2009 Ekim Anneleri

Canim okula döneceğim sıralar bana da olmuştu gerilimden ben de uyuma vaktime yakın iki bardak humananın iyi geceler çayını içiyordum hatta bir ara bir bardak papatya iki bardak iyi geceler çayı içiyordum işe yaradı. sonra geçti İnşallah sen de düzelirsin

Kızlar gruba (facedeki)doğum videomu ekledim..istiyordunuz ya bakın kısa süreliğine koydum kaldırcam..

Geçmiş olsun cnm...

Kızlar sanırım bende uykusuzluk baş gösterdii...Kız uyumuyo uyanıyo falan derken kuzum düzeldi ben iice kötü oldum uyku tutmuyoooo 3 gündür bi türlü mafoldumben koyun , keçi sayma , kitap dergi okuma , karanlıkta bekleme vesaire hepsini deniyorum ama yokkk yokkk :bbo:valla eşim kızı alıp o uyuttu ilgilendi bugün ama gene tutmadı
Valla bütün gün sersem gibi oluyorum eee 5 gibi uyu 8 gibi kalk 3 saatlik uykuya ne kadar dayanacak bide kız sağolsun kıpır kıpır sanırım biraz daha sürerse dr a gitmeliyim
papatya çayı falan da hiç kar etmedi etmiooo :uhm:
varsa başka bi çözüm yolu sevinirim...:1closedeyes:

bende de aynı sorun başladı 15 gündür böyle rezene papatya ayran fayda etmedi gece 4 e kadar ayaktayım

çok sağolun arkadaşlar e yaşlılık işte...kızımın suratında ve vücudunda kızarıklık meydana geldi dolven diye bi şurup kullandık o mu yaptı yoksa kızmaık gibi bişeymi anlamadık yarın dr a gidicez bakalım...

bütün bebeklerin derdi aynı sanırım hepsi diş çıkartıyor allah yardımcımız olsun ben yakında kafayı yer tımarhaneye giderim sanırım sırtım belim uykusuzluk mahvoldum sinirlerim çok bozuk

çok sağolun arkadaşlar e yaşlılık işte...kızımın suratında ve vücudunda kızarıklık meydana geldi dolven diye bi şurup kullandık o mu yaptı yoksa kızmaık gibi bişeymi anlamadık yarın dr a gidicez bakalım...

bizim de antibiyotikten dolayı sadece yüzünde kızarıklıklar oluşmuştu.Yüzündeki kızarıklık ilacı bırakınca geçti ama pişiğimiz hala devam ediyor..............

kızlar bebekelriniz için hiç humana iyi geceler çayı verdinz mi versem mi acaba diyorum ne dersiniz kafam karışık biraz bizim yakışıklı saat başı uyanıyor gece mahvoldum ee bide çalışıyorum

selamm herkesee..bircan başınız saolsun canım..mekanı cennet olsun..aşılarımızı olduk geldikk..ooh şükür 6 ay aşı yok artık rahatız..yawrum nası neşeliydi sabah..orda bekleken şarkı söyler gibi tatlı çığlıklar atıyo filan herkesin şebeği oldu..ah dedim bi bilse başına geliceği..aşılar bittikten sonra gözler ıslak iç çeke çeke bi bakışı wardı bittim..tabi epey yaygara bastıktan sonra:) şimdi uyuyo..ateşi çıkmaz umarım

kızlar bebekelriniz için hiç humana iyi geceler çayı verdinz mi versem mi acaba diyorum ne dersiniz kafam karışık biraz bizim yakışıklı saat başı uyanıyor gece mahvoldum ee bide çalışıyorum

ya btüün bebekler böylemi.saat bası ayaktayız hatta yarım saatte oldugu oluyo
gndz o uyuyo ama ben uyuyamıyorum :(

biraz geçmişi okudum da hepinizin bebekleri hep emmek istiyor..benimkide tam tersine hiç emmek istemiyor memeyi zorla veriyorum ona..gerçi benim sütüm hep yetersizdi diye devam sütü veriyorum ve kaşık mamasına başladım bunları severek yiyor ama memeyi istemiyor...offf ne yapacam bilmiyorum..:ecrin_bebek:

nalcy gel tabi canım hoşgeldinn...

kızlarr uyumak istiyoruumm..ya negüzel 10da 10,5 ta wurdumu kafayı sabah 5e kadar uyurdu..saat başı kalkıyoerum..2 saati bulunca sewiniyorum yaşasın 2 saat uyumuşum diye..nie bozuldu böle düzenleri bu yawruşların ya...

Back
X