşallah öyle olur :Saruboceq:
inşallah cnmmm

Canım çok geçmiş olsun ben de bugün tam nane molla bi haldeyim her tarafım kırılıyor sanki off umarım hasta olmuyorumdur...

:

aman cnm dikkat et hasta olma..çok fena...

yasemincim cok gecmis olsun canim insallah hemen atlatip sicak yuvaniza dönersiniz Allah sifa versin minik zeynebimize

kızlar musyas yazmış özelden gerçi burayada yazmış ben aynen aktarıyorum... Allah yardımcısı olsun acil şifalar kuzusuna...

musyas: cnm konu ne blmiyom sen topiğe yaz biz hastanelik olduk 4gündür vakıf mgurabada yatıyo zeyneb mikrop kapmış kan degerleri düşüyo eve banyo yappmaya geldim 1saatlik çekilişe sanırım katılamıcam daha hastanedeyiz ne zaman çıkcagımız malum kuşum çok morelim bozuk kan deger yükselmesini bekliyoz bagışıklık sistemi şuan hastalıklara açık zeynewbin herkesi öpüyom dalarınıza ihtiyacım var cnm bnm öptüm kuzunu kimseye öptürme mikrop salgını varmış şuan çok haberin olsun bizde hastaneye ziyaretçi bile alınmıyo odadan bile çıkarılmıyo zeyneb mikrop kapmasın die

dualarımız seninle bitanem...

ben gitgide ağırlaşıyorum..dünkü boğaz ağrıma burun akıntısı şiddetli başağrısı we şimdi de ateş eklendi..titreyerek uyandım heh dedim zuzu gözün aydın ateşin war,ölçtüm ewet war..ya ben çok korkuyorum ya h1n1 sem?? ya kızıma bulaşırsa..off deli olcam...

ay kızlar geçmiş olsun hay allah,ikizine de acil şifalar a.s.

Back
X