Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,
benimde bir sorunum ve sorum var...
Benim bebişimde sürekli meme emen bir cocuktu ve ben 2 saatte bir emziriyordum ama ne olduysa 2 gündür memeye dogru yatırdığım anda baslıyor ağlamaya ve susturamıyorum, bu durumda ememiyorda tabiiki.
Sizce sebep ne olabilir??????
zezemm bilmiodum limon olayını saol kuşum..ewet gazdanmış kusması,dr de ööle demişti..bujadar kusarsa nası kilo alcak mrk ediyorum
ya bana akil verin.moralim cok bozuk :gitme: dun kizimin uzun sure huzursuz olmasi nedeniyle buradaki mesa hast.aciline gittik.kadin bakti biseyi yok dedi.gazdan olabilir dedi.sonra tartti.6 ocakta 3.ayi doluyo.yani yaklasik 1 ayda 400 grama yakin almis mafoldumben dr cok az dedi.mamaya basla dedi.bende arada zaten vermeye calisiodum ama biberonu tutmuyo, kasikla verince tukuruyo dedim.mamayi deistir dedi.dun bizde sma ve yine aptamil aldik.evde de bebelac vardi.onlarida almiyomemeyide oyle aman aman emmiyo.nasil tutturabilirim biberonu?
allah yardımcınız olsun kızlarr yaa mamayla nasıl uğraşşıyorsunuz gece kalk mama yap off uyku sersemi hemde yoksa bütün gece uyanmıyolar mı mama yiyince ??? kafama takıldı kafamçokkarıştı
ah kızlar siz biberona alıstırmaya calısıyosunuz ben memeye biberonu hazır almıyoken kasıkla verin sonra emmez sutunuz gider ben her ogun 10 dk zor tutuyorum gogsumde savas yasıyoruz resmen cok kucukler biberon vermeyin kasıkla verin kıs ayındayız bizim sutumuzu hic bi mama karsılayamaz hastalık icin