2009 Ekim Anneleri

:teselli:ne olacak böle bilmiyorum tek olsa sorun değilde birde 2 .sınıfa giden kısım var....hiç ilgilenemiom onunla ve çok üzülüyorumm....:çok üzgünüm:
beyfendi sadece kucakda uyuyor kucakda duruyor nezamana kadar böle devam edecek merak ediommm:çok üzgünüm:

ay senin işin daha zormuş canım yaa allah kolaylık versin.
benimkide öyle nolcak bilmiyrum bırakıyorum kendi oyalanmayı öğrensin die hemen ağlamaya başlıyo almıyorum bilerek busefer 5 dk sonra katılmaya başlıyo hemen alıyorum napim :(

ay senin işin daha zormuş canım yaa allah kolaylık versin.
benimkide öyle nolcak bilmiyrum bırakıyorum kendi oyalanmayı öğrensin die hemen ağlamaya başlıyo almıyorum bilerek busefer 5 dk sonra katılmaya başlıyo hemen alıyorum napim :(

saol cnm.....benim oğluşda ölee bırakır bırakmaz ağlıo almayıncada kıyametleri koparıoo sadece çıplakken duruoo oda mümkün değiiilll ....:bbo:

saol cnm.....benim oğluşda ölee bırakır bırakmaz ağlıo almayıncada kıyametleri koparıoo sadece çıplakken duruoo oda mümkün değiiilll ....:bbo:

evet bende anlamyıorum pişik filanda değil ama hep çıplak durmak istio çıplakken çıkarmadığı sesleri aguları çıkarıyo hemen yaz gelse valla çırılçıplak dolaştırcam onu :)

elaamm yafrum hoşgeldinn...nbrsinn...askerin gittimi..Allah kawuştursunnn.dün arıcaktım da zırlıosundur die aramadım:)) bide karga sesimi duyup korkma sütün gitmesin die:))

zuzumm sağol bitanem:kedi:
dün gece 11de bindirdik çok ama çok zormuş tek kardeşimsenağlama
onun yanında ve annemlerin yanında ağlamamak için zor tuttum kendimi ama bugün sabahtan buyana malesef engel olamıyorum gözyaşlarıma kendilinden akıp gidiyo...
kardeşime sarılır gibi sabah sarıldım ela'ma sonrası malumsenağlama iyiki kızım olmuş dedim...

offffffff offffffffffffff.............:çok üzgünüm:

dönencesi varmı canım, bu belki işe yarıya bilir. bizimkide iki gündür ellerini keşfetti durmadan ellerine bakıyo hayretler içerisinde kaydirigubbakcemile3çok komik görünüyo

ben bugune kadar hiç mama vermedim hangisini vermem gerekir geceleri yattarken kızım su anda 2,5 aylık bide mamayı deneyeyim o öyle ağlarken içim parçalanıyor hiç kıyamıyorum....

canım aptamil 1, bebelac 1, aptamil milumil, sma gold bunlardan hepsini verebilirsin. ama tadı bebeğe en cazip gelen sma gold.

ya bana belki geri kafalı diyeceksiniz ama benim kızım da bir ara hiç susmuyordu kucagımda uyuyor yatırınca yatagında ipne varmış gibi aglıyor yine uyanıyordu. bütün güm kucagımda gezdirmek zorunda kalıyordum. herşeyi denedik elma yagı sürdük gazı olabilr die karnına ayaklarının altına fln ama yok uykusuzluktan gözleri kızarıyordu ama o uyuyamıyordu. eğe (kürek) kaçması denen bişey varmış halk arasında annem bi de onu kontrol edeyim ondan mı susmuyor dedi ve gercekten ondanmış bikaç egzersiz var günde 2-3 kere ondan yaptı ve koltuk altından kuşak sardık ondan sonra birdaha aynı sorunu hiç yaşamadık elhamdulillah. bu eğe kaçması da yanlış kucaklama ve zamanından once cocugu oturtmaktan kaynaklanıomuş.

annem de bana bunu söylemişti tutarken ederken dikkat edin eğeleri batar diye. ama senin yaptığın hareketleri göbek kaçması için yapar benim annem. bu göbek kaçması da çok enteresan bişey.:))

kimdi burda biri bi mamayi tavsiye ediodu sariymis kutusu diodu.bu kiz beni oldurecek.istah sifir.kilosu cok az :(

kutusu sarı olan aptamil milumil.

kızlar elanın kafa derisinde özellikle çok saç olan yerde inanılmaz kepek var sapsarı gözüküyo, konakmış sanırım...
zeytinyağ sürüp yarım saat bekletip sonra yıkamanın faydası oldunu sölüyorlar, nihanımda karbonatlı su sür dedi sizin bebeklerde var mı böle bişey? ne yapsam?

canım aptamil 1, bebelac 1, aptamil milumil, sma gold bunlardan hepsini verebilirsin. ama tadı bebeğe en cazip gelen sma gold.

annem de bana bunu söylemişti tutarken ederken dikkat edin eğeleri batar diye. ama senin yaptığın hareketleri göbek kaçması için yapar benim annem. bu göbek kaçması da çok enteresan bişey.:))

kutusu sarı olan aptamil milumil.

saol canim bi denemedigim bu kaldi.bunuda aldirim.ev mama doldu bilmiyorumkismile

evet bende anlamyıorum pişik filanda değil ama hep çıplak durmak istio çıplakken çıkarmadığı sesleri aguları çıkarıyo hemen yaz gelse valla çırılçıplak dolaştırcam onu :)
aynen canım yazı iple çekiorummmm:1rolleyes:

onun yanında ve annemlerin yanında ağlamamak için zor tuttum kendimi ama bugün sabahtan buyana malesef engel olamıyorum gözyaşlarıma kendilinden akıp gidiyo...
kardeşime sarılır gibi sabah sarıldım ela'ma sonrası malumsenağlama iyiki kızım olmuş dedim...
elam canım allah kavuştursunn..gerçekten çok zor oluyor...benimde birtane kardeşim var ve askere giderken of ya içim parçalanmıştı şükürler olsun bittii....:Saruboceq:darıısı size canımmmm:Saruboceq:
canim sma gold var almio mafoldumben
cnm gold hiç kullanmadımmm .....sms s 26 kullandım...oğluşu şuan emziriom ama yetmesse birgün yine sma alırım...
hast.aptamil aldırmışlardı sevmedi ve çöpe gitti

dönencesi varmı canım, bu belki işe yarıya bilir. bizimkide iki gündür ellerini keşfetti durmadan ellerine bakıyo hayretler içerisinde kaydirigubbakcemile3çok komik görünüyo
cnm var olmazmı neyimiz yokkiiii....ev ablasından dolayı toyiki gibiydi şimdi ikiye katladııııııı...ama bebişimin derdi benimkle sadece benimle olmak istioooo:bbo:
biizm ellerde hiç ağızdan çıkmıooo şapur şupur nasılda iştahlı emiooo sıpa yaa

kızlar elanın kafa derisinde özellikle çok saç olan yerde inanılmaz kepek var sapsarı gözüküyo, konakmış sanırım...
zeytinyağ sürüp yarım saat bekletip sonra yıkamanın faydası oldunu sölüyorlar, nihanımda karbonatlı su sür dedi sizin bebeklerde var mı böle bişey? ne yapsam?

canım zeytinyağının içine yarım bebe aspirini ez sür ve 10.dak beklet geçene kadar uygula....bizdede oldu ama çok hafif ikinci sürmemden sonra kayboldular..sırf bunun için bebişi dr. götürdümmmm:bbo:

canım allah kavuştursun bende ağustosta gönderdim kardeşimi askere 7 buçuk aylık hamileydim düşn ne hallere geldim her gün ağlıyodum hatta kardeşim gittikten sora bi komşumuzun oğluda gitti onun eylencesinde doğurcaktım nerdeyse ağlamaktan sabahı sabah etmiştim ama kısa dönem gitti o gitti ben doğurdum zaten aynen bende kzıımla avuttum kendimi şimdi şaka gibi ama nası geçti zaman o 6 ay bilmiyrum 12 gün sonra geliyo bitti yani. allah sanada son 10 günü saydırsın göz açıp kapayana kadar geçsin inşşallahhhh

aynen canım yazı iple çekiorummmm:1rolleyes:

elam canım allah kavuştursunn..gerçekten çok zor oluyor...benimde birtane kardeşim var ve askere giderken of ya içim parçalanmıştı şükürler olsun bittii....:Saruboceq:darıısı size canımmmm:Saruboceq:

cnm gold hiç kullanmadımmm .....sms s 26 kullandım...oğluşu şuan emziriom ama yetmesse birgün yine sma alırım...
hast.aptamil aldırmışlardı sevmedi ve çöpe gitti

cnm var olmazmı neyimiz yokkiiii....ev ablasından dolayı toyiki gibiydi şimdi ikiye katladııııııı...ama bebişimin derdi benimkle sadece benimle olmak istioooo:bbo:
biizm ellerde hiç ağızdan çıkmıooo şapur şupur nasılda iştahlı emiooo sıpa yaa

amin:Saruboceq: lalim çok sağol...

canım zeytinyağının içine yarım bebe aspirini ez sür ve 10.dak beklet geçene kadar uygula....bizdede oldu ama çok hafif ikinci sürmemden sonra kayboldular..sırf bunun için bebişi dr. götürdümmmm:bbo:

bizimki bayaa çok gibi cnm yaa:kedi: bebe aspirinini hiç duymamıştım sadece zeytinyağ sür demişlerdi banaCADIARZU

canım allah kavuştursun bende ağustosta gönderdim kardeşimi askere 7 buçuk aylık hamileydim düşn ne hallere geldim her gün ağlıyodum hatta kardeşim gittikten sora bi komşumuzun oğluda gitti onun eylencesinde doğurcaktım nerdeyse ağlamaktan sabahı sabah etmiştim ama kısa dönem gitti o gitti ben doğurdum zaten aynen bende kzıımla avuttum kendimi şimdi şaka gibi ama nası geçti zaman o 6 ay bilmiyrum 12 gün sonra geliyo bitti yani. allah sanada son 10 günü saydırsın göz açıp kapayana kadar geçsin inşşallahhhh

çok sağol cnm amin:Saruboceq:
inşallah şafak 10larıda çarçabuk görürüz:Saruboceq:
bizimki malesef uzun dönem 15 ay gçmez gibi geliyo:Saruboceq:
ağlamaktan sütüm kesilcek diye korkuyorumkafamçokkarıştı

elacım bende duymamıştım dr. öle dedi ve işede yaradıııı....aspirini iyice ez yağla karıştır sonra sürr....ve ince tarakla 10 dak.sonunda tara yumuşadığı için çıkar onlar...biizmki kel olduğu ve az olduğu için hemen yok olmuşlardııııyerimseniben

[/QUOTE] annem de bana bunu söylemişti tutarken ederken dikkat edin eğeleri batar diye. ama senin yaptığın hareketleri göbek kaçması için yapar benim annem. bu göbek kaçması da çok enteresan bişey.:)) [/QUOTE]

anlattıgım sadece yoklamak için düzelmesi için tersten bacagıyla elini çarprazlama degdirmeye calışıyorsun yavas yavas yaptıktan sonra bide bacaklarından tutup sallıyosun :D annem ilk yaptıgında yüreğim agzzıma gelmişti :) annemin bana öğrettiği bu. göbek kaçmasını bilmiyorum:)

ağlamaktan sütüm kesilcek diye korkuyorumkafamçokkarıştı[/QUOTE]

aman aman allah korusun çok ağlamamaya gayret et canım güzel bebişin için. 15 ayda geçicek emin ol bu bebişlerle zamanın nası geçtiğini anlıyamıyo insan valla. seninki yine görmüş bebeini benimki daha göremedi izine gelmedi çünkü bide onu düşün zor ama yaa allah kolaylığını versin inşallah. çokta fazla ağlama hayırlısıyla bitirir gelir inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

elacım bende duymamıştım dr. öle dedi ve işede yaradıııı....aspirini iyice ez yağla karıştır sonra sürr....ve ince tarakla 10 dak.sonunda tara yumuşadığı için çıkar onlar...biizmki kel olduğu ve az olduğu için hemen yok olmuşlardııııyerimseniben

kel olmasının avantajı iştee:kedi:
ben nasıı çıkarcam o saçlardan:kedi: ve sarı olan kısımda inanılmaz yoğun saç var:kedi:

ağlamaktan sütüm kesilcek diye korkuyorumkafamçokkarıştı

aman aman allah korusun çok ağlamamaya gayret et canım güzel bebişin için. 15 ayda geçicek emin ol bu bebişlerle zamanın nası geçtiğini anlıyamıyo insan valla. seninki yine görmüş bebeini benimki daha göremedi izine gelmedi çünkü bide onu düşün zor ama yaa allah kolaylığını versin inşallah. çokta fazla ağlama hayırlısıyla bitirir gelir inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

inşallah cnm aminn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
o geldiğinde Allah nasip ederse kızım tam 1.5 yaşında olacak:kedi:

Back
X