hava kötüü ev sıkıcı kaynana bende daha n eolsun kuşum
off canım yaa valla en son su kaynananı ben kovucam yaaa kadının hıcmı dpstu yok hep sende mısafırlıge fılan gıtmezmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gizoşcumm canım çık sende dışarı yaww biraz hava alın kuzunla 2 market falan yap bi değişiklik ne biliim sıkma canını böyle al kuzunu çık dışarı yarım saat bile olsa değişiklik değişikliktir.yerimseniben
onun kı ole gezmez cnm markete cıkayım dese kaynana sen cık ben cocuga bakarım dıycek... bebeği gezdırcem dese hava kotu nereye dıycek yada dur hazırlanıyımda gezdırelım dıycek bellı kaynanada var o potansıyel
Ayyy insanı deli ederler bunlar birine gidicem falan dese bari hani onun tanımadığı falan :))
teşkkürler zeze ve amazon galiba diş bugün baktım ufak nokta kadar bir beyazlık var ama diş belirtisimi anlamadım kakası baya sulu günde bi ekre yapardı 2 ye çıktı ayrıca salyası çok akıyo ve eli sürekli ağzında geceleride sürekli gözleri kapalı kafasını bir otaraf bi butarafa çeviriyo 2 saatte bir uaynıyo elisürekli kafasında yüzünde ağzında dr gidince sorucam dişmi diye..
Beyaz cım aynı şeyi beni kide yapıyo kucakt gezerken küt diye kafasını atıyo![]()
selam kızlarrr..ya bişi dicem herkes nickinimi değiştirdi yoksa bu son sayfalardakiler hep yeni arkadaşlarmı:) çok fransız kaldım annem ben:))
erfa benim kuzumun da sağ kulağı kıwrılıyo emzirirken filan deli oluyorum döncek diye..şapka sewmiyo taksam bile çıkıyo hemen kafadan..solda yokta sağ kulağı kucağımdayken bile önlüğü kıwrıldıkça onla birlikte kıwrılıyo..aklıma takılıyo benimde..
kaynana konularına girmemeyi tercih ediyorum genelde ama zeze hakkaten ben şiştim okurken..Allah sabır wersin nediyim...
Günaydın arkadaşlar
Zeze yazını okurken çok üzüldüm .Allah sabır versin.
Ben de akşam kayınvalidemden döndüm. beni de eltim çıldırttı. Benim vitrinim yok onun yerine kitaplığım var. Onu diline doladı. "Benim Zeynebin iki katı kitaplığım var ama vitrinim de var onu serip kullanmak karılık ister" diyor. benim yanımda. Zeynep de benim tabi . Aile faciası çıkacaktı walla.
merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim 2 gündür takip ediyorum anladığım kadarıyla herkez birşeylerden sıkılmış özellikle şu kayınvalideler ortak dert ve çaresi yok sanırım. ne yapmalı bilmiyorum belki zamanla alışırlar hevesdir diyorum kendi kendime belkide kendimi kandırıyorum...
yok canım yok...Alalhın günü benim evimdeler..na zamana dek sürecek bu böyle bilmiyorum..tek yol uzağa taşınmak,o da şu an için mümkün değil..mecbur bi müddet daha katlanıcaz:gitme:
Canım bende önceleri öyle düşünüyodum uzağa gitmek ama sonra anladımki gelmek isteyen adam uzağada gitsem gelir hatta gelip günlerce kalır yatılı misafir daha berbat. hatta daha kıymetli olur. bunlarla yaşamayı öğreneceğiz sinir oldukça dahada batıyo bana hamileyken neler yaptılar erken doğum nedeniyle hastanede yattım bırakıp şehir dışına gittiler bir ay annemlerde kaldım. telefon edip size ihtiyacım var dedim gelemeyiz dediler. annem canım yazık hergün iftar sahur canı çıktı. şimdide dibimde bitiyolar. önceden sahip çıkmayanlar herşeye karışıyolar günlerce evde yattım bir gün sıcak çorba bile getirmeyen adamlar evime gelip duruyolar.ama neyapıyım düşündükçe kinleniyorum bende takmamaya çalışıyorum
ayy ben bunları okudukca uzak bı yere tasınmakla en ıyı seyı yapmısım onu anlıyorum tehlıkeyı sezmısım
Canım bende önceleri öyle düşünüyodum uzağa gitmek ama sonra anladımki gelmek isteyen adam uzağada gitsem gelir hatta gelip günlerce kalır yatılı misafir daha berbat. hatta daha kıymetli olur. bunlarla yaşamayı öğreneceğiz sinir oldukça dahada batıyo bana hamileyken neler yaptılar erken doğum nedeniyle hastanede yattım bırakıp şehir dışına gittiler bir ay annemlerde kaldım. telefon edip size ihtiyacım var dedim gelemeyiz dediler. annem canım yazık hergün iftar sahur canı çıktı. şimdide dibimde bitiyolar. önceden sahip çıkmayanlar herşeye karışıyolar günlerce evde yattım bir gün sıcak çorba bile getirmeyen adamlar evime gelip duruyolar.ama neyapıyım düşündükçe kinleniyorum bende takmamaya çalışıyorum
seninkiler de az değilmiş canım...Allah sana da sabır versin..benimkiler oğullarına çok düşkün.evlendiğimizden beri gün aşırı görüştüğümüzden,nasıl olduysa 1 hafta görüşmemiştik de anası oğlunu görünce boynun atladı,oyyy oğlumu özledim diyealsanaalsanasmilemanyaklar ya halkaten..
ama benim evde kalmazlar çok fazla..başka yerde yatamama gibi işe yarar bi huyları var Allah tankaydirigubbakcemile3