2009 Ekim Anneleri

ay cok berbat bi günn. büyük kızım hasta,atesli ve kusuyor. Kücüklük desen miy miy.
Bide ben bu aralar cok sinirliyim hersey ve herkez beni asiri derecede sinir ediyor. Kimseyle görüsmek istemiyorum,herseye alıngan oldum yaa. Dogum sonrasi depr. simdi mi basladi ne ??? sempatiksalakcinni

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün benim doğum günümm oğlummm bana bu hayatta en büyük armağann opuyorumnanaktan

selina geçmiş olsunnn bol bol su içirmeyi unutma kızına opuyorumnanaktan

gizemcim sanada geçmiş olsun tabiii sendee ihmal etme bol sıvı....

ve Doğumgünün kutlu olsunnn opuyorumnanaktan

parti hazırlıyım delikafadulden
ptyconfetti3ds0pu.gif

Saluti&

birtday2tr.gif

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlarrr

anılımm kesimmi pastamı patlat kayısı sularını :roflol:

masa harika olmus ama hemen oturayımda bana da bir dilim pasta kesin. Gizemcim nice mutlu yıllara burdanda kutlayım seni a.s.

Sanada gecmis olsun. Kızım bronsit olmus antibiotik icicek.

sağolun kıslarr çok teekkür ederim şekerlerr allah meleklerimizle beraber sağlıklı bi ömür bize verir inş...

sanem tatlım seninki benim oğlanla birrr... aynı gün doğurmuşuz kıı...

eee cıkcak tabi artik dislerimz. bizimde heryer ıslak sürekli boyunluk takıyorum. Bizimde biraz zor gecicek gibi geliyor. Simdiden cok huzursuz. Bide iki gündür uykusu gelince memede uyumak istiyor,önceden emzigini veriyordum yetiyordu.
sürekli degisiyorlar yaa

canım yaa aynı durumdayız1 haftadır bende şimdi onu yazacaktım baktım aynı durum sendede varmış.memeye yapışık yaşıyoruz bir haftadır.dediğin gibi emziği verirdim uykusuna devam ederdi şimdi asla kabul etmiyo tekrar memeye almak zorunda kalıyorum.bide emse canıma minnet emmiyoda ağzında emzik gibi tutuyo.inşallah geçici bi süreçtir.

slm kızlar gizem cnm gecmıs olsun yaaa ınsan dogum gunundede hasta olurmu cnm ya sansa bak...
selına 79 cnm sanada gecmıs olsun ınsallah cabuk toparlar kızın... hımm bu arada gızem doğum gunun kutlu olsun anne olarak ılk gecırdıgın doğum gununde ne yapmayı dusunuosun bakalım

Back
X