Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDINLAR KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM BEN YİNE UYKUSUZ YORGUN Bİ ŞEKİLDE İŞE GELDM OFFFFFF NE ZAMAN DELİKSİZ UYUCAK BU KUZULARR![]()
canım benim de bildiğim demir ilacını vermeden önce ve sonra en az yarım saat süt ve süt ürünleri vermemen gerekiyor. Süt demiri kesiyor benim doktorum da meyveden önce ver dedi. Ben de meyve püresi vermeden veriyorum. Bir de kusmasının nedeni şu da olabilir; demir ilacı olarak Ferro Sanol mü veriyorsun ben de onunla başlamıştım ama Tuna da kusacak gibi oluyorduki hiç kusmaz normalde.O yüzden artık demir için Ferrum veriyorum, doktor söyledi zaten ve hiç zorlanmadan içiyor. Bilgin olsun... Herkesi öpüyorum kızlarrr...
bikaç gün önceki hali,miz..sebebii bulamadık..ama geçer hemen umarım..çok fena oluyo çok ii anlıyorum seniGene saat 1.30 oldu ben anca uyuttum meleği daha doğrusu 11 den beri 5 kez uyuttum ama 15 dk lık aralarla ya anlamıyorum sürekli ağlayarak uyanıyoo nedennnn yaaa nedennnCADIARZU
Altı temiz , gaz sorunun da yok anladığım kadarıyla tahılllı kaşık maması nı yiyo üstüne hatta uyusun die biraz emiyo bile zaten yatağı bizim odada anlamıyorummmm sürekli uyutuyorum çığlık atarak uyanıyoo sürekli başında dua okuyorum :uhm: bi bileniniz varsa sevinirim bu durumu :çok üzgünüm:
GÜNAYDINLAR KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM BEN YİNE UYKUSUZ YORGUN Bİ ŞEKİLDE İŞE GELDM OFFFFFF NE ZAMAN DELİKSİZ UYUCAK BU KUZULARR![]()
Gene saat 1.30 oldu ben anca uyuttum meleği daha doğrusu 11 den beri 5 kez uyuttum ama 15 dk lık aralarla ya anlamıyorum sürekli ağlayarak uyanıyoo nedennnn yaaa nedennnCADIARZU
Altı temiz , gaz sorunun da yok anladığım kadarıyla tahılllı kaşık maması nı yiyo üstüne hatta uyusun die biraz emiyo bile zaten yatağı bizim odada anlamıyorummmm sürekli uyutuyorum çığlık atarak uyanıyoo sürekli başında dua okuyorum :uhm: bi bileniniz varsa sevinirim bu durumu :çok üzgünüm:
günaydın canım bende bu deliksiz uykuları beklerken kızım son zamanlarda daha sık kalkar oldu(( bi d işe gidiosun zor valla ben düşünmüyorum artık doğumdan önce çalışıyodum ama şimdi gözüm kesmiyo
kızlar biakç gündür söylicem söylicem unutuyorum..doktora eczaneden calgel aldıımızı söyledim..sürme dedi..o ara berra ağlıyodu net hatırlamıyorum ama zararlı bişiymi ne içeriyomuş öle bişiy dedi..çok kaşındığı zaman biraz suya tuz koy elini yıka diş etlerine masaj yap dedi..söyliyim de bilginiz olsun..
günadın kızlar ben fuyll böbrek agrısıyla güne merhaba dedim yie şimdi, doktora gitsene diceksiniz daha başdönme sorunumu halledemedim kan tahlilimi aldım bugün hormon testimin sonucunu alcam göz doktoruna gittim belki gözle alakalıdır die gözlerde ilerlemiş alakası yok ama baş dönmesinin dedi aile hekimine yönlendirdi tansiyon düşüklügü çıktı ne bulursan ye dedi ohooo kilo vercem die ugraşırken ne bulursan yeye döndü işş
kızlar biakç gündür söylicem söylicem unutuyorum..doktora eczaneden calgel aldıımızı söyledim..sürme dedi..o ara berra ağlıyodu net hatırlamıyorum ama zararlı bişiymi ne içeriyomuş öle bişiy dedi..çok kaşındığı zaman biraz suya tuz koy elini yıka diş etlerine masaj yap dedi..söyliyim de bilginiz olsun..
Gene saat 1.30 oldu ben anca uyuttum meleği daha doğrusu 11 den beri 5 kez uyuttum ama 15 dk lık aralarla ya anlamıyorum sürekli ağlayarak uyanıyoo nedennnn yaaa nedennnCADIARZU
eyvaah!
gülüm alyada geçen hafta çığlık atarak uyanmaya başlamıştı saatlerce uyutamıyor ve sakinleştiremiyorduk
doktora gittik gerisi malum yazmıştım..
idrarında iltihap çıktı v.s
eyvaah!
gülüm alyada geçen hafta çığlık atarak uyanmaya başlamıştı saatlerce uyutamıyor ve sakinleştiremiyorduk
doktora gittik gerisi malum yazmıştım..
idrarında iltihap çıktı v.s