Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aybike abla ve serincim kolik cd si nedir ve nereden bulabilirim acaba benim kızımıda rahatlatırmı ...
bide benim kızım uyanırken birden çığlık atıyor bi kaç gündür sizlerde de varmı böyle bişey anlamıyorum sanki canı birden yanmış gibi uyanıyor çok üzülyorum öyle olunca.........mafoldumben
endişelenme kuşum hepsi yapıyor arada. benim kız da sanki etini koparıyolarmış gibi birden ağlamaya başlayarak uyanıyor bazen.
aybike abla ve serincim kolik cd si nedir ve nereden bulabilirim acaba benim kızımıda rahatlatırmı ...
bide benim kızım uyanırken birden çığlık atıyor bi kaç gündür sizlerde de varmı böyle bişey anlamıyorum sanki canı birden yanmış gibi uyanıyor çok üzülyorum öyle olunca.........mafoldumben
yani bişey olmaz demi böyle uynmasından....
basından asaga böyle dökmiyorum ben gözune geldigi zaman korkar. Ben önüüne yıkarken ellıme su alıp yüzünü yıkıyorum. sonra kafasını sabunluyorum. sonra kafasınıa hafif arkaya dogru suyu hafifce akıtıyorum. sonra ön taraf bitince döndürüyorum arkasını yıkıyorum. gene ellıme su alıp kafasının arka kısmına hafif dökiyorum. küventin icine böyle anakucagi gibi bisey aldım onun icine koyuyorum iki ellim bos oluyor rahat rahat yıkanıyoruz buyrunnnnnnnnn
merak etme elacım bi yeri ağrımıyodur benimkide hep ağlıyo..1 2 ay sonra alışırlar iyice...
az önce bıdıga banyo yaptırdım bende ilk başın ıyıkıyom sonra küvetine yatırıp vucudunu enson sırtını yıkıyıp durluyom inanırmısınız gülücükler attı oturttum tek ellede arkadan destek tuttum suyla şap şap oynadı gülücük attı su sıçradıkça şimdide hemen akabinde uykuy a daldı minigimm
Bathing your newborn | BabyCenter elali canim bu videoyu izle belki isine yarar ben kuvetinin icini su dolduruyorum kizimi bir sure icinde oynatiyorum kuvetin icindeki suyu alip kapla tekrar ustune dokuyorum cok hosuna gidiyor 2-3 dk sonra basliyorum vucudunu yikamaya sabunlu bezle en sonda kafasini yikayip hemen cikariyorum cikarir cikarmaz agliyor hic cikmak istemiyor bende banyodan sonra susturmaya ugrasiyorum tam tersi sonucta he turlu agliyorlar :))
benim kuzumda artık ağlamıyor banyo yaparken eskiden inletiyordu ortalığı şimdi havlusuna sarınca başlıyor ağlamaya şimdi banyomuzu yaptık uyuyor ee yarın teyzeleriyle buluşacak boshayallersmile