2009 Ekim Anneleri

ben korkuyorum canım nazardan falan sütüm anca yetiyor mama veriyorum diye ufak yalanlar söylüyorum ne yapayım korkuyorum benim annemin sütü gitmiş emziren bir kadına gitmişler tabi annemin göğsü taş gibi sert süt dolu sabahında süt azalmış sonuç 3 ay anne sütü almışım bunu hiç unutmam

yaa bende mi emzirmesemm o gün ide hastanede sordular neyle besliyorsun diye bide demexz miyim sadece anne sütü sabahına paramparça yaa desene demi mama yla karışık süt veriyom diye hiç kafa yok bende canan cım

Tatlım tabiki nazar değmiş olablir..Kimsenin yanında emzirme tabi mecbur kalmadıkça..Bende buna dikkat ederm çok..şükür bi azalma vs.olmadı hiç..
Ama ıslak kalmş da olabilirmi? GEce sütün filan aktıysa,o yüzdende hemen çatlıyo..

günaydın kızlar,

bir tanıdığımdan duydum dereotu sütü çok arttırıyomuş bugün aldım bir demet akşama kadar bitiricem bakalım sonuç nasıl olcak

kızlarr bişiy sorucammm..şimdik ben sbh kuzunun damağına bakıyodum..altta diş yerinde tam 2 çizgi war çıkıcak dişlerin yerinde yanyana..eskiden berimi war bilemiyorum ama olsa farkederdim..yerleri belirmiş gibime geldi..bide siz bakın bakalım...boşa hawaya girmiyim:))

günaydıınnn..iim yasemin sen nasısınn...
ii cnm ne olsun başladık işe yavruşumu çok özlüyorum vallabilmiyorumkismile
kızlarr bişiy sorucammm..şimdik ben sbh kuzunun damağına bakıyodum..altta diş yerinde tam 2 çizgi war çıkıcak dişlerin yerinde yanyana..eskiden berimi war bilemiyorum ama olsa farkederdim..yerleri belirmiş gibime geldi..bide siz bakın bakalım...boşa hawaya girmiyim:))

akşama bakarım zuzum sanki benim oğlanında ağzında var gibi geldi akşam bana ama gidince bakarımmhihoyyyt

günaydın kızlar...
zuzum bizim iki çizgi on gündür felan var ve dediğin gibi yerleri belli oluyor herhalde... yazık zaten elleri hep orada... sanırsam önümüzdeki ay başlarız dişlere :ecrin_bebek:

aynı izler benim kızımda da vr canım dün fark ettimm ayyy bunlarr gün geçtikçe daha da büyüyorlaarrrrr hihoyyyt

ii cnm ne olsun başladık işe yavruşumu çok özlüyorum vallabilmiyorumkismile

akşama bakarım zuzum sanki benim oğlanında ağzında var gibi geldi akşam bana ama gidince bakarımmhihoyyyt

Allah kolaylık wersin cnm..özlersin tabi ay..olumunekankayizsmile

günaydın kızlar...
zuzum bizim iki çizgi on gündür felan var ve dediğin gibi yerleri belli oluyor herhalde... yazık zaten elleri hep orada... sanırsam önümüzdeki ay başlarız dişlere :ecrin_bebek:
çiçeem yawruş nası oldu..önceden yoktu ama demi yeni çıktı bunnar..
aynı izler benim kızımda da vr canım dün fark ettimm ayyy bunlarr gün geçtikçe daha da büyüyorlaarrrrr hihoyyyt
kaydirigubbakcemile5

kıslar analık ödemesi alan var mı acaba ne kadar aldınız ne evraklar verdiniz

zuzum öksürüp duruyor yaaa... doktor şurup verdi zor bela yarısı içeri yarısı dışarı içiyossss....yoktu canım önceden o çisgiler :)

zuzum öksürüp duruyor yaaa... doktor şurup verdi zor bela yarısı içeri yarısı dışarı içiyossss....yoktu canım önceden o çisgiler :)

kıyamam ay..hemencik iileşsin iişallah..
yaşasınn inciler gelio desenezemuszemus

inşallah canım... evet inciler geliyoda bakalım memişler ne olacak... şimdiden bizim eşşek ısırıyo diş yokken,geldilermi yandık :olmaz:

inşallah canım... evet inciler geliyoda bakalım memişler ne olacak... şimdiden bizim eşşek ısırıyo diş yokken,geldilermi yandık :olmaz:

ay ewet damağıyla sıkıştırınca bile çok acıyo..gerçi ben silikon uç kullanıyorum ama emerken sıkıştırınca onla bile çok acıyo..siz hepten yandınız:)))

kızlar bu ekim anneleri başlığı sohbet için mi yoksa sorunlarınızı mı paylaşıyorsunuz? ben sorunumuzu yazdıma ama sadece bir kişi ilgilendi. ya da birçoğunuz samimisiniz burada gün içinde neler yaptığınızı paylaşıyorsunuz diye düşündüm

eyvahedigeldismile
gerçi emsinlerde dayanırız anacım n'aapalım mafoldumben

kızlar bu ekim anneleri başlığı sohbet için mi yoksa sorunlarınızı mı paylaşıyorsunuz? ben sorunumuzu yazdıma ama sadece bir kişi ilgilendi. ya da birçoğunuz samimisiniz burada gün içinde neler yaptığınızı paylaşıyorsunuz diye düşündüm

canım ben görmedim sorunu,eğer olabilirsem yardımcı olmaya çalışayım

selam güzel bayanlaropuyorumnanaktan
çok güzel bi gün kardeşim dağıtım iznine geliyo usta birliğide ankaraya düştü :sm_cool:

Back
X