Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba;
kızımın ameliyatı cuma bugün gerçekleşti.Allaha şükür sağsalim atlattık. başarılı bi operasyon geçirdi.benim ve kızım içinde zorlu bi gün.kendi ellerimle teslim etti onu gidişini anlatamam çok kötü oldum. anneme sarılıp saatlerce ağladım. tam 2.5 saat sürdü ameliyatı. zaman bi türlü geçmek bilmedi.ameliyat kapasında çıkana kadar onu bekledim.ve sonunda ameliyatı bitti. bizi içeri aldılar kızım kendine gelmişti. başında iki hemşire susturmaya çalışıyo nasıl ağlıyo onu gördüğüm an elim ayağım boşaldı hemen kucağıma aldım susturmaya çalıştık eşimle beraber.ve ameliyat sonrası kızım gözlerime içine bakıyo sanki niye beni verdin bıraktın diye bu hala devam ediyo. kimsenin kucağında durmuyo hep beni istiyo.şimdi çok korkuyo uykudan sıçrıyarak uyanıyo. hep yanında istiyo beni. yemek vermemizde başka bi olay 3 kişi anca verebiliyoruz. bi gün sadece meyvesuyula beslendi yavaş yavaş mamasına başladık. kaşıkla besleyebiliyoruz sadece. dudaklarında bantlı hala biri tutuyo biri yediriyo birimizde dikkatine bi yere çekmeye çalışıyoruz.çok zorlu günler geçiriyoruz.Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
şuan ilaçlarla yatabiliyo şurupları fitilleri çok ağır ilaçlar boş boş bakıyo sadece. kollarını bağladık dudağına götürmesin diye. onu öyle görünce çok üzülüyorum ama bunlarda geçicek diye teselli ediyorum kendimi.1.5 yaşında damak ameliyatımız var o dahada zorlu Rabbim onuda sağsalim atlatmamızı sağlar inşallah.
merhaba;
kızımın ameliyatı cuma bugün gerçekleşti.Allaha şükür sağsalim atlattık. başarılı bi operasyon geçirdi.benim ve kızım içinde zorlu bi gün.kendi ellerimle teslim etti onu gidişini anlatamam çok kötü oldum. anneme sarılıp saatlerce ağladım. tam 2.5 saat sürdü ameliyatı. zaman bi türlü geçmek bilmedi.ameliyat kapasında çıkana kadar onu bekledim.ve sonunda ameliyatı bitti. bizi içeri aldılar kızım kendine gelmişti. başında iki hemşire susturmaya çalışıyo nasıl ağlıyo onu gördüğüm an elim ayağım boşaldı hemen kucağıma aldım susturmaya çalıştık eşimle beraber.ve ameliyat sonrası kızım gözlerime içine bakıyo sanki niye beni verdin bıraktın diye bu hala devam ediyo. kimsenin kucağında durmuyo hep beni istiyo.şimdi çok korkuyo uykudan sıçrıyarak uyanıyo. hep yanında istiyo beni. yemek vermemizde başka bi olay 3 kişi anca verebiliyoruz. bi gün sadece meyvesuyula beslendi yavaş yavaş mamasına başladık. kaşıkla besleyebiliyoruz sadece. dudaklarında bantlı hala biri tutuyo biri yediriyo birimizde dikkatine bi yere çekmeye çalışıyoruz.çok zorlu günler geçiriyoruz.Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
şuan ilaçlarla yatabiliyo şurupları fitilleri çok ağır ilaçlar boş boş bakıyo sadece. kollarını bağladık dudağına götürmesin diye. onu öyle görünce çok üzülüyorum ama bunlarda geçicek diye teselli ediyorum kendimi.1.5 yaşında damak ameliyatımız var o dahada zorlu Rabbim onuda sağsalim atlatmamızı sağlar inşallah.
merhaba;
inşallah emmesinde sorun olmaz ama ben sanmıyorum
canım benimki 3. gününde aldığı için dr sordum kilo alımında bir sorun yoksa emzik emmesinde bir sorun olmaz dedi .
ben sadece nuk aldım onuda aldı zaten hiç itiraz etmedi ama bizdede şöyle bir sorun var kızımın yanakları tombiş olduğu için emzik iz yapıyor kenarları dışa doğru bir emzik bulamadım bende
Sağlık ocağına götürdüm bu sabah kuzumu kızlar,gece yine 4ledik..
Peditusu verme dedi dr.ilaç vermicem çok ufak daha dedi -tatlicadiarzu-
calpol ver sadece bugün 3 kere,ağrısı var muhtemelen ondan uyumuyo dedi -tatlicadiarzu-
benim pek içime sinmedi ama :umursamaz:
kızlar ben 2010 ekım annelerı topıc ınden gelıyorum. bı sorum olacak yasayan var mı dıye. oktora bugun ıkıncı kez gıttım. oncekı kan degerım beta hcg de 178,65 dı bugun 2000 lere cıkması gerekıyordu. yalnızca 878 e cıkabılmıs ve doktorum bu hafta bebegını kaybedebılırsın dedı. buyuk ıhtımalle ama duzelebılır de dedı. salı gunu mutlaka gel dedı. sızce bebegımı gercekten kaybeder mıyım?![]()
Slm kızlar uzun bı aradan sonra yenıden merhaba...benım sİzden bİ rİcam olacak kadınlar kulubu yardım meleklerı bolumunde bı kac tane hamıle bayan var zor durumda bebek kıyafetı ve hamılelıĞe İhtıyacı olan onları okuyunca hemen aklıma sİzler geldınız ekım annelerı cok duyarlıdır dedım emınım bı el atacaksınız Şİmdİden hepİnİze tesekur ederım topİk acmayı bıılmedıgım İÇİn burdan duyurdum kusura bakmayın sİzİ ve bebeklerınİzİ ÖpÜyorum....