2009 Ekim Anneleri

öleee işteee:çok üzgünüm:
olumunekankayizsmile

çatlaklar doğumdan sonra malesef çıktı ewet..şaka ypıorum kuzum çok farklı sayılmam..göbeğim kıyafetten filan çıkmıyo da genl olarak bi pofidiklik war işte..:)) bide göğüslerim zaten büyüktü şimdi düğmelenmiyo hiçbişeyim..ne giysem ben burdayım dio deli oluyorum

evet zuzucum biz de kullanıyoruz demir ilacı. günde 6 damla. kakasını katılaştırıyo evet kakayı yaparken zorluyo çocuğu biraz. ek olarak A-C-D vitamin damlası kullanıyoruz bi de.
meywesuyuyla wermek gerekebiir katılaşırsa çok..elma suyuna damlatır weririzz

arzu sevindim.masallah kilo ve boy süper. benim minik kusum daha hala 6000 olamadi ve boy 59 mafoldumben hic ablasina cekmemis bu cocuk yaaaa. aynı anne ,aynı süt ama yok cocuk kilo almiyor :umursamaz:

bu göbek catlak muhabeti olmasin artik.bende hepsiiiiiiiiiii var göbek,sarkık göbek,catlak ne istersen var bende amannnnnnnn bosver mayo giycem korseli kim görcek catlakları kaydirigubbakcemile2. kilo desen hepsiiiii bende daha ne olsun zemuszemus

almıştır annesi kilo,çok olmadımı kontrole gideli sizin?

ay bu çatlakları sormayın üst bacakları unutmuşum bebe yağı sürmeyi... içler acısı :( allahtan baldırın iç tarafında kalıyor... kilo deseniz bende de hala kilo göbek neyin hepisinden var :roflol: bu yaza kadar nasıl gider bilemiyorummmmm puufffffffffffffff mafoldumben

ayy biz devit dışında bişey kullanmıyoruz, dr mu veriyor bu damlaları? ctesi gittik bize bişey vermedi...

endiselenme bize de vermedi eyvahedigeldismile
6.aydan once demire baslamicakmisiz.ama ek gidaya baslayin dedi yavastan.sonradan cok zor oluomus.zaten denizin kilo alimiz azdi.hos ek gidayi da istemio ama napalim bilmiyorumkismile

bende dun spiral taktırdım gıtmısken oğlumuda tartırıp olcdurdum 8 500 olmus 67 cm bu cocuk hızlımı kılo alıyo yaa obez olcak dıye korkuyorum

catlaklariniz ne durumda.yani rengi acildi mi? siliklesti mi?yoksa eski kirmiziliginda ve eski boyutunda mi?acil cevap

Kızlaarrr
3 gecedir yiğit uyumuyo,çok zorluyo beni
3-4ü buluyo hep.napc bennn bilmiyorumkismile
havada çok güzel oğlumla markete gittik geldik açıldı biraz..

canım dışarı çıktıya rahatlamıştır belki ceydada 2 gecedir doğru düzgün uyumuyordu onu dün yeşilköy pazarına götürdüm gece 9 saat hiç uyanmadan uyudu kaydirigubbakcemile3

aylardır emzik alması için ne taklalar yaptığım bebeğim şimdi bütün gün ağlamasının sonucunda calpole batırıp verdiğim emziği yarım sattir şapır şupr emiyor hatta düşünce mızırdanıyor meğer ne emzik delisiymiş ama korkuyorum memeyi bırakmaz değilmi

arzu ek gida ne zman baslicakmısın 6 aydan sonra mi? merak ettim. yok yaa biz gecenhafta gittik.

bengücüm bu sefer reha beye götüremedim zübeyde hanıma götürdüm orada yonca hanım var o baktı... elma,havuç suyu birkaç kaşık verebilirsin ,6 aydan sonra da ek gıdaya başlarsın dedi ( yoğurt felan ) reha beye 21'inde gideceğim o zaman tekrar ona soracağım... bugün gelir gelmez iki mama kaşığı elma suyu verdim çok hoşuna gitti alkisalkisalkis umarım böyle devam eder :)) daha önümde 10 gün var o yüzden çok vermeyi düşünmüyorum...

sizin niye böyle oldu canım yaa... alması gerekirdi o zamanda biraz...dr'la konuştun mu?

aylardır emzik alması için ne taklalar yaptığım bebeğim şimdi bütün gün ağlamasının sonucunda calpole batırıp verdiğim emziği yarım sattir şapır şupr emiyor hatta düşünce mızırdanıyor meğer ne emzik delisiymiş ama korkuyorum memeyi bırakmaz değilmi

hiç sanmıyorum canım bırakmaz memeyi benim kızım 3, gününden itibaren emzik ağzında ama sadece emiyor canım ohh bulmuş eğlencesini hadi gözünaydın

evet gülican gündüz uykulari baya azaldi belirgin bi sekilide hemde
¨gece de bir iki gün cektirdi ama sanki dünden beri daha iyyiz

Gülican çok sıkıntı olmuosa verme cnm..
Benimkide bi ara öyleydi gece güzel uyrdu gündüz uyumazdı..
şimdide gündüz baya düzeldi ama 2-3 gecedir sapıttı iyice,4den önce uykuya dalamıyooo:delphin:
mahvolduk eşimle..gece eşim kucağnda sallıo bi ara ee ee eeee yapdı,yiğit de başladı ee eeee eee kaydirigubbakcemile3 koptk gece yarısı ikimizde sempatiksalakcinni
zar zor daldu uykuyaa,bide ben gribim fazla almak istemiyorm kucağımaa.
Allahtan eşim öğlen gidio işede gece yardım ediyo..

Demekki bu böyle bir geçiş aşaması huyları değişiyor. Bizimkide bi kaç gün gece uykusunu bırakmıştı. Şimdi de gündüz 40 dk.dan fazla uyumuyo ve sürekli uykusu var mızıldama modunda, benimde uyutmaya çalışmaktan belim kopuo. :bbo:
Neyse yine de gece uyusunlarda. O ilk haftaları hatırlamak bile istemiyorum eyvahedigeldismile

doktora sormadan kullanmıycam zaten..cmts bi gidelim sorcam..günde 9 damla dedi..kabız yapabilir dedi...

Canım bize de demir damlası verdi dr. 4 aydan sonra her kilo için bir damlaymış. Yani 9 kiloysa 9 damla verilmesi lazımmış...

hiç sanmıyorum canım bırakmaz memeyi benim kızım 3, gününden itibaren emzik ağzında ama sadece emiyor canım ohh bulmuş eğlencesini hadi gözünaydın

ay sorma valla mutlumuyum değilmiyim bilmiyorum bende bir garibim lakin doktorumuz şiddetle karşıydı. Şu anda uyuyor ve emzik hala ağzında ne fatoşlar kaldı denemediğim ne reçeller kaldı batırmadıığım nasip bugüneymiş yalancı emzik koleksiyonu yaptım bir nuk almadım hepsini denedim sadece aventi aldı babasına söledim biraz burun deliklerini kapatıyor avent daha küçük kenarlı olan varsa alsın diyee. İşallah emmesinde problem olmazzzbilmiyorumkismile

inşallah emmesinde sorun olmaz ama ben sanmıyorum
canım benimki 3. gününde aldığı için dr sordum kilo alımında bir sorun yoksa emzik emmesinde bir sorun olmaz dedi .
ben sadece nuk aldım onuda aldı zaten hiç itiraz etmedi ama bizdede şöyle bir sorun var kızımın yanakları tombiş olduğu için emzik iz yapıyor kenarları dışa doğru bir emzik bulamadım bende

Back
X