Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jasmin amazona katılıyorum demir eksikliğindendir bencede
nihan canıms nasılsın
Ayhh kızlar slmm
Bu sabah uyandğmzda oğlumun gözü feci derecede çapak olmşdu..Gece banyo yapmşdık başı üşüdü heralde dedim(bi kaç saat sonra şapkayı çıkarmışdıkda banyodan)
akşam üzeri bi bakdm gözünün beyaz yerleri kan inmiş gibi kıpkırmızı olduu =(((
Babamız gelsin kuledibine gidicz,orda bi akrabamz var hemşire,nöbetçiymiş gece getirin demiş..
Bakalm ne dicekler =((
Zaten damla kullanmştk bi süre..
slm kızlar okadar yorgun ve bitkinimki anlatamam zeyneb ada sabah 11.30dan buyana saatlerce agladı neyaptım ne ettiysem susturamadım gaz sancısıdır dedim gaz ilacını düzenli verdim ateşi 37.5 yüksel di aglamaktan düşürdüm soydum üstünü yarım fitil attım yine susmadı yarım saat uyudu yine aglıyarak hatta morararak aglıyor anlamadım neyi var masaj yagıyla karnına ayak tabanlarına masaj yaptım ayaklarını içine çektirdim hareket yaptırdım gazsa çıksın die karnına sıcak havlu koydum yok yatırınca kıyametleri kopardı omzumda gezdirdim yine deli gibi agladı aglamaktan bihal oldu yıkadım enson rahatlasın die ılık suyla şimdi emdi uykuya daldı sizce nedir sorun ya doktora götürdügümde anlamıyolar bişi deli etti beni çerkezköyün doktorları hastaneye yattıgımızdada anlamamışlardı istanbulda acil doktoru anlamıştı durumunu gece burdaki acile götürsemmi kızımı aglarsa yineee
selduşçum ben doğduğundan beri ıslak mendil kullanıyorum daha sonra kuruluyorum. pişik önleyici kremini sürüp kapatıyorum. bazen pudra döküyorum krem yerine.