2009 Ekim Anneleri

dilasa .. aynen cnm en deliksiz uykuları beklerken bizim oğlan saat aşı 2 saatte bir falan uyanmaya aşladı ve kalkıncada hemen uyumuyor. meğer şükretmeliymişim günde 2 kez kalkmasına ne oldu anlamadım 1 haftadır uyuduğumu anlamıyorum

bi gidin idrar ve kan tahlili verin minnoşlar
gaz ilacı veriyordum ama işe yaramıyordu gaz değil demekki çünkü gaz ilacımız hep iyi gelmişti alyaya
gece 5 veya 5buçukta başlıyodu krizleri bende bikaç gün geçsin geçer meçer dedikçe kusma ve ishalle pekişti sorunalrımızmafoldumben

Bizim gündüzde aynı,hep ağlayrak uyanıyoruz..emzikle zar zor yatıştırıp geri dalıyoruz..
Herşeyi dişe bağlıyoruz valla.p.tesi gidicem ben dr.a.. bakalım ne dicek..

ya elamın anası nerelerdee..hiçbiyerde denk gelemiyoruzz..sesime geel cücümm

duydum sesini geldim cücümmmopuyorumnanaktan
napim elayla uraşıyom ek gıdalarla başımız dertte ptesi dr'ye gidicez inşallah herşey daha iyi olacak bide hasta oluyo sanırım hapşırıp duruyo inşallah ilerlemez....
1 ay sonra ankaradayım allah izin verirse, kaynana sevdasına biyere gitme eminaniknanik

Kızlar benim minnoş da geceleri mıkır mıkır .. Karnı da tok .Bir elimle hep beşiğini sallıyorum yaaa..Sabaha doğru anca güzel dalıyor. Noluyor böyle anlamıyorum ne güzel uyuyordu.Gözler kapalı ama hep hareket halinde.Sanırım dişler rahatsız ediyor. Bu defa ben perişan oluyorum. Ne uyuduğumu anlıyorum ne dinlendiğimi. Valla kaç sabahtır kütük gibi kalkıyorum yataktan, yani yatmasam daha dinç olurum herhalde. Uyandığım gibi başım ağrımaya başlıyor, omuzlarım, bacaklarım.. Bahar yorgunluğu mudur nedir.. Gece uykumu alamıyorum kanepe köşelerinde sürünüyorum tabii olacağı bu. Gece mık mık mık.. Artık sinirlendim kalktım tv yi falan açtım tamma kızım rahat rahat mıkırdan ben dinliyorum seni dedim. Ben kalkınca uyumaya devam ediyor bu defa benim uyku gidiyor. Gerçekten ne zaman deliksiz uyuyacağım bilmiyorum yaa.

slm arkadaşlar kızım 2gündür ateşli ve gece uyumuyo 12de uyuyan çocuk ağlıo uyumuyo gecede saat başı jalkıo ne güzel 3saatte kalkıodu 2gündür uyumuyoz bugünde eşimin dedesini kaybettik moralimiz bozukkk...

bircancım başınız sağolsun...bebişine de geçmiş olsun..
biz de bu geceyi uykusuz geçirdik,daha doğrusu ben geçirdim :( bora uyuyormu uyumuyor mu anlamadım...senin dediğin gibi nihan,gözleri kapalı ama ık mık ık mık,aynı bende bir kolumla hep beşiği salladım durdum...sabah aydınlandığında bizim yatağa aldım yanıma orada uyudu 9 buçukta kalktı...

bircan basın sağolsun yaa benımde aynen ole yaaa dozlerı kapalı ama cıglık cıglıga ben kucagıma alıyorum o zaman sakınlesıp tekrar omzumda uyuyo korkuyo gıbı bence ama yastıgının altında hem cevsen var hemde annem ben hamıleyken bıze muska yaptırmıstı bazı seylerden korunmamız ıcın cunkıu bazı korkular yasıyordum oda var okuyorumda bol bol her yattıgında 7 kere ayetelkursı okuyorum her yanına guvende olsun dıye ama yok yıne aglıyo yıne aglıyo

Merhaba arkadaşlar ben geldim yeniden aranızdayım. kaydirigubbakcemile4
ınternetimiz bozulduğundan beri giremedim yazılanlardan ve sohbetinizden istifade edemedim ama hamdolsun artık komşunun netinden girebileceğim. hepinize selamlar.

Sanırım hasta bebişler var. biz de iki gün önce atlattık ateş. geçti hamdolsun ama nasıl geçti ah, ah...

kızlar emrede hep aynı gece uykusu yok gündüz dinlemioyrum başımın ağrısından duramıorum gözlerimin içi hep kanlı kanlı bide yorgunluktan sinirlerim gergin eşimde hayırlısıyla yarın gece uçağa binio pazartesi sabah yanımızda olcak 1 ay oldu onun yokluğuda sinirlerim hepten harab oldu bu çocuklara noluyo ya dişten dolayımı acaba anlamadımki

bircan başınız sağolsun canım allah sabır versin

bizimde illa kucağımızda yada yatağındaysada yanında yatmak istiyor kokumuzu istiyor şimdi yine babasının kucğında yerine koyduğu an uyanıyor ama yerine koyup yanına yatınca susuyor sanırım bizi sınıyor güvenini kazanmamızı sınıyor yahu küçücük bebekler ama davranışlarına bakınca ağzım açık kalıyor mükemmeller:nazar:

bizimde illa kucağımızda yada yatağındaysada yanında yatmak istiyor kokumuzu istiyor şimdi yine babasının kucğında yerine koyduğu an uyanıyor ama yerine koyup yanına yatınca susuyor sanırım bizi sınıyor güvenini kazanmamızı sınıyor yahu küçücük bebekler ama davranışlarına bakınca ağzım açık kalıyor mükemmeller:nazar:

canım geçen gün asen bir doktordan bahsetmiştin

aynen bizde 1 haftadır geceleri amazon dediğin gii mıkır mıkır saat başı kalıp ağlıyor sallıya sallıya uyuyor durunca tekrar neden anlamadım aynı zamanda hastada oldu yine burnu tıkalı genizleri doluydu sabahtan eri öksürüğü başladı şuanda fazla değil ama devam ediyo şuruunu veriyorum soğuk algınlığı dün gece de babasını perişan etti o baktı

bluuucüm , zencefinecim sağolun

Geçmiş olsun cnm...

Kızlar sanırım bende uykusuzluk baş gösterdii...Kız uyumuyo uyanıyo falan derken kuzum düzeldi ben iice kötü oldum uyku tutmuyoooo 3 gündür bi türlü mafoldumben koyun , keçi sayma , kitap dergi okuma , karanlıkta bekleme vesaire hepsini deniyorum ama yokkk yokkk :bbo:valla eşim kızı alıp o uyuttu ilgilendi bugün ama gene tutmadı
Valla bütün gün sersem gibi oluyorum eee 5 gibi uyu 8 gibi kalk 3 saatlik uykuya ne kadar dayanacak bide kız sağolsun kıpır kıpır sanırım biraz daha sürerse dr a gitmeliyim
papatya çayı falan da hiç kar etmedi etmiooo :uhm:
varsa başka bi çözüm yolu sevinirim...:1closedeyes:

Back
X