- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım fakat diğer topiklerde sormanın daha iyi olduğuna karar verdim. burada kendimi sohbeti bölmeye çalışan 3. kişi gibi hissediyorum. yine de sağol.canım ben görmedim sorunu,eğer olabilirsem yardımcı olmaya çalışayım
elalım hadi gözünüz aydın...ankarada nereye düşmüş,iyi bari ya çok sevindim hihoyyyt
ooh çok iyi maşallah,rahat eder o zaman...![]()
inşallah cnm nasıl biyer bende bilmiyorum ama rahattır umarım, gerçi fazlada rahat etmesin anlasın hayatı:1rolleyes:
merak etme anlar ablası,hele bide evlensin çoluk çocuğa karışsın bak nasıl anlayacak kaydirigubbakcemile3 biz nasıl anladık sempatiksalakcinni
güzel yerdir canım ordu evleri rahat eder merak etme :1hug:
kızlar bu ekim anneleri başlığı sohbet için mi yoksa sorunlarınızı mı paylaşıyorsunuz? ben sorunumuzu yazdıma ama sadece bir kişi ilgilendi. ya da birçoğunuz samimisiniz burada gün içinde neler yaptığınızı paylaşıyorsunuz diye düşündüm
:ecrin_bebek:eyvahedigeldismile
gerçi emsinlerde dayanırız anacım n'aapalım mafoldumben
selam güzel bayanlaropuyorumnanaktan
çok güzel bi gün kardeşim dağıtım iznine geliyo usta birliğide ankaraya düştü :sm_cool:
sağol canım fakat diğer topiklerde sormanın daha iyi olduğuna karar verdim. burada kendimi sohbeti bölmeye çalışan 3. kişi gibi hissediyorum. yine de sağol.
Sağlık ocağına götürdüm bu sabah kuzumu kızlar,gece yine 4ledik..
Peditusu verme dedi dr.ilaç vermicem çok ufak daha dedi -tatlicadiarzu-
calpol ver sadece bugün 3 kere,ağrısı var muhtemelen ondan uyumuyo dedi -tatlicadiarzu-
benim pek içime sinmedi ama :umursamaz:
asker ziyaretine gel deryaaamm elamlaa :dance:
mayısta ordayız cnmdelikafadulden
havada güzel olur inşallah gezeriz süper olurhihoyyyt
Sağlık ocağına götürdüm bu sabah kuzumu kızlar,gece yine 4ledik..
Peditusu verme dedi dr.ilaç vermicem çok ufak daha dedi -tatlicadiarzu-
calpol ver sadece bugün 3 kere,ağrısı var muhtemelen ondan uyumuyo dedi -tatlicadiarzu-
benim pek içime sinmedi ama :umursamaz: