Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çevremdeki çocuk büyütmüş insanlar bana kavanoz mamalarından kutu mamalarıdan muhallebilerden yedirme diyorlar katkı olduğu için hepimiz biliyoruz uzun süre daynan tüm ürünlerde katkı var her ne kadar üzerinde katkısız yazsada pirinç unu yap diyorlar hem sağlıklı hem besleyici olduğu için şişe sütler varya günlük onlarla yapılcakmış ben pirinçununu önce mama yapıyorum sonra pirinçunu katarak muhallebi yapıyordum çünkü soktorların döylediği en az 1 yaşına kadar mama içmeliymiş
hasan özdemir canım, aynımızencefine benim de doktorum şirinyerde adı ne canım
çevremdeki çocuk büyütmüş insanlar bana kavanoz mamalarından kutu mamalarıdan muhallebilerden yedirme diyorlar katkı olduğu için hepimiz biliyoruz uzun süre daynan tüm ürünlerde katkı var her ne kadar üzerinde katkısız yazsada pirinç unu yap diyorlar hem sağlıklı hem besleyici olduğu için şişe sütler varya günlük onlarla yapılcakmış ben pirinçununu önce mama yapıyorum sonra pirinçunu katarak muhallebi yapıyordum çünkü soktorların döylediği en az 1 yaşına kadar mama içmeliymiş
çorbalarınıza kıyma katıyorsanız yağsız dana kıyma olacakmış ve iki kere çekilcekmiş, tavuk eti ise göğüsten olup çok iyi haşlanıp livme livme olucakmış, ben ek gıdaya geçmedim henüz hala tattırımlardayız öğün olarak yokuz yani, işinize yarar diye elimdeki listeden yazdım, bir arkadaşım ne kadar verilir demiş gülican sendin sanırım benim kağıtta bir su bardağı yazıyor ama doktorum başladığımda 1 çay bardağı ile başla zamanla arttır dedi
zencefine mersi:) bizim doc liste filan wermedi werir sanmıştım..bi kağıda 3-5 cümle bişiyler yazdı werdi.nezaman tam öğüne başlıcaz napcaz bilemiyoruz..sizinkilerden kopya çekcez artık alışana kadar..bu arada dünakşam ilk yoğurdumu mayaladım..öğlen yedircem bakalım sewcekmi..bide bu demir damlasını açkarnına weriyoruz ya..hemen peşinden emzirsem nolur beklemek gerekirmi biliomusunuz..2 gün öncesine kadar kusması bitti heralde diyodum 2 gündür kusuyoruz yine çok üzgünüm..bahar geldi yaz gelcek önlüksüz gezdirmek istiyorum kuzumu ben ya..demiri de 2 gündür kullanıyoruz,demir kusturmuyodur dimi?
biz 70 veriyıoruz sanırım sanem özel muayenesi var ortalama yarım saat 45 dakka sürüyor çok tatlı çok sohbetkar biri, ben çok seviyorum çünkü bana doğru emzirmeyi o öğretti 28 gün sonra bebeğim anne sütü ile kaynaştı, bu sebeple onun her dediği benim için kanun niteliğinde. Ben hastane doktorlarına gitmek istemedim çünkü kızım 5 günlükken buca tıpa gitmiştim 15 dakka sürdü muayene kafamda bir sürü soru ile kaldım ayrıca hastaneden eşimde annemde grip kaptı. Hasta olmayan hasta olup çıkıyor, kadın doğum doktorumda özelde daha rahat oluyor özel
zencefine mersi:) bizim doc liste filan wermedi werir sanmıştım..bi kağıda 3-5 cümle bişiyler yazdı werdi.nezaman tam öğüne başlıcaz napcaz bilemiyoruz..sizinkilerden kopya çekcez artık alışana kadar..bu arada dünakşam ilk yoğurdumu mayaladım..öğlen yedircem bakalım sewcekmi..bide bu demir damlasını açkarnına weriyoruz ya..hemen peşinden emzirsem nolur beklemek gerekirmi biliomusunuz..2 gün öncesine kadar kusması bitti heralde diyodum 2 gündür kusuyoruz yine çok üzgünüm..bahar geldi yaz gelcek önlüksüz gezdirmek istiyorum kuzumu ben ya..demiri de 2 gündür kullanıyoruz,demir kusturmuyodur dimi?
herkese gunaydinneyvahedigeldismile
ya tarhana corbasi yapanlar ev tarhanasindan mi yapiolar? onun icinde bol miktarda baharat olmuo mu anlamadim CADIARZU ben de yapmak istiorum ama kafam cok karisti :hulya:
bizim kiz iyice mizmiz oldu.agzini bi kilitlio mumkun deil acmio :sinifsinif: hele yogurt asla yemioalsanaalsanasmile
arkadaşlar bizim doktorumuzun verdiği 1 yaşına kadar yasak listesini paylaşmak istedim;
inek sütü, bal, yumurtanın beyazı, tuz, baharat, kara lahana, patlıcan, bakla, karaciğer dışındaki sakatatlar, hazır meyve suları (bu sanırım bizim içtiklerimizden), konserve yiyecekler, puding, sosis, salam, çay, kahve, çikolata, şeker, kivi, çilek
zencefine bilgiler icin cok tsk ederim. bizim doktor sadece ek gidaya basla dedi. aslinda biraz daha acık anlatsalar daha iyi olur, ama herhalde benim 2 cocuk oldugu icin artık cogu seyi biliyorum diye anlatmıyor. Yasak listedeki yazanları biliyordum ben ama onuda ben kendim arastırıp ögrenmistim zamanında. İspanak genel olarak kendine bile pisirsen o gün yiceksin. Patlicandada nikotin var ondan verilmiyor.
Kivi bizim doktor birkac ay sonra baslayabilir dedi bana.
Sen hangi doktora götürüyordun? uzaktaydı galiba seninki degilmi? iyi oldu paylasman. pirinc unu nasıl yapiliyor evde? Bence o kasık mamalar fena degil ya sonuc olarak bebekler icin üretilmis onlar daha faydalı degilmi acaba sadece pirinc unu vermekdense?