2009 Ekim Anneleri

biraz geçmişi okudum da hepinizin bebekleri hep emmek istiyor..benimkide tam tersine hiç emmek istemiyor memeyi zorla veriyorum ona..gerçi benim sütüm hep yetersizdi diye devam sütü veriyorum ve kaşık mamasına başladım bunları severek yiyor ama memeyi istemiyor...offf ne yapacam bilmiyorum..:ecrin_bebek:

gece uyurken emiyodur sanırım ama dimi..en azından gece emzirirsin cnm..gündüz de sağıp da wer istersen

günaydın kızlar,

bizde aşımızı olduk bugün 3 kere iğne vurdular tam ağlaması kesiliyo öteki tam susuyo öteki şaşırdı çocukta yaptıranlarda ateş oldumu ki

sanemcim olabilir dediler kesin olur zillimin:) henüz yok daha 1 saat oldu..geçen aşıda bütün gün ateşi olmamıştı gece 11de çıkmıştı dikkat et olmassa bile gece bak..

ya kızlar bu yakınlarda doktora gidicek olan warsa yeşil çayın zararı warmı diye bi sorabilirmi..emzirme açısından..

bu kiz beni delirtecek alsanaalsanasmile
ne meyve puresi yiyo, ne sebze corbasi ne de kahvalti yapio :bbo: yogurdu agzina degdirmez
azic ik emiyo hepsi bu, nasil besleniyo anlamadim gitti bilmiyorumkismile

zeynebte ikigündür hiçbi,şiyrmiyo agzında tutuyo kızıncada aglıyo püskürtüyo offfffffff sinir kat sayım yükseliyo çok daralıyommmm

bizde geçen hafta aşımızı olduk ve inanılmaz ateş yaptı bizde resmen cayır cayır yandı kuzucum. üstünü incelttim öyle yatırdım. bu seferde üşütmüş burnu tıkalı. öksürük, hapşuruk, salya sümük :( ınşallah sizin bebişler ateşlenmez...Neyseki artık 1 yaşına kadar yok aşı.

devam sütü veren varmı tadına baktınızmı iğrenç bişey.ben tadına bile bakamadım kıza nasıl verim :) hoş tükürüyoda

kızlar bora'da hasta oldu :( iki gündür burnu akıyordu,gece ağlayarak uyandı kaç kere zor susturdum,sabaha karşı 4 te yanıma aldım öyle uyudu... öğlen dr 'a götürdük hafif soğukalgınlığıymış,ciğerlerde kulaklarında bişey yokmuş Allah'a şükür... çok güçlü çok dirençli bir bebek dedi doktorumuz,çabuk geçer inşallah...

boyaaaaa teyzemm sendemi hasta oldun tatlım kıyamam sana yaaa çok geçmş olsunn güzel oğlum sana ...

Geçmiş olsun cnm yaaa ne zaman biticek bu kuzuların hastalık durumları bi an önce toparlasın tatlı kuzucum...

yeni hasta kuzulara da geçmiş olsun.

tempom emin diilim canım da biyerde ööle bişiy okumuştum tee kaç ay önce..şimdide emin olamıyorum..bebekte huzursuzluk yapar diye okumuştum biyerde..

selamm herkesee..bircan başınız saolsun canım..mekanı cennet olsun..aşılarımızı olduk geldikk..ooh şükür 6 ay aşı yok artık rahatız..yawrum nası neşeliydi sabah..orda bekleken şarkı söyler gibi tatlı çığlıklar atıyo filan herkesin şebeği oldu..ah dedim bi bilse başına geliceği..aşılar bittikten sonra gözler ıslak iç çeke çeke bi bakışı wardı bittim..tabi epey yaygara bastıktan sonra:) şimdi uyuyo..ateşi çıkmaz umarım

bizde ayın 20sinde olcaz aşı, bugün kontrol vardı bende ağlıcak derken kan alınırken gıkı çıkmadı maşallah, darısı aşı gününe artık :)
inşallah çıkmaz berramın ateşi:Saruboceq:

slm kızlar bende 09.10.09 ekim annesiyim aranıza girebilirmiyim???:kedi:

hoşgeldin cnm:1hug:

kızlar bora'da hasta oldu :( iki gündür burnu akıyordu,gece ağlayarak uyandı kaç kere zor susturdum,sabaha karşı 4 te yanıma aldım öyle uyudu... öğlen dr 'a götürdük hafif soğukalgınlığıymış,ciğerlerde kulaklarında bişey yokmuş Allah'a şükür... çok güçlü çok dirençli bir bebek dedi doktorumuz,çabuk geçer inşallah...

boraya çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...
elada aynen grip başlangıcıydı 2 gün peditus verdim şükür ilerlemeden geçti...
havalar feci aldatıcı dikkat etmek gerek...

iim kuşumm..uykusuzluğu saymassak..bide saçma bi ağlama hali war 2 gündür üstümde..hayırdır iişallah hayırıdr iişallahhh:))
ay bizden kan almadılar 6 ay kontrolünde şimcik farkettim..hep alıolar halbuki genelde..elam nası sen nasısın

iim kuşumm..uykusuzluğu saymassak..bide saçma bi ağlama hali war 2 gündür üstümde..hayırdır iişallah hayırıdr iişallahhh:))
ay bizden kan almadılar 6 ay kontrolünde şimcik farkettim..hep alıolar halbuki genelde..elam nası sen nasısın

ayhh derdin nee nie ağlıyon:kedi: sende benim gibi kociklemi bozuksun:mymeka:

ayy iyiyiz işte bizde şükür yeni yeme düzenine alışmaya çalışıyoz meğer emzirmek ne rahatmış, çarçabuk sıyır versırnaşık şey
bugün dr ye gittik işte dr. artık anne sütü 2. planda dedi gündüzleri emzirme dedi akşam ve gece emzir gündüz diğer gıdalara yoğunlaş dedi, zillim 8300gr 68cm olmuş:nazar:
6. ayda bakıyolar genelde kansızlık durumuna şükür normal çıktı elanınki, artık aylık kontrolde yok hastalık olmassa eğer 3 ay sonra gitcez bidaa...

Back
X