• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

Sevgili ekim anneleri öncelikle hepinizi tebrik ederim bebeklerinize kavuştunuz.Ben inşaallah mart annesi olacağım.Alışverişi tamamlamaya çalışıyorum ve biberon almaya çalışıyorum.Avent almaya karar verdim.Okuduğum kadarıyla en iyisiymiş.Ama 125 ml ve 260ml de kararsız kaldım.Ne farkı var boyutundan başka.125 ml in emziği daha mı küçük?Hangisini almam lazım?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

nerhaba arkadaşlar.canım ben ikisinde de almıştım yedek duruyor bi tanesi. inan başlarına muhakkak bişey geliyor. bu arada arkadaşım bebeğine geçmiş olsun. inş çabucak iyleşir.

]zeynepcim saol..inşallah oğluşun daiileşir hemencik..

bu yawruş çok kusuyo yine...üşüttüğüm için herhalde dimi..off.

canım gazlı bebekler çok kusarmış,hemşiere bugün bana öyle dedi..ya da yediğinin fazlasını kusuyodur..gerçi bunu biliyosundur ya..geçmiş olsun

bu arada çok limon, sütü azaltırmış canım haberin olsun..bence sıcak suya bal koy onu iç..Allah şifa versinopuyorumnanaktan

yasemeincim şimdi okudum..RAbbim acil şifalar veersin minik zeynebimize..

canımcıklarım günaydınnn
hepinize muhteşem güzel huzur sağlık dolu yepyeni bir yıl diliyorum
bebişlerimizle daha nice yıllar olsun inşallahhhhhh

canım gazlı bebekler çok kusarmış,hemşiere bugün bana öyle dedi..ya da yediğinin fazlasını kusuyodur..gerçi bunu biliyosundur ya..geçmiş olsun

bu arada çok limon, sütü azaltırmış canım haberin olsun..bence sıcak suya bal koy onu iç..Allah şifa versinopuyorumnanaktan

zezemm bilmiodum limon olayını saol kuşum..ewet gazdanmış kusması,dr de ööle demişti..bujadar kusarsa nası kilo alcak mrk ediyorum

Merhabalar,
benimde bir sorunum ve sorum var...
Benim bebişimde sürekli meme emen bir cocuktu ve ben 2 saatte bir emziriyordum ama ne olduysa 2 gündür memeye dogru yatırdığım anda baslıyor ağlamaya ve susturamıyorum, bu durumda ememiyorda tabiiki.
Sizce sebep ne olabilir??????

canım hasta mı acaba??? bebekler hastayken emmek stemezlermiş iştahsız oldukları için..

slm kimse yok sanırım yine. hamileyken ne kalabalıktı burası :) herkes bebişinle sanırım bnmkı yıne gündüz uyumaya basladı asıdan beri. offf. şimdi o uyuyor bn uyuyamıyom gözlerım ağrıyo :( herkese iyi yıllar

zezemm bilmiodum limon olayını saol kuşum..ewet gazdanmış kusması,dr de ööle demişti..bujadar kusarsa nası kilo alcak mrk ediyorum

püskürterek kusarsa üşütmüş olabilir. ağzının kenarından sızma şeklinde kusarsa fazlasını çıkarırmış

Back
X