- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
- 363
fıstığım uyandı öpüldünüzopuyorumnanaktan
yeriimmmzemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt tatlım yaa malesefff mafoldumben
Fazla üstünde durmadım ilaç kullanmamak için ama bakdım olcak gibi deil..
götürdüm oda calpol ver dedi.bilmiyorum içime sinmedi nedense,tıkalı burnu dedi sadece.gifrer ver dedi bide.ama oğlanın burnu alıyo fışır fışır sempatiksalakcinni aslında akması iyi die biliyorum ben,yani kendimden yola çıkıyorum aslında..:bbo:
:smiley-cool::hooray::hooray::hooray:
kaydirigubbakcemile5çiçeeme katılıyorumm...
ps: bizde kullanmıyıruz bilemiycim..bi dönem aptamil kullanmıştık..
:kedi:
işte örnek topic insanıvereliniortak
kızzz ben şeymayı orada da pek göremedim CADIARZUAyırak :lepi:
Valla facede grup açılınca burayı ihmal ettiler,
bi zamanlar bi şeyma vardı nerelerde acebaaaa sempatiksalakcinni:hulya:
topic sessizleştikçe herkes kaçtı..toplaşsak eskisi gibi..
arada eylülcülere bakıyoum ohh süperler herkes orda..komşuyu röntgenler gibi hissediyorum sırnaşık şey
gifrer bende kullanıyom ama hiiiç sevmiyor haklı da çocuk... akması iyi tabii canım akmaması kötü
:smiley-cool:
kaydirigubbakcemile5
:kedi:
kızzz ben şeymayı orada da pek göremedim CADIARZU
görüşürük elammmm
delüüüüüüüü :roflol:
canım 48 saat diye biliyorumbişemi oldu aceba şeymaya CADIARZU
He cnm gifreri benimkide sevmiyo..
Bide sen bi açdığını kaç gün kullanıyosn ??CADIARZU
ya biri bana ticker yapsın beceremedümm öfff ela duymasınnn :kedi:
kıslar napıyonuz bakalım oğluşum bensiz banyo yapcak offffffffffffff
kızlar ben 2010 ekım annelerı topıc ınden gelıyorum. bı sorum olacak yasayan var mı dıye. oktora bugun ıkıncı kez gıttım. oncekı kan degerım beta hcg de 178,65 dı bugun 2000 lere cıkması gerekıyordu. yalnızca 878 e cıkabılmıs ve doktorum bu hafta bebegını kaybedebılırsın dedı. buyuk ıhtımalle ama duzelebılır de dedı. salı gunu mutlaka gel dedı. sızce bebegımı gercekten kaybeder mıyım?![]()
bol bol dinlen ve strese girme.rahat ol.umarim sorun cikmaz.bebegini saglikla kucagina alirsin
kızlar ben 2010 ekım annelerı topıc ınden gelıyorum. bı sorum olacak yasayan var mı dıye. oktora bugun ıkıncı kez gıttım. oncekı kan degerım beta hcg de 178,65 dı bugun 2000 lere cıkması gerekıyordu. yalnızca 878 e cıkabılmıs ve doktorum bu hafta bebegını kaybedebılırsın dedı. buyuk ıhtımalle ama duzelebılır de dedı. salı gunu mutlaka gel dedı. sızce bebegımı gercekten kaybeder mıyım?![]()