2009 Ekim Anneleri

Denk gelemedik bak bi türlü. Şimdi de sen çıkmışsın. benneyaptımki
Naptın arabayı kullanabiliyomusun, ozan duruyomu arkada. Havalar da düzeliyo bekliyoss artıkın buyrunnnnnnnnn

Ben de 6 ay bitince kendi saçımın üstüne normal boyayla açtırarak balyaj gibi bişiyler istiyorum. Bkalım becerebilirlerse. Ama oreale cesaret edemiyorum bi de saçımı da çok yıpratıy, zaten yarısı döküldü :umursamaz:

Başınız saolsun canım....
Ankara'ya gelmişken keşke buluşma düsenleseymişiz, hem kaynanayı daha az görürdün kaydirigubbakcemile3

sağol gülicim:1hug:
bende çok isterdim de kociş bıdıbıdı ederdi kesin, cuma öğlen ordaydık pazar sabah yola çıktıkakannehir
mayısta gelcez tekrar 10 gün falan kalcaz o zaman, zuzuylada buluşcaz ozaman bi organizasyon yaparız tatlım kısmetseopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız ya benim kızım uyanıkken mama hiç istemiyo kabul etmiyo ayağıma alıp saalıyom uyurken içmek ve kalkarken içmek istiyo gözlerini açınca hiç istemio napıcam ben ya...

elalımm başınız saolsun cnmm...
bable geçmiş olsun sizede..bişiyi yok iişallah yawruşun..

feci bi başağrım war..kocim de yok 2 gecedir mesaiye kalıyo..eskiden de arada yalnız kalırdım hatta bekarken yalnız yaşıodum ama şimdi daha bi tuhaf oldum kızımla..ewli olup hatta çocuklu olup asker yolu gözleyenlere Allah kolaylık wersin..garip hissediyo insan..

bircan kolay gelsin sanada walla hiçbi fikrim yok cnm..

nurefsannn adını görüyorum aşşada..oldunda geldinmi cnm ameliyatını..nasılsınn

Bable Allah korusun cnm bundan sonra iice dikkatli olmak lazım malum ne zaman ne yapacakları belli olmuyo kuzuarın artık :Saruboceq:
Elalım başın sağolsun cnm vede allah kavuştursun .Süt konusuna gelince dinlenebildiğin kadar dinlen cnm o hengameden belki azalmıştır düzelir umarım :Saruboceq:

günaydın kıslarr daha kimse uğramammış buralara yahuu opuyorumnanaktan

günaydın gizemcim ,

dora bebek uyuyo galiba...
bizimki akşam 21,30 da bir yattı saat 23.00 mümkün değil kaldıramıyoum çocuk gözlerini açamıyo aldım uylkulu uykylu emdi sonra yatağına yatırdım yine uyudu hemde hiç sallamadan çocuğa bişeyler olcak diye sabaha kadar tedirginlik içinde yattım valla tabi sabahın 6,30 uynadı ee oda normal tabii

günaydınn sanemcimmm dora burda oyun oynuyoo ama normall kuzu yatsın tabi benimki hep o saattte yatıyo sabahta erkenden kalkıyo biz hatta ona tavuklarla yatıp horozlarla kalkıyon diyoz tatlım hafta sonu blue flowers yani arzuda toplanacağız seni de aramızda görmek isteriz...

günaydınn sanemcimmm dora burda oyun oynuyoo ama normall kuzu yatsın tabi benimki hep o saattte yatıyo sabahta erkenden kalkıyo biz hatta ona tavuklarla yatıp horozlarla kalkıyon diyoz tatlım hafta sonu blue flowers yani arzuda toplanacağız seni de aramızda görmek isteriz...

ay çok sevinirim gizemcim benim hiç habrim olmuyo bu etkinliklerden çalıştığım için faazla giremiyorum girsemde geçmişi okuyamıyorum beni haberdar edermisin unutmazsan çok gelmek isterim hangi gün toplanaıosunuz saat kaçta ve nerde.

cumartesi günü arzuda tatlım 13.00 de alaybey tansaştan alacak arzu ...

cumartesi günü arzuda tatlım 13.00 de alaybey tansaştan alacak arzu ...

benim cumartesi misafirim gelcek keşek pazar olsaydı neyse ben şirinyerde oturuyorum alaybey bana çok uzak nasıl gelcem ki çok zor olcaktı herkes karşıyakadamı oturuyo yoksa bidahaki buşumanızda beni yine haberdar edersen çok sevinrim

HABERDAR EDERıM CANIM Bı DAHAKı kimde olur bilmiyorum ben alsancaktayım bide yasemin narlıderede geri kalanlar karşıyakadalar tatlım....

selam kızlarr nasılsınız
tarlayı ekip biçmekten burayı ihmal etmişim yahu :)))

Kızlar merhaba , benden hiç iyi haberler yok oğlum düzeleceğine daha beter oldu kaç kere hastaneye gittik hemen hemen her gün ilaç vermeyen dr lar sayesinde şimdi yiice ilerledik ve kendi dr umuz antibiyotik ve bi sürrü ilaç tedavisine başladık . Bronşları iyice tıkanmış dün akşam da hastanedeydik hava verdiler 3 kez 10 ar dakkikalık . Perşembe cumaya kadar hiç bir gelişme olmaz yada bu arada ateş ve hırıltısı çoğalırsa hastane yatış verilecek yavruma ne olur dua edin berbatım hiç birşey yemiyo günde toplasanız 150 cc mama içmiyor .. sürekli öksürme ve boğulur gibi oluyo ALLAH' IM YARDIMCIM OLSUN TÜM BEBEKLERıMıZı KORUSUN... çok zor Rabbim çaresiz dert vermesin

Çok geÇmıŞ olsun canım.ınŞallah yavrun ıyı olur.sabır bıraz.bunlarda gececek.sonucta Çocuk hastalıklarla bÜyÜyecek.sen kendını metın tut kı herŞey daha ıyı olsun.

anılım çok geçmiş olsun canım,oğluşumla çoook dua ediyoruz adaşımıza inşallah çabuk iyileşir...

Back
X