2009 Ekim Anneleri

ben sabahları kendi sütümü sağıp içine labne peynir, pekmez, bisküvi ve yumurta karıştırıp verirdim elaya meğer yanlış yapıyomuşum anne sütü hiçbir besinle karıştırılmamalıymış, kötü etki eder gibi bişii dedi...
pöfff zaten doru düzgün emmiyo bende sütüm değerlensin diye böle yapıyodum, illa devam sütüyle olcakmış acep dr. süt firmalarıyla ortakmı nesırnaşık şey

ayhh derdin nee nie ağlıyon:kedi: sende benim gibi kociklemi bozuksun:mymeka:

ayy iyiyiz işte bizde şükür yeni yeme düzenine alışmaya çalışıyoz meğer emzirmek ne rahatmış, çarçabuk sıyır versırnaşık şey
bugün dr ye gittik işte dr. artık anne sütü 2. planda dedi gündüzleri emzirme dedi akşam ve gece emzir gündüz diğer gıdalara yoğunlaş dedi, zillim 8300gr 68cm olmuş:nazar:
6. ayda bakıyolar genelde kansızlık durumuna şükür normal çıktı elanınki, artık aylık kontrolde yok hastalık olmassa eğer 3 ay sonra gitcez bidaa...

yok kuş bozuk diiliz de bi hoşum işte..siz nooldunus ayh..

bizde 2 ayda bi gitcez artık..ya bişiy dicem..şimcik süt emzirdikçe oluo sonuçta dimi.gündüz emişmedikçe sütümüz azalıp bitmez mi ay..soora küt die kesiliwerirse??

ben sabahları kendi sütümü sağıp içine labne peynir, pekmez, bisküvi ve yumurta karıştırıp verirdim elaya meğer yanlış yapıyomuşum anne sütü hiçbir besinle karıştırılmamalıymış, kötü etki eder gibi bişii dedi...
pöfff zaten doru düzgün emmiyo bende sütüm değerlensin diye böle yapıyodum, illa devam sütüyle olcakmış acep dr. süt firmalarıyla ortakmı nesırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3

elalım liste filan bişiy werdimi doc..ööle annattımı sadece

elalım liste filan bişiy werdimi doc..ööle annattımı sadece

ayy yok yaa o annattı ben dinledim arada ben sordum o cevapladı :))
sordum listen neyin yokmu varsa ver dedimkaydirigubbakcemile3 liste yok dedi artık herşeyi yiyecek oda bi birey tek tek herşeyi deniceksin dedikafamçokkarıştı

Allah allah ben hep kahvaltıyı anne sütü ile ezcez diye biliyorum. Cuma günü gidince sorarım ben de

ayy yok yaa o annattı ben dinledim arada ben sordum o cevapladı :))
sordum listen neyin yokmu varsa ver dedimkaydirigubbakcemile3 liste yok dedi artık herşeyi yiyecek oda bi birey tek tek herşeyi deniceksin dedikafamçokkarıştı

bireyliğini yiyim ben onun :)) bireymişş kaydirigubbakcemile3

anammm elalım bende kendi sütümle hazırlıyorum kahvaltıyı dr öyle demişti... eğer fazla olursa aralarda içiriyorum ya da akşam muhallebisini de onunla hazırıyorum... bizimki gündüz niyetine emmiyor artık :(( akşam ve gece emiyor sadece...

yok kuş bozuk diiliz de bi hoşum işte..siz nooldunus ayh..

bizde 2 ayda bi gitcez artık..ya bişiy dicem..şimcik süt emzirdikçe oluo sonuçta dimi.gündüz emişmedikçe sütümüz azalıp bitmez mi ay..soora küt die kesiliwerirse??

ayy bilmiyomki zuzum dr ye ben çorba neyin hiçbişey sevmedi yemiyo dedim, bana dediki sen hem anne sütünü hemde ek gıdayı verdiğin için yeni tatları istemiyo dedi, alışabilmesi içinde gündüzleri emzirmeyip diğer besinleri ver dedi..
tabi ben gene aralarda vericem memik:1closedeyes: ama az azyerimseniben

:kızgın:
Allah allah ben hep kahvaltıyı anne sütü ile ezcez diye biliyorum. Cuma günü gidince sorarım ben de

sor gülicim sende benim dr. öle dedi walla-tatlicadiarzu-

bireyliğini yiyim ben onun :)) bireymişş kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

anammm elalım bende kendi sütümle hazırlıyorum kahvaltıyı dr öyle demişti... eğer fazla olursa aralarda içiriyorum ya da akşam muhallebisini de onunla hazırıyorum... bizimki gündüz niyetine emmiyor artık :(( akşam ve gece emiyor sadece...

ayy bende öle biliyodum arzucum öle diyince şaşırdım zati kafamçokkarıştı bende sana sorcaktım sen nası veriyon kavaltıyı diye...

Gülicim eğer senin doktorda anne sütüyle yapıp ver derse kahvaltısını doktoru değiştiricem yahuu be ne tezatlık böle anlamadım baksana arzununkide öle demişbilmiyorumkismile

kızlar bişey sorcam...
ela hero babynin meyveli tahıllı kavanoz mamasını çok serevek yiyo acaba hepsini yedirsem çokmu gelir? siz hepsini veriyomusunuz?

kızlar ayaz normal çorbayı sevmiyo bu milupanın kine bayılıyor napcam kafam karıştı

Bende normal sÜtÜnÜ Öyle yapım barı sÜt eklıyosun 3-4 cıcı bebe ezıyosun 1 Çay kaŞıĞı pekmez ılave bırazda peynır koyup verıyosun demı canım yanlıŞ anlamadım muhallebı gıbı verıyorsun onu

elalım bende kendi sütümü sağıyorum,içine bir tatlı kaşığı labne,üçte bir yumurta sarısı,2-3 bebe bisküvi,bir çay kaşığı pekmez,bebelac ballı irmikli ya da milupa portakallı mısırlı kahvaltı ekliyorum...
anne sütünü benmari usulü ısıtın canlarım.... bazen kaynamış su ile de hazırlıyorum...
bizimki meyva kavanoz mamalarının hepsini bitiriyor.daha olsa yiyecek kerata,ama sebze püreleri olanları hiç sevmiyor...

YA KISLAR benim iştahım acayip kabarık sabahlaı poğçaya gömülüyom mecburen bu nestlebin tam tahıllı mısır gevreklerinden yiyim diyom da sütümü etkiler mi acaba kafam karıştı

Back
X