2009 Ekim Anneleri

yok tatlım başlamadım çünkü gelişimi çok ii olduğu için drumuz tavsiye etmedi 6 aya kadar böle giderse sadece annesütü doraya vereceğim ben kaydirigubbakcemile2

gizemcim efeninde 4 ay öcesine kadar gayet iyiydi gelişimi her ay 1,100 kilo alıyordu fakat ben işe başlayınca sürekli emmediği için sütüm azaldı 200 cc falan çıkıyo mecburen mama takviyesine başladık artık benim sütümle doymadığı içinde ek gıdalara başlattı doktor evde olabilseydim ne güzel olurdu ama 4 ay ek gıdalar için normalmiş.bizede çok fazla vermeyin zaten kilolu iyice şişer dedi temkinli davranıyoruz dora kaç kilo oldu

kızlaarr..eylül anneleriyle ağustos annelerinde hamile warmışş..aman dikkaatttt

kızlaarr..eylül anneleriyle ağustos annelerinde hamile warmışş..aman dikkaatttt

demee yaabilmiyorumkismile ben hala olmadım:kedi:
5 ay sonra bi tane daha doğururmuşumsırnaşık şey nasılsa göbikde varkafamçokkarıştı

gizemcim eşinle oğluşunla mutlu yıllara.s.

demee yaabilmiyorumkismile ben hala olmadım:kedi:
5 ay sonra bi tane daha doğururmuşumsırnaşık şey nasılsa göbikde varkafamçokkarıştı

he büyürler kardeş kardeşş:)) tööbe delimm sus ağzını hayra istediğin herhangi biyerini de bayıra aç mümkünse:)))

bende olmadım daha..

ay zuzum gelmis coktandir görmüyordum özlemisim
zuzum nasilsin zillin nasil?

aybikiimmopuyorumnanaktan iim şükür küsüşüyorus zillimnen bugünlerde sık sık edepsiz biraz ağlatıyo anasını:)) şuanda kuduruk kuduruk gülüp oynuyo koltuğun üstünde sölediklerimi yalanlarcasına:)))

sen nasısın alya kuzusu nası??

selam kızlar ben geldim
kac gundur yoktum akrabaları dolaşmaya gitmiştik gidiş o gidiş havalar bozdu bizde bi turlu eve gelemedik
3 günlügüne gitmiştik 1 hafta kaldık
evimi özlemişim bea

he büyürler kardeş kardeşş:)) tööbe delimm sus ağzını hayra istediğin herhangi biyerini de bayıra aç mümkünse:)))

bende olmadım daha..

sırnaşık şey
kuşum sen 40ından sonra olmuştun ama yanlış hatırlamıyosam ben hiç olmadım:1no2:

sırnaşık şey
kuşum sen 40ından sonra olmuştun ama yanlış hatırlamıyosam ben hiç olmadım:1no2:

2 gün filan sürdü kahwerengi lekelenme şeklinde..4 hafta sonra bidaa aynı şekilde..soora yok..onları da adetten saysammı bilemedim yanim..

weee berra ciyaklarr zuzuda kaçarrr.öptük teyzoşlarr

merhaba cuvcuvlerr aklinialirimsmile
yaf bizim kiz sanirim yabani oldu sempatiksalakcinni evde surekli ikimiz variz.annemler gelince ya da biz gidince kalabalik bi eve surekli aglio susmuyo ama.evde yalnizken oyle bi durum yokbilmiyorumkismile gecen annemlerde okadar cok agladiki hasta sanip acil dr ye goturduk biseysi yok dedi :ecrin_bebek: kalabalik istemio sanirim yaa napicam ben kendini parcalio resmen

merhaba cuvcuvlerr aklinialirimsmile
yaf bizim kiz sanirim yabani oldu sempatiksalakcinni evde surekli ikimiz variz.annemler gelince ya da biz gidince kalabalik bi eve surekli aglio susmuyo ama.evde yalnizken oyle bi durum yokbilmiyorumkismile gecen annemlerde okadar cok agladiki hasta sanip acil dr ye goturduk biseysi yok dedi :ecrin_bebek: kalabalik istemio sanirim yaa napicam ben kendini parcalio resmen

ya ben de tam tersinden şikayetçiyim kucaklayan herkeste susuyo ayrıca beni istemiyo galiba beni tanımıyo daha

sizinkiler belirgin şekilde sizi tanıyor mu

selam kızlar ıkıgÜndÜr ev ıŞınden gıremıyom nete nasılsınız bız Çok ıyıyız mınık caadım babasının Çıkardıgı her sesı taklıt erdıyo ya 1yaŞında bebekler bıle zor ederken ŞaŞakınlıkla ızlıyoz maŞallah gırtlaktan sesler Çıkarıyo babası gıbı korkutuyo bızı :) kendınce

Back
X