2009 Ekim Anneleri

inşallah melegin sana tutunur ve bugünleri atlatırsınız canım benim şifa diliyom bebeginle sana inşallah tutunur sımsıkı annesineee stresten uzak dur cnmm sana stres vercek kişilerden uzak kal

teskkurler kızlar. hayırlısı olsun artık ne dıyım. aglamak fayda etmıyo beklemekten baska yapacak bısey yok.

canımmmm melğini inş. sağlıla al kucağına ağlama annesi allahın izniyle tutuncak kuzun sana

ben berbatım ....... 3 haftadır kaynanm görmişti sinirlenmiştim sonunda gittim 1 haftda kaldım ama off o kadar moralim bozukki o kadar uzun ki anlatamıyorum bile eşimle aram bozuk konuşmuyoruz o 1 hafta işkence ana oğul asık surat kızlar berbat bi durumdayım nefret ediyorum herşeyden bıktım usandım.. iyiki oğlum var o da olmasa...............

Evet ya ben de bu konuyu çok merak ediyorum. Benimkini bıraksam kalkıp gidecek:) Çok hevesli; ama daha çok küçük. Salı günü 4 ay olacak. Acaba ne zaman oturtabiliriz ki? Her yerde farklı diyor.

tvde bi doktor, 5. ayda destekli, 6. ayda desteksiz oturtmay başlaybilirsnz dedi. çok geç gibi geldi bana bir an önce destekli oturtmak istiyrm ben

gunaydın iyi pazarlar

veeeeeeeeeeeeeeee sevgililer gununuz kutlu olsun annişler

evet sevgililer gününüz kutlu olsun güzel annisler :))

benim doktorum 5 ayda destekli 6 aydan sonra desteksiz oturabilir ama suan kucaginda kendi oturyorsa az az oturabilir dedi. Zaten kızım kucagta kendi oturuyor. Cok uzun degil biraz birakıyorum.

canım çok sıkkın..şikayet etmek istemiyorum,Allahım beni yawrumla imtihan etmesin ama zaten gazı kusması kucakçılığı yüzünden zor bi bebekti iyice zorlaştı son bi haftadır filan..sürekli ciyak ciyak etinden et koparıyosunuz sanki..uyutmak zor..emiyo emerken oyun yapıyo elli kere çıkarıyo ağzından yuttuğu hawa cabası..doydu diyorum bırakıyorum gene bi aranmalar bi ihi ihi ağlamaklı sesler..al kucağa bitti..biara altını soyunca bi yrm saat filan kendi kendine takılıyodu..artık o da bi işe yaramıyo..sıkılıyomu ne bilmiyorum sürekli ağlama modunda..gece saat başı çığlık atıyo koşup emziği weiyorum bazen dalıyo..dalmassa emziriyorum..bu da yeni çıktı bikaç gündür..bide doktor az kilo almış dedi ona cnm sıkıldı..63 cm boyu 7,5 kilo olması lazımmış enkötü 7..ama berra 6,5 kilo..15 gün sonra gel kilo artışını beğenmessem mama wercem ek gıda diil dedi..şekerli şeyleri çok tüket dedi..sütün war ama kilo aldırmıyo dedi..şişcem iicene:) son ay çok az kilo almış..ooyy oyy..babası mutfakta aspiratörü açtı kucağında geziyo uyutmak için..herseferinde böyle.ayakta sallamaya alıştırıym dedim başını yastığa koyduğun an deliriyo çığlık çığlığa kıpkırmızı ağlıyo..diş miş yokmuş daha ona buluyodum yeni modunu..

anılcım tam anlamadım ama daraldıını anladım..ne diim gülümm sakinn..sanki ben olabiliyomuşum gibi..

psikolojim rezalet..bi hafta içinde oldum böyle..ilk günlere döndüm..tahammülsüz depresyonda hep gergin hep sinirli..heryerim çok ağrıyo..fıtığım azdı kudurdu öne eğik yürümeye başladım..Allahım kolaylık wersin bize..kuzuların da kuzu gibi olmalarını diliyorum..

Back
X