2009 Ekim Anneleri

benimki oyun halısın başında bekleyeniyle oturuyo oyunn oynuyo teyzesii napsınn nerdeyse benimkide uyurr ....

benimki oyun halısın başında bekleyeniyle oturuyo oyunn oynuyo teyzesii napsınn nerdeyse benimkide uyurr ....

benımkı hıc sevmıyo yaaa yuzu kayun yatırdıgın an basıyo cığlığı heralde emeklemeden yurycek bu bızdık hıc sevmıyooo nasıl sınır oluyo varya

uğraştımmm ama çook alışsın diye bi ara bende onla uzanıyodum oyun halısına şaka gibi yaa ....

yok bende uzandım oynadım ama olmadı esım alay gecıyo sende oynamak ıcın bahane arıyodun heralde cocuk deıl sen oynuyosun dıyo

vaklla benim eşimde onla uzandı alışsın diye ama alıştı şükür ... çocukk ilgi istiyo çok yaa uğraş illaki alışacak canım

valla isteddiklerini daha yaptırmak için çok ufaklarr yaa çok fazla inat asi yapıyor diylar ama benimde inadım tuttumu illa olacak yani...

valla benımkı cok ınat ıstedıgı olmadımı sankı canı yanmıs gıbı ağlıyo mosmor oluyo emdırıorum sakınlesın dıe ama sınırden memeyı bıle olmuyo sureklı ıc cekıyooo uyurken bılee ondan dedıgını yapıyorum korkudan

valla benımkı cok ınat ıstedıgı olmadımı sankı canı yanmıs gıbı ağlıyo mosmor oluyo emdırıorum sakınlesın dıe ama sınırden memeyı bıle olmuyo sureklı ıc cekıyooo uyurken bılee ondan dedıgını yapıyorum korkudan

canım bir ağlıcak iki ağlıcak baktı yapılmıyo vazgececek o huyundan anamm ne fena bu veletler ya kukla ettiler biz :))

gizemcim dora nasıl oldu?

bengücm daha ii tatlım dora şükür ...opuyorumnanaktan

herheze merhaba nasıl keyifler biz gece uyuyamadık hoş olum uyudu ama ben uyuyamadım

merak edipte kızın durumu nasıl die soprmadı bile biliyo hastaneye gittik bugün telefona bi msj atıp kız iyimi bi sorun varmı die sormıyacak kadar silmiş bizi benle konuşmayan o ben degilim 2,5senedir altta nalanda benim yoruldum çok babasının kopyası ota b..a küsüyo afedersiniz çok doluyumm psikiyatrilik olmuşum dalıp dalıp gidiyom artık biyerlerde kayboluyo beynim tıkanıyom

cnm niye küssünüz başını bilmiyorum ama genelde bu adamlar hep böle, benimkide çok inattır ve uzatır beni fitil eder, ama sen adayı düşün ve kendini üzme:teselli:

evet cnm, senin az bi süt iznin kalır çocuk 1 yaşına gelene kadar günde 1,5 saatin var.
ben de istiyordum 6 ay ücretsiz izin ama bu durumda imkansızzzzz

bizim işyeri eğer süt iznide istersem bu sefer kesin kapı dışarı ederler alamam sanırım:1no2:

oyy geçmiş olsun zezem ya..ne çok alerjisi warmış yawrunun kıyamam.zor olcak işin..
kusmalar dewam ama eskisi kadar aşırı diil fışkırtmıyo bide artık..gazını iyi çıkaramadığımız zaman daha çok oluyo..ama alerji olayı benimde kafama takılıyo gidice bi sorcam doktora,belki alerjisi war bizim haberimiz yok..

hazirancım doğru dürüst birini bulursunuz inşallahh..gözün arkada kalmaz..

elamın anası iyilşeştinizmi kuzum..elam nası??

yasemin çok uzatmış eşin ewet ama sakin güzelim sakin..öfkeyle biişy yapma lütfen..münük kuzunu düşün..

weee son sözüm kaynana detlisi tüm analara gelsiinn:))) batsın bu dünyaaa:))) şaka bi yana da içimiz şişti kıs,sütümüz gitcek he düşünmeyin şunnarı..burda anlattıkça içten içe daha çok delleniyorus..farkında olmadan birbirimizi dolduruyoruz hasta olcas böle giderse::) Allah onlara accık empati yeteneği sizede sabır wersin ne diyimmm

ayy zuzum yok yahuu ne iyileşmesi ben biraz ayaklandım ama şükür...
ajkım elamda arada öksürüyo hırıldıyo balgamı var atamıyo yavrum içim gidiyomafoldumben yarına falan geçmesse doktora götürcem gene bugün 5. gün...
haa bu arada iyileşmemişken babişide hasta ettik oda bugün doktora gitti 2 gün rapor vermiş:gitme: maaile hastayız anlıcann:çok üzgünüm:

gizem doranın nesi var? oda mı hasta geçmiş olsun cnm...

gizem doranın nesi var? oda mı hasta geçmiş olsun cnm...

cnm balgam ıcın ıhlamur cayı cok ıse yarıyo sekersız bı sekılde yap ıcır bak yararını goruceksın benımkıde hırlamaya baslasın ben verıyorum ıkı gıne kesıyo hırlamayı hemde bebısı cok rahatlatıyo

canım dora öksürüyodu biraz ama şükür şimdi ii birkaç gece korkuttu baya beni ama şükürler olsun şimdi iyi ...

cnm balgam ıcın ıhlamur cayı cok ıse yarıyo sekersız bı sekılde yap ıcır bak yararını goruceksın benımkıde hırlamaya baslasın ben verıyorum ıkı gıne kesıyo hırlamayı hemde bebısı cok rahatlatıyo

2-3 yaprakmı kaynatıyosun cnm bide günde kaç kez ne kadar veriyosun?

canım dora öksürüyodu biraz ama şükür şimdi ii birkaç gece korkuttu baya beni ama şükürler olsun şimdi iyi ...

ayy oda mı yaa elada öksürüyo bugün 5. gün ama geçmedi bizimkimafoldumben
balgamı var atamıyo oda hırıltı yapıyobilmiyorumkismile

2-3 yaprakmı kaynatıyosun cnm bide günde kaç kez ne kadar veriyosun?

ayy oda mı yaa elada öksürüyo bugün 5. gün ama geçmedi bizimkimafoldumben
balgamı var atamıyo oda hırıltı yapıyobilmiyorumkismile

aynen sole bı tutam atıyorum kaynatıyorum gunde bı defa ıcırıyorum ılık bı halde agzını yakmıycak kadar sıcak oluyo yanı ıkı gunede kendıne gelıyo cok kotuyse bırde tane karabıber atıyorum ıcıne bırtane kaynatırken ılaclardan daha cok ıse yarıyo

aynen sole bı tutam atıyorum kaynatıyorum gunde bı defa ıcırıyorum ılık bı halde agzını yakmıycak kadar sıcak oluyo yanı ıkı gunede kendıne gelıyo cok kotuyse bırde tane karabıber atıyorum ıcıne bırtane kaynatırken ılaclardan daha cok ıse yarıyo

tşkleropuyorumnanaktan
kaç kaşık vericez? bide tane karabiber yok evde toz olmazmı? yada hiç koymasam mı?

merhaba güzel ekim anneleri..bayanssulusmile
bende facebooktan burayı çok boşladım gibi geldi hemen gireyim dedim..inşallah herkes iyidir geçmişi okuyamadım ama sanırım üzgün annelerimiz var..herşey yoluna girer Allahın izniyle tek bebişlerimizi düşünelim boşverin gerisini..ben artık saldım hiçbirşeyi takmıyorum kafaya..:lepi:
kızlar bileniniz varsa ben geçen gün milupanın gece çayını aldım arkasında yazdığı gibi hazırladım sanırım ağır geldi egecim bütün gece afedersiniz kakasını yaptı bağırsakları fazla rahatlattı sanırım bu sefer çocuğum hiç uyuyamadı..dün gece çeyrek ölçek hazırladım şükür güzelde uyudu sabahta kakasını yaptı iki defa iyiydi yani..sizden kullanan varmı tavsiyeleriniz falanda varsa memnun olurum çokk..
herkes dikkat etsin bebişine sıkmayın canınızı lütfen..

Back
X