merhaba;
kızımın ameliyatı cuma bugün gerçekleşti.Allaha şükür sağsalim atlattık. başarılı bi operasyon geçirdi.benim ve kızım içinde zorlu bi gün.kendi ellerimle teslim etti onu gidişini anlatamam çok kötü oldum. anneme sarılıp saatlerce ağladım. tam 2.5 saat sürdü ameliyatı. zaman bi türlü geçmek bilmedi.ameliyat kapasında çıkana kadar onu bekledim.ve sonunda ameliyatı bitti. bizi içeri aldılar kızım kendine gelmişti. başında iki hemşire susturmaya çalışıyo nasıl ağlıyo onu gördüğüm an elim ayağım boşaldı hemen kucağıma aldım susturmaya çalıştık eşimle beraber.ve ameliyat sonrası kızım gözlerime içine bakıyo sanki niye beni verdin bıraktın diye bu hala devam ediyo. kimsenin kucağında durmuyo hep beni istiyo.şimdi çok korkuyo uykudan sıçrıyarak uyanıyo. hep yanında istiyo beni. yemek vermemizde başka bi olay 3 kişi anca verebiliyoruz. bi gün sadece meyvesuyula beslendi yavaş yavaş mamasına başladık. kaşıkla besleyebiliyoruz sadece. dudaklarında bantlı hala biri tutuyo biri yediriyo birimizde dikkatine bi yere çekmeye çalışıyoruz.çok zorlu günler geçiriyoruz.Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
şuan ilaçlarla yatabiliyo şurupları fitilleri çok ağır ilaçlar boş boş bakıyo sadece. kollarını bağladık dudağına götürmesin diye. onu öyle görünce çok üzülüyorum ama bunlarda geçicek diye teselli ediyorum kendimi.1.5 yaşında damak ameliyatımız var o dahada zorlu Rabbim onuda sağsalim atlatmamızı sağlar inşallah.