2009 Ekim Anneleri

Arkadaşım acaba doymuyormu benim bebişte bi ara öyleydi o sıra sütüm azalmıştı doymuyordu sanırım. şimdi düzeldi yorgunluk ve yemek düzeni sütü çok etkiliyo bence şöyle yap gece bir kere denemek için mama ver eğer uyursa sorun belli olur zaten.

yanıtın için teşekkür ederim bende aranıza yeni katıldım eğer sizde beni aranıza alırsanız beraber bu bebişleri büyütürüz .onlar dünyanın en güzel varlıkları...hepimiz için en değerli hazinelerimiz.bir gülücükleri yeter....

aybike ara ara bebeklerde böyle dönemler olabiliyor. istahi bile artiysa o sık sık emmerek senin sütümü cogaltir. Sen onu bol bol emzir bence sakın mama takviye yapma.
Almanyada güzel bir kitap vardi hafta hafta anlatiyordu hangi haftalarda hangi dönemlerde cocuklarda böyle gecis dönemleri oldgunu. Benimki cok huysuz oldugu zaman ben ögle yorumluyorum suan gene büyüme döneme girdi buda gecicek diye sabrediyorum. Orda güzel demleme emzirme caylari da var onlardan al burda cok pahali. Baktim milupa sallamalar burda 15 lira orda demlik olarak al bol bol icersin sonra.

kızlar merhaba;

bebişlerinize yoğurt vermeye başladınız mı.başladısanız nasıl mayalıyorsunuz ben bi türlü beceremedim de tutmuyo su gibi oluyo

Ben veriyorum canım. 4 ay bittiyse verebilirsin. hani meyve pürelerinin küçük kavanozları var ya ben onların içine mayalıyorum. Her gün bir kavanoz mayalıyorum. Serçe parmağını 7-8 sn sütün içinde tutabilecek, parmağın yanmacak kadar sütü ısıt. ( Burda sütün ısısı çok önemli. Bu ısıya dikkat edersen tutar yoğurdun. Zaten öyle market yoğurtları gibi olmuyor illaki sulu oluyor. )Sonra 2 tatlı kaşığı yoğurt koy karıştır. kavonozun ağzını kapa. oda ısısında , kalorifere yakın bi yerde 6-7 saat beklet. Bu kadar.

slm kızlar bişey soracam size cevaplarsanız sevinirim benim bebişim 4 aylık ve benim sütüm yetersiz olduğundan gece mama veriyorum.şimdide arada bir muz veya elme bir kaç kaşık yediriyorum çok seviyor yiyor.ama sizde bi sakıncası varmı yani erken mi???

4 ay dolduysa verebilirsin tatlım. Ben de veriyorum.

zeze şekercim bu hap zayıflamayada yardımcı oluyomu acaba yaaa sempatiksalakcinni

:roflol:ah zayıflatsa beni zayıflatırdı gülüm..kilomu söylemeye utanıyorum inan..saklıyuorum sır gibi herkesten..kilo aldırmasın da şimdilik önemli değil gerisi...

Ayyy bende deniyim cnm onu valla aynen bende süt yetiştircem die çöplüğe döndü midem ne ii denirse herşeyi yiyorum kilolar aldı başını gidiyo kaydirigubbakcemile3

eczanelerde satılıyo canım 5 lira sadece..sabah öğle akşam yemeklerden 15-20 dakka önce alıyosun..etkisini 7. günden itibaren gösteriyomuş..ne zamana dek kullancam dedim doktoruma 2,5-3 ay devam etceksin dedi ya haftaya randevumuz var yüz yüze gelince bi daha sorarım..

ha kızlar unutmadan KK da okumuştum yine, 500 gram balın içine 75 gram dövülmüş ısırgan tohumu koyup günde 4 tatlı kaşığı yemek de sütü artırıyomuş..ben ona da başladım...ama ısırgan tohumunun dövülmüşünü bulamadım,öyle yiyom:))

azmime hayranım doğrussucokacimcoook..bu kadar yeme içmeye nasıl azalır bilmiyom..benim eve temizliğe gelen kadının hala sütü geliyo:1shok:kadının liseye giden bi kızı,ortaokula giden oğlu var..önce inanmadım,çıkardı memesini bi sıktı koyu koyu süt!!doktora gitmiş,tahlilleri temiz çıkmış..bi de emzirmeye başlasam senden fazla sütüm gelir,zorda kalırsan emziririm demez mi:mymeka:sinir etti beni:oklava:

ha kızlar unutmadan KK da okumuştum yine, 500 gram balın içine 75 gram dövülmüş ısırgan tohumu koyup günde 4 tatlı kaşığı yemek de sütü artırıyomuş..ben ona da başladım...ama ısırgan tohumunun dövülmüşünü bulamadım,öyle yiyom:))

azmime hayranım doğrussucokacimcoook..bu kadar yeme içmeye nasıl azalır bilmiyom..benim eve temizliğe gelen kadının hala sütü geliyo:1shok:kadının liseye giden bi kızı,ortaokula giden oğlu var..önce inanmadım,çıkardı memesini bi sıktı koyu koyu süt!!doktora gitmiş,tahlilleri temiz çıkmış..bi de emzirmeye başlasam senden fazla sütüm gelir,zorda kalırsan emziririm demez mi:mymeka:sinir etti beni:oklava:

bende hayret ediyorum bazılarına.ben bir gün az yemek yesem yorulsam sütüm azalıyo hemen zayıflamak istiyorum ama nerde kilo alıyorum aksine yine süt az yine

evt diş çıkarırken çeneside kızarırmış :( salyadan zaten belirtileri 1 ay önceden başlarmış

slm kızlar benim kzım hala aç yaşıo malesef hiç bişi istemio dr u da babymix yoğurda başla dedi verdim bugün çok sevdi aa memeyi bırakıyo yaaa...

eee cıkcak tabi artik dislerimz. bizimde heryer ıslak sürekli boyunluk takıyorum. Bizimde biraz zor gecicek gibi geliyor. Simdiden cok huzursuz. Bide iki gündür uykusu gelince memede uyumak istiyor,önceden emzigini veriyordum yetiyordu.
sürekli degisiyorlar yaa

meraba kızlar bugun cok yorgunum yaaa omer dağhan uyumuyo... sureklı vızırdıyo uyutuyorum ıkı dk sonra uyanıyoo bayılmak uzereyım artık gece kac kez kalktı sabah 6 dada tamamen kalkıyo salya dız boyu sureklı kıyafet deıstırıyoruzzz off suan bıle ağlıyo kocam acıdı bana sallıyo ayagında yorgunluktanda ıyıce sutum kactı offffffffffffffff

yanıtın için teşekkür ederim bende aranıza yeni katıldım eğer sizde beni aranıza alırsanız beraber bu bebişleri büyütürüz .onlar dünyanın en güzel varlıkları...hepimiz için en değerli hazinelerimiz.bir gülücükleri yeter....

hoşgeldın hayatım ben kaçgundur 15 tatılden dolayı gıremıyorum aramıza yenı arkadaşlar katılmiş hepınız hoşgeldınız.bu okullar bı açılsada bende sızınle göruşebılsem.opuyorumnanaktan

merhaba kıslarr şükürler olsun oğluşum yatıyo ama ben saat 3 ten beri ayaktayımm çünkü hastayımm hem ishal oldumm hem gripp hemde başım ağrıyo tamm çıldırmaklık ne güzel uyumam gerekirken evde dolanıyorumm yaa şaka gibi....mafoldumben

selam kızlar günaydın ben ekim anne adayıydım ama eylüle doğum yaptım ve işe başladım aranızdayım artık ben kendim ekin anası olarak görüyorumopuyorumnanaktan

canımcımm iş başı yaptınmı senin kuzu erkenmi geldi canım ...

Back
X