2009 Ekim Anneleri

Canim bizde de bir süre bitti gaz sorunu ama simdi yine basladi.geceleri özellikle.uyanmior ama kipir kipir.iyigeceler cayini denemeyi düsünüyorum.

babuline kullanıyordum bu ay bıraktım gereksiz yere ıkındırıyor diye ama yine de geçmedi her gün 1 kere sancımız tutuyor of off, ben de mi o çaydan denesem acaba

bizde de var hala..geceleri sürekli ıkınıp duruyor bakalım ne zamana kadar devam edecek.

gece gündüz farketmiyor ama gece sabahlıyoruz o kesin bizde. allahım yardımcımız olsun kızlar, yeni bişi keşfederseniz bilgilendirirseniz beni de sevinirimopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar 30 ekim doğumlu oğlum var...neredeyse 4 ay bitti....kolikli ağlamalar bitti allaha şükür...geceleride uyuyor maşallahı var..fakat gündüzleri...yine gazman oldu bizimki..sürekli yelleniyor..kıvranıyor....bazen günde 2 -3 kez kakasını yapıyor...ishal gibi de değil...acaba üşüttümü diyoruz ortam iyi...yada kabus yine mi başlıyor(kolik)...iki eli sürekli ağzında kayırkayır kaşınıyor...diş çıkarmaz sanırım..ama damaklar mı setleşiyor acaba...gazı olmadığı zamanlar güzel emiyor...şu an 8 kg civarında...bu aylarda bebekler başını nasıl tutar..başını tutuyor ama..yinede sallantılı halde..her an kucaktayken vurabiliyor tutan kişinin bir tarafına...(gerçi gaz sanıcsı geliyor ondan da hareketli ) yüz üstü koyduğumda nerdyese roket gibi ucacak..ama gücü yetmiyor...gündüzleri hep kucakta...ayakları hep bisiklet hareketi yaparak geciyor..sanırım gazdan diyoruz...yani etrafıma bakıyorumda...4 aylık cocugu kouyoyorlar yataga 1 saat beklıyor ole..bizimki nerde..hele hele ilgi gösterme.. basıyor çığlığı...birde ani seslerden irkilme var..yabancıyı çok seçiyor....geçenlerde yine akraba ziyretine gittik...8 aylık bebğin ani viyaklamalrını bir duydu katılarak ağlamaya başladı..kış çocuğu olduğundan dışarı pek çıkmadı alışması lazım sanırım...

Arkadaşlar kısaca özetledim..bunlar bizim başımıza geldi...sizlerde de bu şekil mi..yada sizde olan bizde olmayan şeyler varmı...bilgi verirseniz sevinirmm..4 aylık bebek başka neler yapmalı...neler yapmamalı...tecrübelerimizi tekrardan bir gözden geçirirsek güzel olur bence ...

canım merhaba, ilay 21 ekim doğumlu bahsettiğin şeyler bizde de var, ayında olması gereken şeyler bunlar, kasları tam güçlenmediği için boynunu tutamaması gayet normal, kolik sancılarının geçtiğine sevindim, ayaklarını devamlı hareket ettirmesi iyi birşey hem kas gelişimi hem bağırsak rahatlaması için... ilay günde 4-5 kez kaka yapıyor ve bi hayli cıvık damak ve diş kaşıntıları başladığından bu yana kiloda verdi. aylık boy kilo takibi topiğinden ekim bebeklerinin gelişimini takip edebilirsin.. koliği ya da yoğun gazı olan bebeişler kucağa alışmış durumda canım... yattığı yerden onunla ilgilenmeye çalışsamda ilayım da sıkılıp kucağa almam için mızıldanmaya başlıyor... olabildiğince yattığı yerden sevmeye çalışıyorum.. dün ilgimizi çekmek için bağırarak sesler çıkarmaya başladı bunu ilk efa yaptı.. normal tonda sesler çıkarırdı...böyle işte canım sende okuduklarımda farklı bişey gelmedi bana... Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cümlemize...

kandilinizz mübarek olsunnkızlarr tüm dualarımız kabul olur inşaallah ...

Kızlar ek besınlere basladınızmı?ne verıyorsunuz bebegınıze paylasırmısınız?ben su an ne yapacagımı sasırdım.doktorda aşıya gıttıgımızde bısey soylemedı sızce ne yapmalıyım..mama takvıyesıyle anne sutu verıyorum su an..

engidi çokkk geçmiş olsunnn.. hawa çok kaswetli..uykum da war iiçim karardı..yrn kayınwalidemler geliyo temizlik yapmam gerennkk ama kızımın bütün huysuzluğu üzerinde..dün sidiğim yerler bugün kusmuk:((( ooyy oyyy..

herkese hayırlı kandilller..

engidi çokkk geçmiş olsunnn.. hawa çok kaswetli..uykum da war iiçim karardı..yrn kayınwalidemler geliyo temizlik yapmam gerennkk ama kızımın bütün huysuzluğu üzerinde..dün sidiğim yerler bugün kusmuk:((( ooyy oyyy..

burda hava gunluk guneslık amaoğlum oksuruyor evden cıkamıyoruz o yuzden..

teşekkür ederim zuzuuu...

KANDıLıNıZ KUTLU OLSUN KIZLAR ZUZUM SEN TıCKER YAPMAYI BıLıYOMUSUN ELA SÖYLEDı DE BEN BECEREMEDıM OĞLUM 29/09/2009 DOĞUMLU YAZABıLıRSEN CANIM OĞLUŞUM AYAZ IM YAZARSAN SEVıNıRıM opuyorumnanaktan

Kızlar ek besınlere basladınızmı?ne verıyorsunuz bebegınıze paylasırmısınız?ben su an ne yapacagımı sasırdım.doktorda aşıya gıttıgımızde bısey soylemedı sızce ne yapmalıyım..mama takvıyesıyle anne sutu verıyorum su an..

CANIM BENİM OĞLUŞUM GÜNDÜZ 350-400 CC KADAR ANNE SÜTÜ ALIYOR SÜTLÜ PİRİNÇLİ MUHALLEBİ YİYİYOR ONUN İÇİNDE ARMUT TTA RENDELİYORUM DAHA ÇOK SEVİYOR ARADA HAVUÇ SUYU VERİYORUM AKŞAMDAN SABAHA KADAR GENELDE ANNE SÜTÜ BİDE DÜN MİLUPA NIN ORGANİK ELMA SUYUNU ALDIM BAKALIM YİYİCEK Mİ PİYASADAKİNLER MALUM İLAÇLI VE HORMONLU OLUYOR BEN N,MİLUPA YA GÜVENİYORUM BİDE EVDE YAPILMIŞ YOĞURT VERİYORUM BU KADAR ŞİMDİLİKkaydirigubbakcemile2

Hayırlı kandiller kızlar
Bizim burda hava epey güzel sayılır çıktık yarım saat dolandık geldik
Kuzum sabah sabah altını açık bırakıyım biraz dedim batırdı bütün yatağımı bide yapınca kakır kakır gülüoo yaramaz kaydirigubbakcemile3

Back
X