2009 Ekim Anneleri

bircan canım ben buradayım ama ben mama vermiyorum sadece emziriyorum o yüzden bilgim yok inşallah bebişin eskisine döner canım

Ayhh kızlar slmm
Bu sabah uyandğmzda oğlumun gözü feci derecede çapak olmşdu..Gece banyo yapmşdık başı üşüdü heralde dedim(bi kaç saat sonra şapkayı çıkarmışdıkda banyodan)
akşam üzeri bi bakdm gözünün beyaz yerleri kan inmiş gibi kıpkırmızı olduu =(((
Babamız gelsin kuledibine gidicz,orda bi akrabamz var hemşire,nöbetçiymiş gece getirin demiş..
Bakalm ne dicekler =((
Zaten damla kullanmştk bi süre..

sorma canım banyosunu yapacaktı güya herşeyini hazırladım uyudu hiçte uyanmaya niyeti yok gibi
özdem ne yapıyor keyfi yerinde dimi bir sıkıntısı yok inş.

Geçmiş olsun beyazz aman yaa gidin bakalım ne diyecekler insan çok üzülüyor valla el kadar çocuklar henüz ama önemli bişey değildir gönlünü ferah tut canım

beyazz canım geçmişolsun...önemli bişey deildir insallah...bi kere utkanın da aynısı oldu ben süyümlesildim ertesi güne geçmişti ama sen doktora göstermeden yapma ben de sonra pişman olmustum ama gecti sonra cok sükür...

zellda msjım geldimi sana az önce yazdıgım tsk ederim canım anlayısın için opuyorumnanaktan

Ayhh kızlar slmm
Bu sabah uyandğmzda oğlumun gözü feci derecede çapak olmşdu..Gece banyo yapmşdık başı üşüdü heralde dedim(bi kaç saat sonra şapkayı çıkarmışdıkda banyodan)
akşam üzeri bi bakdm gözünün beyaz yerleri kan inmiş gibi kıpkırmızı olduu =(((
Babamız gelsin kuledibine gidicz,orda bi akrabamz var hemşire,nöbetçiymiş gece getirin demiş..
Bakalm ne dicekler =((
Zaten damla kullanmştk bi süre..

geçmiş olsun beyazcım. ayy o çapaktan ben çok çektim hala daha da çekiyorum. inşallah önemli birşey yoktur canım.

slm kızlar okadar yorgun ve bitkinimki anlatamam zeyneb ada sabah 11.30dan buyana saatlerce agladı neyaptım ne ettiysem susturamadım gaz sancısıdır dedim gaz ilacını düzenli verdim ateşi 37.5 yüksel di aglamaktan düşürdüm soydum üstünü yarım fitil attım yine susmadı yarım saat uyudu yine aglıyarak hatta morararak aglıyor anlamadım neyi var masaj yagıyla karnına ayak tabanlarına masaj yaptım ayaklarını içine çektirdim hareket yaptırdım gazsa çıksın die karnına sıcak havlu koydum yok yatırınca kıyametleri kopardı omzumda gezdirdim yine deli gibi agladı aglamaktan bihal oldu yıkadım enson rahatlasın die ılık suyla şimdi emdi uykuya daldı sizce nedir sorun ya doktora götürdügümde anlamıyolar bişi deli etti beni çerkezköyün doktorları hastaneye yattıgımızdada anlamamışlardı istanbulda acil doktoru anlamıştı durumunu gece burdaki acile götürsemmi kızımı aglarsa yineee

canm yaa geçmiş olsun ama gaz diye tahmin ettiğin şey gaz sancısı sanırım çünkü benim kızım 3 aydır böyle ustası oldum artık. doktor kronikleşio zamanla devamlı ağladığı içinde gazını çıkartamıyo ağlama süresi uzuyo diyodu. ben bunu hep yaşıyorum korma. ama tabi yinede devam ederse bi götür doktora benim kızım her gün bu şekilde en az 8 saat hiç durmadan ağlıyo.

selduşçum ben doğduğundan beri ıslak mendil kullanıyorum daha sonra kuruluyorum. pişik önleyici kremini sürüp kapatıyorum. bazen pudra döküyorum krem yerine.

bende ilk 1 ay pamuk ve kaynatılmış soğutulmuş temiz suyla temizliyodum sonra yağ e pamuk ile temizlemeye başladım 2 buçuk ayıkken can bebenin çok güzel kremli popo ıslak bezi var hepsine baktım hiçbiri onun kadar yumuşak kremli değildi başta niveanınkini kullandım ama 7 milyondu :S çok fazla geldi şimdi can bebeninkini alıyorum pembe pakette hiçte bişi olmuyo sonra pişik önleyici kremini her seferinde bol bol bacak boğumlarına göbeğine kadar sürüyorum pişik olmasın die. amazoncum pudra kullanmanı tavsiye etmem bana doktorum sakın kullanma dedi. pudra cildin önemli nemini alıyomuş idrarını tene yapıştırıyomuş ve daha çok pişik ediyomuş böyle söylemişti bende pudra almıştm öyle duruyo ilerde koltuk altlarına kullanıcam duruyo :)

Back
X