Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahhh benim sütüm o kadar çokki ama zilli kızım çok az emiyor..mecburen takviye olsun diye 30 mm de olsa mama veriyorum...
zeynepçim kaşık olayını bikaç gün yadırgar ama sonra alışır diyor uzmanlar nette öyle okudum. mamayı değiştirsen. sma denesene bak benim kız hiçbir mamayı almadı bunu sevdi. aama sütüm çok diyosun bence de mama yerine kaşıkla sütünü versen daha faydalı olur.bide ben kaşıkla verince ağzının kenarları ve çenesi çok tahriş oldu..vede sinirleniyo ağzına dökünce boğuluyomuş gibi oluyo...
bide benim sag gogsumde kitle oluştu neden acaba ya süt birikmesindenmi
kızlar cok uzuluyorumm niye boyle sutumuz az....mafoldumbenmafoldumben
aslında mama daha doyurucu oluyor,
benim sütüm yetmiyor malesef,çok az hatta,bu yüzden sürekli mama ile beslemek zorunda kaılıyorum,
zeynepcim eğer evdeki metal kaşıkları kullanmışsan onlar tahriş ediyor evet,şu plastik esnek kaşıklar var,Kaidr Hasta falan da bulabilirsin onlarla verilebirili ama geçmiş çok okuyamadım kusura bakma sen bu kaşıklarle ne vermeye çalışıyorsun acabaaCADIARZU
ya bana akil verin.moralim cok bozuk :gitme: dun kizimin uzun sure huzursuz olmasi nedeniyle buradaki mesa hast.aciline gittik.kadin bakti biseyi yok dedi.gazdan olabilir dedi.sonra tartti.6 ocakta 3.ayi doluyo.yani yaklasik 1 ayda 400 grama yakin almis mafoldumben dr cok az dedi.mamaya basla dedi.bende arada zaten vermeye calisiodum ama biberonu tutmuyo, kasikla verince tukuruyo dedim.mamayi deistir dedi.dun bizde sma ve yine aptamil aldik.evde de bebelac vardi.onlarida almiyomemeyide oyle aman aman emmiyo.nasil tutturabilirim biberonu?
selam kızlar biz hastanedençıktık çok şükür iyiyiz allah bidaha yATIRMASIN İNŞALLAH 6GÜN Yttıık ama ben 2kilo vermişim morel bozuklugundan