2009 Ekim Anneleri

yaa benim cok fena ellinde sinir sıkışmış bugün Maxi Cosiyi taşırken. Su bardak bile elimde durmadı yere düstü :sinifsinif:.

bengü canım,ağrı kesici krem varmı sür istersen... geçmiş olsun...

gizoş birazdan ekliycem resimleri :) yeni geldik eve...

bu arada hepinizin ayağına sağlık çok güzel bir gündü,teşekkürler arkideşlerimmmm :nazar:

Gülicim aynı huzursuzluk geçen hafta benimkinde vardı. Devamlı huysuz ve saldırgan vaziyetteydi. Ben de dişten şüphelendim ama değil. Huy değiştirme huysuzluğuydu. Biraz daha büyüdük, yemek düzenimiz ve uyku düzenimiz oturdu. Geçiş dönemi huysuzluğuydu diyebilirim. Böyle birşey hakikaten var , her ay 1 hafta falan oluyor bu huysuzluklar.

Olabilir aslında yaa :uhm: eskiden 12-1 den önce yatmıyodu geceleri. Bu aralar 10:30 da yatmaya başladı ona göre de erken kalkıyo sabah. Emme süresini iyice kısalttı mesela...
Demek yeni huy bu da. Vayy be 5 aylık ömrü bile yok daha onuncuya huy değiştiriyolar. Tam hah oldu diyoruz yine sil baştann akannehir

bunu dusunmemıstım ben jel suruyorum aldım eczaneden cok ıse yarıyo sakınlesıyo benımkı

Hee he ben de akıl edince niye aklıma gelmedi yaa dedim sırnaşık şey Ama çok rahat bi de arabasına da alıştı böylelikle dışarı gittiğimizde de daha az huysuzluk yapıyo. :lepi:

Kızlar slm..Oğlum bugün aşı oldu.4.ay.
Ateş yapdı ama,hemşire yapmaz demişti 2.aydaki bile yapmamışdı bize ateş..
38.3e kadr çıkdı..incelttim hemen üstünü bi badi takdım o kadar.
nemli bezle düşürmeye çalışıyoruz,bu gece nöbetciyiz sanırım..
Aşıda ateşi olan varmı ?

canım ben aşıya gitmeden yarım saat önce calpol veriyorum 1 tatlı kaşığı sonra hiç ateşi olmuyo, yatamız zaman akşam veriyorum bide gece ateşlenirse belki farketmem diye. bi daha böyle dene istersen, çok geçmiş olsun

selam kızlar kimse varmııı biz anca uyandık 10da yattık kızımla bütün gece sabaha kadar aglıyo buara anlamadım gitti kendini herşekilde uyandırıyo bütün gece 4saat uyusa kardır dicem yaa çok yorgunum oyüzden

Olabilir aslında yaa :uhm: eskiden 12-1 den önce yatmıyodu geceleri. Bu aralar 10:30 da yatmaya başladı ona göre de erken kalkıyo sabah. Emme süresini iyice kısalttı mesela...
Demek yeni huy bu da. Vayy be 5 aylık ömrü bile yok daha onuncuya huy değiştiriyolar. Tam hah oldu diyoruz yine sil baştann akann

aynen işte. Bizimki de 2-3 gibi uyuyodu gece, şimdi 12 de mama yeyip yatıyor sabah kalkıyor. böyle yapmak istediğini anlayana kadar çok huysuzlandı, durumu çakınca kesildi. Aynen canım geçiş dönemi olayı.

selam kızlar kimse varmııı biz anca uyandık 10da yattık kızımla bütün gece sabaha kadar aglıyo buara anlamadım gitti kendini herşekilde uyandırıyo bütün gece 4saat uyusa kardır dicem yaa çok yorgunum oyüzden

musyasçım genelde bu gece uykuya dalamamaları, sürekli uyanmaları ,ağlamaları açlıktan oluyor. Sen onu yatırmadan önce kıvamlı bi mamayla doyur güzelce. Derin ve rahat uyur bence. Benimki de öyle yapıyodu. Yatmadan önce mama veriyorum artık, uyanmıyor o zaman.

Back
X