Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam gençlik biz hala küsüz eşimle ve üstühne yemegimi bile yemiyo artık gitigi yere kadar gider artıkk![]()
yok canım bakıcı tutucam k.validem başta biraz bakıcının başında duracak. süt izni günde 1,5 saat var ya onu toptan kullanıcam 6 haftaya denk geliyormuş
hmm ii bari kadın alışana kadar iyi olur...
ayy 6 hafta iyiymiş walla ama ben o hakkı kaybediyorum sanırım 4 ay doğum izni + 6 ay ücretsiz izin aldımda benfisfisfis
merak edipte kızın durumu nasıl die soprmadı bile biliyo hastaneye gittik bugün telefona bi msj atıp kız iyimi bi sorun varmı die sormıyacak kadar silmiş bizi benle konuşmayan o ben degilim 2,5senedir altta nalanda benim yoruldum çok babasının kopyası ota boka küsüyo afedersiniz çok doluyumm psikiyatrilik olmuşum dalıp dalıp gidiyom artık biyerlerde kayboluyo beynim tıkanıyom
merak edipte kızın durumu nasıl die soprmadı bile biliyo hastaneye gittik bugün telefona bi msj atıp kız iyimi bi sorun varmı die sormıyacak kadar silmiş bizi benle konuşmayan o ben degilim 2,5senedir altta nalanda benim yoruldum çok babasının kopyası ota b..a küsüyo afedersiniz çok doluyumm psikiyatrilik olmuşum dalıp dalıp gidiyom artık biyerlerde kayboluyo beynim tıkanıyom
slm kızlar nasılsınız canım çok sıkkın kızım salıdan beri ne meme emio ne mama yiyo dr unu aradık ya arkasından nezle olucak yada tükürük salgısı gelişio dedi mamasının içine petibör büskivi koy dedi.koydum onuda istemedi ne yapacağımı şaşırdım hiç kilo alamıyo gibi gelio...
Günaydın Kızlarr napıyorr minnoşlarımızzz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımmm takma kafana nolur meleğini düşün tatlımm sen yaa hatasını anlayacaktır zatennn
canım öle düşünme yaa sağlıklı olsunda kilo almasın canımm
amin.....sen nerelerdesin ne zamndır yoksun ortada arkadaşımkaydirigubbakcemile5senin kız hala kusuyo mu?benim bi arkadaşın oğlu da çok kusuyomuş,hatta kusmayı önleyici mama kullanmışlar,sütü olduğu halde(sadece 1 öğün) 4. ayda pat diye kesildi dedi..inşallah senin de öyle olur..bir de 1 yaşını geçtikten sora kilo almıyo diye doktora götürmüşler alerji testinde inek sütüne alerjisi çıkmış...naçizane tavsiyem sizde yaptırın canım..
ben emmiyo diye dıoktora gittim,alerji testi yapıldı,domatese,mısıra,inek sütüne bi de tavuk etine alerjisi çıktıbilmiyorumkismilesalça,ketçap,yoğurt,ayran,sütlü tatlılar..kızım 2 yaşına girene dek yasakbilmiyorumkismileyani emzirdiğim sürece bana yasak,ek gıdaya geçince kızıma yasakmafoldumbenyoğurt,peynir yediremicem kızıma ..Allah tan yumurtaya alerjisi çıkmadı..
ama yasaklara uyuyorum,kızım memeyi daha iştahla almaya başladıhihoyyytinşallah hep böyle devam eder:Saruboceq:
oyy geçmiş olsun zezem ya..ne çok alerjisi warmış yawrunun kıyamam.zor olcak işin..
kusmalar dewam ama eskisi kadar aşırı diil fışkırtmıyo bide artık..gazını iyi çıkaramadığımız zaman daha çok oluyo..ama alerji olayı benimde kafama takılıyo gidice bi sorcam doktora,belki alerjisi war bizim haberimiz yok..
hazirancım doğru dürüst birini bulursunuz inşallahh..gözün arkada kalmaz..
elamın anası iyilşeştinizmi kuzum..elam nası??
yasemin çok uzatmış eşin ewet ama sakin güzelim sakin..öfkeyle biişy yapma lütfen..münük kuzunu düşün..
weee son sözüm kaynana detlisi tüm analara gelsiinn:))) batsın bu dünyaaa:))) şaka bi yana da içimiz şişti kıs,sütümüz gitcek he düşünmeyin şunnarı..burda anlattıkça içten içe daha çok delleniyorus..farkında olmadan birbirimizi dolduruyoruz hasta olcas böle giderse::) Allah onlara accık empati yeteneği sizede sabır wersin ne diyimmm
gunaydın sekerım
Kızlar sütüm çok azaldı oğlum bırakıyo beni![]()
herkese selamm..gezmelerden alamıyom kendimi...